Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به اینکه هر سال بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور (به طور متوسط روزانه حدود ۱۴ نفر) به خاطر مصرف سیگار جان خود را از دست می‌دهند، با همکاری ستاد نانو چالش نوآوری برای توسعه پچ‌های پلیمری حاوی داروی نیکوتین، به منظور ترک سیگار برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، موضوع محوری این چالش، توسعه نوعی سامانه پلیمری حاوی دارو در قالب پچ پوستی است که بتواند رهایش یکنواخت دارو را بر روی پوست انجام داده و از همه ویژگی‌های ذکر شده در بخش الزامات پیروی کند، به نحوی که با قبول شدن در آزمون­‌ها و استانداردهای مربوط بتوان آن را پس از مرحله‌ نمونه آزمایشگاهی، به صورت صنعتی تجاری‌سازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مرحله، شرکت‌کنندگان می‌بایست حداکثر تا آخر اسفندماه، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آنها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت کنند.

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد. در این مرحله شرکت کنندگان ۴ ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه کنند.

در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

به گزارش سازمان‌های معتبر، هر سال بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور (به طور متوسط روزانه حدود ۱۴ نفر) به خاطر مصرف سیگار جان خود را از دست می‌دهند. آمار قربانیان مستقیم سیگار تقریبا ۲.۵ برابر تعداد کشته‌شدگان تصادفات جاده‌ای کشور است و این درحالی است که متاسفانه ایران در رتبه‌های بالای قربانیان جاده‌ای در دنیا قرار دارد؛ از این رو راهکارهای ترک مصرف سیگار از دغدغه‌های جدی به حساب می­ آید.

به نقل از ستاد نانو، از جمله رویکردهای ترک سیگار استفاده از روش‌­های جایگزین نیکوتین (NRT) است که به اشکال متنوعی از جمله پچ‌های پوستی حاوی داروی نیکوتین در دنیا تجاری‌سازی شده است. از برتری‌های این روش نسبت به سایر روش­‌ها از جمله قرص، آدامس، اسپری بینی و مواد استنشاقی دهانی می‌­توان به عدم نیاز به نسخه پزشک، میزان جذب بالای نیکوتین توسط بدن و امکان استفاده طولانی مدت در طول شبانه روز اشاره کرد.

پچ مدنظر­ باید دارای ویژگی­‎‌هایی چون رهایش کنترل شده و ثابت در بازه‌ زمانی ۲۴ ساعت، میزان جذب در اثر استفاده از هر پچ در طول روز، ۲۱ میلی گرم در روز، چسبندگی مناسب با پوست بدن بدون ایجاد حساسیت و آسیب به پوست، ضدآب بودن (امکان استحمام کردن همراه با پچ) باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ترك سيگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد