Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی خلیل اللهی روز سه شنبه در کارگاه آموزش و تشریح مدل تعالی دادگستری در حوزه توسعه حل اختلاف، افزود: شوراهای حل اختلاف با درایت مرحوم آیت الله هاشمی شاهرودی، ریاست وقت قوه قضاییه تشکیل و مبنای کار آن انجام امور مردم به دست مردم بود، اما به مرور زمان و با توجه به قوانین مربوط به صدور رأی این هدف تغییر یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با ریاست آیت الله رئیسی بر قوه قضاییه و سپس مدیریت و هدایت مدبرانه آیت الله اژه ای ریاست قوه، شوراهای حل اختلاف به اصل و مبنای خود که همان ایجاد صلح و سازش و انجام امور به دست خود مردم بود، بازگشت و با تغییر رویه ها، سال به سال شاهد افزایش صلح و سازش در این شوراها هستیم.

خلیل اللهی، عملکرد شوراهای حل اختلاف در آذربایجان شرقی را مثبت و رو به رشد توصیف و اضافه کرد: اینک در سطح استان تعداد پرونده هایی که با صلح و سازش مختومه شده اند، از ۲۷ درصد در سال گذشته به ۳۸ درصد افزایش یافته است و این امر در شهرستان تبریز از درصد بسیار بالایی نیز برخوردار است.

به گفته وی تعداد پرونده های منجر به صلح و سازش در دادگستری تبریز بیش از ۵۰ درصد است.

خلیل اللهی با اشاره به اینکه حلاوتی که در پرونده های منجر به صلح و سازش وجود دارد، پرونده های منجر به صدور حکم وجود ندارد، از صلح، گذشت و سازش مردم و گذشتن طرفین دعوی در شهرستان تبریز از بعضی از حقوق خود قدردانی کرد.

وی فعالیت های مرکز توسعه حل اختلاف را بسیار مهم و تاثیرگذار خواند و با اشاره به برنامه های متعدد این مرکز، از تلاش های شوراهای حل اختلاف آذربایجان شرقی که در اکثر موارد جزو استان های برتر در این حوزه می باشند، قدردانی کرد.

رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی، توانمندسازی و برنامه ریزی در مدل توسعه حل اختلاف را مورد تاکید قرار داد و گفت: توانمندسازی مدیران، اعضاء و کارکنان شوراهای حل اختلاف در کسب رضایت مندی و افزایش پرونده های صلح و سازش نسبت به کل پرونده های وارده باید در اولویت امور باشد.

برچسب‌ها دادگستری آذربایجان شرقی شورای حل اختلاف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری آذربایجان شرقی شورای حل اختلاف دادگستری آذربایجان شرقی شورای حل اختلاف شوراهای حل اختلاف آذربایجان شرقی صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حبیب آبراهه روز جمعه در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی اظهار کرد: ۴۵ درصد از تصادفات فوتی استان در ۹ محور سرچم-اردبیل، مراغه-هشترود، اهر- تبریز، شبستر-تسوج، تبریز-صوفیان، مرند-خوی، فرعی یکانات، جلفا-مرند، قطعه دوم محور جزیره و آزادراه پیامبر اعظم (ص) اتفاق افتاده است.

وی با بیان این‌که نخستین دلیل تصادفات استان عدم توجه به جلو است، گفت: در این خصوص اعمال قانون برای استفاده از موبایل ۵۵ درصد افزایش یافته است.

کد خبر 6089361

دیگر خبرها

  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • وکیل در آذربایجان شرقی
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد