Web Analytics Made Easy - Statcounter

« آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی» روز سه شنبه  در آستانه ۱۸ اسفندماه سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، در دیدار با جمعی از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد البرز افزود: در سال ۱۴۰۱ بنا بر مسجد و رویکرد مسجدی خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه جهت مانایی یک جریان و تبدیل آن به فرهنگ باید کار را به هنر گره بزنیم، اظهار داشت: تا کار به هنر گره نخورد اثرگذار و ماندگار نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه کرج در ادامه بابیان اینکه شان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نیز پیوند مساجد با هنر است، گفت: فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی در مساجد جهت اثرگذاری بیشتر باید در قالب‌های هنری به مخاطبان ارایه شود.

آیت‌الله حسینی همدانی با تاکید بر اینکه نقش مساجد از ابتدای خلقت و بعد از آن در زمان صدر اسلام و سپس پیش، حین و بعد از انقلاب اسلامی ایران بر کسی پوشیده نیست، بیان داشت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد یکی از ارکان است.

وی با تاکید بر اینکه هر رکن مسجد نمی‌تواند برای مسجد برنامه بریزد بلکه هر رکن تحت برنامه مسجد است، ادامه داد: یکی از وظایف کانون‌های فرهنگی و هنر مساجد این است که در مسجد یک تحرک و فعالیتی ایجاد کنند تا مشارکت‌های مردمی در مسجد افزایش پیدا کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز افزود: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد باید استعدادهای مختلف موجود در مسجد را شناسایی و سپس برای هرکدام طرح و برنامه معین کنند.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه مساجد در کشور اغلب با بهترین مواد ساخته می‌شوند اما در بعضی موارد کمک‌ترین کارکرد رادارند، گفت: مسجد صرفاً محلی برای عبادت و نماز جماعت نیست لذا مساجد باید در تمام ساعات روز فعال باشند و امام مسجد موظف است که برای هر ساعت و دقیقه طرح و برنامه داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه آبادی مسجد به حضور نمازگزاران است، بیان داشت: مسجدی که برای تمامی سنین و اقشار طرح و برنامه دارد و تعطیلی ندارد و امام مسجد، امامت خود را مهم‌ترین کار می‌داند نمازگزار دارد و آباد است.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با تأکید بر اینکه مسجد باید همچون دانشگاه محل یادگیری باشد، گفت: مساجد باید به بصیرت افزایی و روشنگری نیز توجه کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید به مساجد نگاه تمدنی داشت، افزود: با توجه به بیانیه «گام دوم انقلاب» که مسیر ۴۰ ساله آینده را ترسیم می‌کند حرکت ما به سمت تمدن سازی و تمدن نوین اسلامی است لذا آن نهادی که می‌تواند تمدن سازی کند و انسان تراز تمدن نوین اسلامی را تربیت کند، مسجد است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد البرز و سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در دیدار با نماینده ولی فقیه دراستان البرز و امام جمعه کرج به ارایه گزارش عملکرد و تشریح برنامه‌های پیش رو و برخی از مدیران کانون‌های برگزیده فرهنگی هنری مساجد استان البرز نیز به بیان دیدگاه و دغدغه‌های خود پرداختند.

برچسب‌ها مسجد امام جمعه کرج کرج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسجد امام جمعه کرج کرج مسجد امام جمعه کرج کرج کانون های فرهنگی و هنری مساجد کانون های فرهنگی و هنر امام جمعه کرج استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است

به گزارش جام جم آنلاین البرز، رحیم خاکی اظهار کرد: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسرا‌های ایرانی به ثبت جهانی رسید.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد و باید هر چه سریعتر برای این موضوع اقدام شود.
او با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیری هر ساله برای مرمت بخش‌هایی از این بنا در نظر گرفته می‌شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست، بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یکبار به صورت کامل مرمت بنا صورت گیرد.
به گفته او کاروانسرای ینگی امام از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه و یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی است که در راستای حمایت از تولید ملی نیز قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • ۵ نفر از کارگران نمونه البرز تجلیل شدند