Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: گروه های  امداد رسان و موسسه های خیریه در کشورهای همسایه اوکراین که مسئولیت استقبال از پناهجویان را دارند گفته اند که شاهد مواردی از قاچاق انسان، ناپدید شدن کودکان، اخاذی و استثمار بیش از ۲.۵ میلیون نفر از اوکراینی ها بوده اند که مجبور به ترک کشورشان شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 هماهنگ کننده سازمان حقوق بشر «هومو فابر» در لهستان گفت که موسسه خیریه متبوعش مواردی را مشاهده کرده که والدین کودکان خود را به تنهایی برای دیدار با خویشاوندان یا دوستان شان به مرز می فرستند و و این افراد در حالی وارد مرزها می شوند که کسی منتظر آنها نیست.

وی گفت: واضح است که این مساله برای کودک بسیار ناراحت کننده است و حتی می تواند باعث سرگردانی و در بدترین سناریوی ممکن ناپدید شدن آنها شود. ما همچنین گزارش هایی از قاچاق انسان و کار اجباری زنان در لهستان  هستیم که با بدرفتاری و عدم پرداخت به موقع حقوق از سوی کارفرمایان مواجه می شوند. مواردی از اخاذی از اسناد شخصی و پول افراد نیز مشاهده شده است.

گاردین نوشت: تقریباً در هر ایستگاه قطار در نزدیکی گذرگاه‌های مرزی، انبوهی از مردم، اغلب مردان، تابلوهای مقوایی در دست دارند که به پناهندگان کمک می‌کند تا به مقاصد سراسر اروپا پرواز کنند.

هماهنگ کننده مذکور گفت: حدس می زنم که ۹۰٪ از آن مردان افرادی با نیت خوب هستند که کمک واقعی ارائه می کردند. با این وجود، وضعیت به خودی خود بسیار آشفته است و به طور بالقوه برای هر کسی ترسناک است، چه رسد برای فردی که از قبل در مضیقه بوده اند. ما نمی‌توانیم این موضوع را رد کنیم که بخشی از افراد در میان این افراد صرفا جنایتکار و منتظر سوء استفاده از زنان آسیب‌پذیر بودند.

سازمان ملل به طور معمول اسامی پناهندگان را در مرزها ثبت  و افراد آسیب پذیر مانند کودکان بدون همراه را شناسایی می کند. اکنون، به به دلیل حجم زیاد تعداد افرادی که در حال ورود به مرز هستند، و این واقعیت که مرزها عملاً تازه باز شده اند، این اتفاق رخ نمی دهد و این امر  شناسایی کودکان بدون همراه و جدا شده را بسیار دشوار می کند.

جو انگلیش، سخنگوی یونیسف در این زمینه گفت سازمان متبوعش در حال ایجاد سیستمی از فضاهای امن موسوم به«نقطه آبی» برای کودکان در هفت کشور پذیرنده پناهندگان است.

برچسب‌ها اوکراین روسیه مهاجرت لهستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین روسیه مهاجرت اوکراین روسیه مهاجرت لهستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۰۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود

یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.

به گزارش ایسنا، این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • فرار ناکام ده‌ها مرد اوکراینی از مرزها برای اجتناب از جنگ
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران