Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@04:07:40 GMT

روایتی از جهادگر شدن دو زندانی بعد از رهایی از بند

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۷۵۳۴

روایتی از جهادگر شدن دو زندانی بعد از رهایی از بند

خبرگزاری فارس ـ اراک؛ قرارگاه جهادی شهید لاجوردی با هدف محرومیت‌زدایی از زندانیان و خانواده زندانیان به عنوان نخستین قرارگاه کشوری فعالیت خود را در سال 99 استان مرکزی آغاز کرده است.

این قرارگاه با هدف کمک‌ و حمایت‌ از زندانیان و خانواده‌های آنان در عرصه‌های معیشتی، فرهنگی، پزشکی، عمرانی و اشتغال  فعالیت خود را آغاز و به ارائه خدماتی چون  خدمات دندانپزشکی توسط 10 یونیت دندانپزشکی،  تعمیر و ساخت منزل محرومین، توزیع بسته‌‌های معیشتی، توزیع وسایل ورزشی بین زندانیان، انجام فعالیت‌های تربیتی به منظور اصلاح زندانیان، توانمندسازی زندانیان، برگزاری دوره‌های آموزش قرآن، برگزاری مسابقات ورزشی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالین این قرارگاه که رسالت خود را جریان سازی جهادی در زندان‌ها می‌داند، زندان و خانواده زندانیان را میدان عملیات گروه‌های جهادی در امر دستگیری و یارگیری برای اسلام و انقلاب دانسته و بی‌وقفه در حال خدمات رسانی به زندانیان هستند، بعد از سه سال کار و فعالیت جهادی در زندان‌ها موفق به جذب دو زندانی رهایی یافته از بند اسارت به گروه جهادی خود شدند.

 

دو جوان 37 و 31 ساله اراکی که یکی زندانی جرایم غیرعمد و دیگری زندانی جرایم عمد بوده و بیش از دو سال از عمر خود را در زندان سپری کرده بودند، پس از رهایی از زندان به جمع گروه‌های جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی پیوستند.

دبیر قرارگاه جهادی شهید لاجوردی استان مرکزی  با تایید این خبر به خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: این دو زندانی با اعلام آمادگی کار در گروه‌های جهادی از ما درخواست داشتند  برای کار جهادی و کمک به محرومین در هر نقطه از کشور آنها را نیز با خود به همراه ببریم تا به عنوان نیروی جهادی بدون هیچ چشم‌داشتی به محرومین خدمت کنند.

سید عباس حسینی افزود: این دوجوان انگیزه حضور در گروه جهادی شهید لاجوردی را خدمت بی مزد و منت به محرومین دانستند چرا که معتقد بودند این کار باعث عزت خودشان می‌شود.

وی  با بیان اینکه قرارگاه شهید لاجوردی ارائه خدمت به زندانیان و خانواده‌هایشان  را مدال افتخار می‌داند، بیان کرد: این دو زندانی پیش از این به دلیل حضور مستمر گروه‌ جهادی شهید لاجوردی در زندان و ارائه خدمات متنوع فرهنگی، خدماتی و ورزشی با فعالیت‌های گروه‌های جهادی آشنا شده‌ بودند.

 

 حسینی با اشاره به اینکه با راه اندازی این قرارگاه  امید در دل‌های زندانیان  زنده شده است، ادامه داد: زندانیان و خانواده‌های آنان بعضا تصور می‌کنند که جامعه آن‌ها را به فراموشی سپرده در صورتی که اگر اقدامات جهادی بتواند شرایطی را فراهم کند که زندانی بتواند نقطه امید در زندگی‌اش شکل بگیرد می‌توان گفت موفقیت این قرارگاه را به دنبال داشته است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید لاجوردی زندانی رهایی از زندان بخشش زندانیان و خانواده جهادی شهید لاجوردی گروه های جهادی دو زندانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۷۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند

ایسنا/البرز مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج از تحمل کیفر ۲۷۴ زندانی با استفاده از مراقبت الکترونیکی در خارج از این زندان خبر داد.

به گزارش ایسنا، اله کرم عزیزی روز شنبه هشتم اردیبهشت اظهار کرد: این افراد در اجرای سیاست‌های قضایی مبنی بر کاهش جمعیت کیفری و با هدف بازسازی شخصیت زندانیان از طریق اعمال طرح نظارت و مراقبت الکترونیکی محکومیت خود را در کنار خانواده سپری می‌کنند.

وی ادامه داد: تایید حسن اخلاق، رفتار، رعایت قوانین و مقررات زندان توسط زندانیان از موارد اعلام شده به مراجع قانونی و اعلام موافقت آنان برای برخورداری واجدین شرایط از تسهیلات سامانه های نظارت و مراقبت الکترونیکی است.

عزیزی بیان کرد: استفاده از پابندهای الکترونیکی برای زندانیان این امکان را به آنان می‌دهد تا علاوه بر سپری نمودن طول مدت محکومیت خود در کنار خانواده بتوانند با حضور در محل کار خود امرار معاش نمایند.

مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج با اشاره به اینکه با استفاده از این سامانه، به جای اینکه شخص دوران محکومیت خود را در زندان سپری کند می‌تواند در جامعه و در کنار خانواده خود باشد، یادآورشد: تنها محدودیت‌های تردد، پیش‌بینی شده، فعالیت در یک محدوده جغرافیایی خاص است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • دانش‌آموزان ۳ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کردند
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • آزادی ۱۸ زندانی جرایم مالی در نذر هشتم سبزوار
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی