Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@00:14:43 GMT

منطقه 12 موفق به کسب گواهینامه ایزو 14001:2015 شد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۲۵۰۰

خبرگزاری آریا - شهردار منطقه 12 از کسب گواهینامه ممیزی مراقبتی سیستم مدیریت محیط زیست ایزو 14001:2015 توسط این منطقه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 12، روز گذشته، سه‌شنبه، 23 فروردین‌، جلسه ممیزی مراقبتی سیستم مدیریت محیط زیست ایزو 14001:2015 با حضور شینا انصاری، مدیرکل اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، سعید احمری، معاون توسعه و پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و هیأت همراه، امیر یزدی، شهردار منطقه 12، معاونان و شهرداران نواحی 6گانه این منطقه در سالن جلسات شهرداری منطقه 12 برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش در این جلسه که با هدف ارائه توضیحات برنامه‌های زیست‌محیطی منطقه 12 و استقرار اثربخش سیستم مدیریت محیط زیست برای تمدید گواهینامه سیستم مدیریت محیط زیست 14001:2015 ایزو برگزار شد، یزدی، شهردار منطقه با تأکید بر اینکه بالاترین امتیاز را در همه زمینه‌ها مردم به ما می‌دهند، گفت: هدف ما در برنامه‌‌های زیست‌محیطی منطقه، بالابردن کیفیت زندگی مردم است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی منطقه 12 افزود: منطقه 12 به عنوان یکی از مناطق مرکزی شهر که از دیرباز ارگ حکومتی کشور نیز به شمار می‌رفت، با وجود بازار بزرگ تهران و مسائلی چون طرح ترافیک، منطقه حساس و پرتراکمی است که این امر سبب می‌شود بالابردن کیفیت محیط زیست در این منطقه با چالش بیشتری نسبت به مناطق دیگر روبه‌رو باشد.
شهردار قلب طهران ضمن بیان این مطلب که همکاران ما سرمایه‌های ما هستند، از تلاش این منطقه برای بالابردن بهره‌وری در زمینه‌های زیست‌محیطی سخن گفت و دستاوردهای منطقه در این زمینه را ارزشمند دانست.
در ادامه انصارى، مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ضمن تقدیر از اقدامات محیط زیستی منطقه 12 گفت: کسب رتبه عالی اصلاح الگوی مصرف منابع آب، برق، گاز در ساختمان‌های تحت پوشش منطقه، نگهداشت و مانیتورینگ سه نیروگاه خورشیدی منطقه با ظرفیت 100 کیلو وات، تهیه شناسنامه فنی انجام مطالعات توجیهی، اقتصادی اجتماعی و محیط زیستی و طراحی اولیه بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ساختمان مرکزی شهرداری تهران در منطقه 12، اجرای طرح مدیریت سبز، مطالعه ارزیابی آثار محیط زیستی پروژه احیاء و بهسازی خیابان گوته و مطالعات محیط زیستی پیاده‌روی لاله‌زار شمالی، تهیه بانک تنوع زیستی منطقه، سایت پرنده‌نگری پارک شهر، شناسایی منابع دارای پتانسیل آلایندگی و مدلسازی منابع آلاینده و راه‌اندازی خانه محیط زیست در محله فردوسی از جمله اقدامات در خور توجه منطقه در زمینه بهبود محیط زیست بوده است.
وی در مورد استقرار سیستم مدیریت محیط زیست در مناطق شهرداری تهران به عنوان تکلیف مصوبه شورای اسلامی شهر افزود: صرفاً نباید به گرفتن گواهینامه بسنده کرد، بلکه موضوع نگهداشت و ممیزی مراقبتی اهمیتی هم‌تراز و بلکه بیشتر از استقرار دارد و ضرورت دارد فرایندهای ممیزی به صورت کیفی و سخت‌گیرانه انجام شود.
وی بیان کرد: همکاری همه بخش‌های متولی محیط زیست و وجود عزم و اراده جدی، پیش‌نیاز حرکت برای ارتقای کیفیت محیط زیست شهری و خدمت‌گذاری هرچه بیشتر به مردم به شمار می‌رود.
پس از برگزاری جلسه و ارزیابی‌های صورت‌گرفته از عملکردهای زیست‌محیطی شهرداری منطقه 12، در پایان روز، این منطقه از سوی این اداره کل، موفق به کسب گواهینامه ممیزی مراقبتی سیستم مدیریت محیط زیست ایزو 14001:2015 شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران سیستم مدیریت محیط زیست زیست محیطی شهرداری تهران ممیزی مراقبتی محیط زیست ایزو 14001 2015 محیط زیستی منطقه 12

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله

 به گزارش تابناک، اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد، اما اجرای این طرح بار‌ها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد، اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیار‌های محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت: «اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: «یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد: «برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد