Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مدرس خیابانی در کارگروه تخصصی شورای اشتغال استان افزود: عمده اشتغال در استان بر اساس اشتغال بخش خصوصی باشد.

خیابانی گفت: بهره وری و اثربخشی مرکز جذب سرمایه گذاری در استان ناچیز است و همچنان بروکراسی‌های دست و پاگیر اداری بر سر راه سرمایه‌گذاران وجود دارد.

استاندارگفت: باید شروع مجوز سرمایه‌گذاری هم از این مرکز و اتمام مجوز‌ها هم از این مرکز صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: آموزش‌ها در حوزه ایجاد اشتغال هدفمند باشد و بر مبنای اشتغال مورد نیاز ارائه شود.

مدرس خیابانی گفت: فنی و حرفه‌ای با ارتباط با سرمایه‌گذاران و پیمانکاران مشخص کند که این‌ها چه تعداد نیروی نیرو و در چه رشته‌های تخصصی نیاز دارند و بر اساس آن آموزش‌ها را ارائه دهد و این نیرو‌های آموزش دیده را تحویل دهد.

وی گفت: فرمانداران در شهرستان‌ها نیازمندی‌های آموزشی را پیدا کنند و به فنی و حرفه‌ای اعلام کنند تا بر مبنای آن آموزش‌ها انجام شود.

استاندار گفت: فرمانداران با بازدید از واحد‌های تولیدی در شهرک‌های صنعتی، آن دسته از واحد‌های صنعتی که بیشتر از ۲۰ درصد از نیروی کار آن‌ها از خارج از استان هستند موظف به آموزش نیروی تخصصی از طریق فنی و حرفه‌ای نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان واحدهای تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان

سفیر حکومت طالبان در پکن اظهار داشت چینی‌ها خواستار افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه معادن افغانستان هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «بلال کریمی» سفیر حکومت افغانستان در پکن در دیدار با «شهاب‌الدین دلاور» وزیر معادن این کشور در مورد مسائل مختلف به‌ویژه قراردادهای معادن گفتگو کرد.

دلاور با اشاره به قراردادهای مس عینک، حوزه نفتی آمو، «طلا سمتی» در تخار و مس عینک دوم گفت: شرایط سرمایه‌گذاری در بخش صنایع استخراجی افغانستان واضح است، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را مساعد کرده‌ایم که یکی از شرایط مهم آن فرآوری صد درصد  در داخل این کشور است.

وی افزود: تمام سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی می‌توانند در عرصه منابع معدنی افغانستان سرمایه‌گذارای کنند.

در این دیدار کریمی نیز با اشاره به دیدارهایش با سران شرکت‌های قراردادی حوزه نفتی آمو و مس عینک در چین گفت سرمایه‌گذاران چینی خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش معادن افغانستان هستند.

ابراز آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در معادن افغانستانیادداشت| جایگاه معادن افغانستان در منظومۀ تجارت خارجی چیننقش چین در رونق پالایشگاه‌های خصوصی نفت در شمال افغانستان

پیش از این وزارت معادن افغانستان از آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در معادن «لیتیوم» افغانستان خبر داده بود.

چین یکی از کشورهایی است که برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان به صورت عملی ورود پیدا کرده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان