Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:29:45 GMT

درخواست منطقه ۱۳ برای تغییر پهنه خیابان دماوند

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۰۹۵۹

درخواست منطقه ۱۳ برای تغییر پهنه خیابان دماوند

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه هم اندیشی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج با شهردار منطقه ۱۳، املاک و محورهای مورد درخواست شهرداری منطقه ۱۳ برای تعیین تکلیف در کمیسیون ماده پنج مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای جلسه، محمدهادی علی احمدی گفت: با توجه به بافت ریزدانه و ناپایدار منطقه، تعدادی از گذرها به علت ضوابط زیرپهنه طرح تفصیلی با چالش‌هایی برای نوسازی بافت فرسوده رو به رو بوده است که بر اساس درخواست‌های شهروندان و نیازسنجی صورت گرفته، درخواست‌های منطقه برای تغییر پهنه و رونق گرفتن ساخت و ساز در خیابان‌های دماوند، ۱۷ شهریور و چند گذر دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه ۱۳ در ادامه یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین درخواست‌های منطقه ۱۳ را مربوط به تغییر پهنه خیابان دماوند اعلام کرد که منجر به تقویت امنیت در این محور شده و طراوت و سرزندگی را به این محور بازمی‌گرداند.

وی اظهار کرد: جداره جنوبی این محور مربوط به منطقه ۱۳ است که مرز مشترک مناطق ۷ و ۸ نیز است که سال‌هاست به دلیل نوع پهنه بندی با رکود مواجه شده است، از این رو ، درخواست تغییر پهنه خیابان مذکور از s (تجاری – خدماتی) به M (مختلط ) را داریم.

علی احمدی در ادامه توضیحاتی در خصوص مسائل و موضوع ساماندهی ارتقا کیفیت محور خیابان ۱۷ شهریور داد که از یک طرف باعث کاهش تراکم، تعداد طبقات و عدم دسترسی املاک شده و از طرفی دیگر عدم ترغیب مالکین جهت نوسازی و بهسازی بافت فرسوده را منجر شده که نیازمند توجه و موافقت دبیرخانه کمیسیون ماده پنج است.

در ادامه جلسه، فاطمی عقدا رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج، ضمن اشاره به استراتژی این مجموعه در پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های به حق شهروندان ابراز امیدواری کرد با برگزاری این قبیل جلسات و بازدیدهای میدانی، مسائل و مشکلات حوزه شهرسازی با روند مطلوب‌تری مورد پیگیری می‌شود و حل و فصل قرار گیرد.

وی با اعلام آمادگی دبیرخانه کمیسیون ماده پنج برای بررسی و رسیدگی به درخواست‌های منطقه ۱۳ ابراز امیدواری کرد: با تشکیل کارگروه مشترک و بازدید از محدوده، طرح‌های پیشنهادی منطقه ۱۳ پیگیری می‌شود و امیدوارم به نتایج خوبی دست یابیم.

در پایان، محمدجواد فولادی، معاون شهرسازی و معماری منطقه ۱۳، چالش‌ها و موضوعات پیش روی منطقه را مطرح کرد.

کد خبر 5487500

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون ماده پنج علی احمدی شهرداری منطقه 13 شهرداری تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران علیرضا زاکانی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آلودگی هوا مواد مخدر کمیته امداد امام خمینی یوسف نوری حج تمتع شهر تهران شهردار تهران هفته سلامت دانشگاه فرهنگیان شرکت مترو تهران دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تغییر پهنه منطقه ۱۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران بر تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تاکید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق 22 گانه شهر تهران در سال 1403 با حضور عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری و لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه‌ریزی درآمدی سال 1403 مناطق 22 گانه بر ضرورت تحقق برنامه‌ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تاکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق 22 گانه خبر داد و اظهار کرد: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان‌بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف‌گذاری برای سال پیش رو با در نظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش‌بینی شده است که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

شعبانی حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق 22 گانه را اولویت 2 ماه ابتدایی سال 1403 دانست و افزود: باید این موارد در راس همه موضوعات قرار بگرد تا همه موضوعات مربوط به مناطق 22 گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون های ماده 5، 7 و ماده 100 برای روزهای پایانی سال 1403 تعیین تکلیف و برطرف شود.

حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق 22 گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی‌وقفه در سال 1402 افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه‌جانبه مناطق، سال 1402 را با تحقق اهداف پیش‌بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ضمن تقدیر از عملکرد مناطق 22 گانه در سال 1402 گفت: هر منطقه باید یک بسته اطلاع‌رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت‌رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثرگذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق 22 گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان؛ مدیرکل برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

در پایان این نشست شهرداران مناطق 22،21،2،1،3،15،13به بیان چالش‌ها و پیشنهادات در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش‌بینی شده برای مناطق در سال 1403 پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳