Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@01:14:10 GMT

روابط عمومی در راستای کاهش التهابات جامعه نقش اساسی دارند

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۱۰۱۱

روابط عمومی در راستای کاهش التهابات جامعه نقش اساسی دارند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا قاسمیان عصر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل اظهار کرد: روابط عمومی‌ها به عنوان معماران افکار عمومی نقش اصلی را در همراهی و یاری‌رسانی دولت‌ها دارند و در شرایط کنونی جامعه هر قلم و قدم روابط عمومی‌ها می‌تواند از بار روانی موجود در جامعه بکاهد.

وی نقش تأثیرگذار روابط عمومی‌ها را در قلب و ذهن جامعه یادآور شد و تصریح کرد: تصویرسازی اذهان مردم به عهده روابط عمومی‌هاست و زمینه تحقق اهداف و آرمان‌هایی که دولت در کشور به دنبال آن است به دست روابط عمومی‌ها اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: روابط عمومی‌ها باید به این باور برسند که جنگ جهانی هیچ‌گاه به پایان نمی‌رسد و گرچه از جنگ‌های سخت و ویرانی‌های فیزیکی عبور کرده‌ایم اما ما همچنان در جریان جنگ‌های نرم قرار داریم که مستقیماً با روح و روان و اذهان جامعه سر و کار دارند.

قاسمیان افزود: در این راستا هر قدر روابط عمومی‌ها دارای ذهن خلاق و مطالعه باشند در ارائه گزارش نیز قوی‌تر عمل کرده و ابزار مهم خنثی‌سازی توطئه‌های روانی دشمنان را خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه روابط عمومی فعال در تصمیم‌سازی‌ها نیز نقش دارد، خاطرنشان کرد: بازخوردگیری و گزارش بازخورد، فعال نگه داشتن مدیر و دستگاه اجرایی و کشف خلأهای سیستم از ویژگی‌های اصلی روابط عمومی فعال است که نباید از آن غفلت شود.

قاسمیان به شرایط فعلی اقتصادی کشور اشاره کرد و ادامه داد: در شرایط کنونی که کشور با بحران اقتصادی مواجه است و در مسیر یک جراحی بزرگ اقتصادی قرار گرفته امیدآفرینی و اعتمادسازی از وظایف اصلی روابط عمومی‌هاست که باید در دستگاه‌های اجرایی ساری و جاری باشد.

وی استخدام کلمات نادرست در اطلاع‌رسانی را آب در آسیاب دشمن ریختن اعلام کرد و گفت: کشور در حال حاضر نیاز به امیدآفرینی دارد و اندک التهاب‌آفرینی می‌تواند جو جامعه را به نفع دشمن تغییر دهد.

قاسمیان در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: باید از ظرفیت‌های موجود رسانه‌ای در کشور به نفع تلطیف فضا استفاده شده و روابط عمومی‌ها به عنوان بازوان اصلی اطلاع‌رسانی در کشور باید نقش اصلی و اساسی خود را در این زمینه ایفا کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل بیان کرد: حل بیماری‌های اقتصادی کشور در وهله اول نیازمند شجاعت دولت و در وهله بعدی نیازمند پشتیبانی و حمایت مردمی است و در این میان هر کس هر اختلافی با دولت دارد باید کنار گذشته و در این جراحی بزرگ اقتصادی در کنار مسئولان باشد.

وی ایجاد یک‌دلی و یک‌صدایی در کشور را وظیفه اصلی روابط عمومی‌های آگاه دانست و اظهار کرد: وضعیت فعلی کشور شوخی‌بردار نیست و هر کلمه‌ای که تولید می‌شود، می‌تواند به نفع و یا ضرر کشور باشد و در این بین آگاهی روابط عمومی‌ها در کاستن از بار روانی کشور بسیار مهم است.

قاسمیان نمونه این التهاب روانی را در تأمین نان اعلام کرد و افزود: با وجودی که در کشور هیچ‌گونه کمبود آرد و نان وجود ندارد اما از هفته گذشته جو روانی ایجاد شده در کشور سبب شده تا مردم به تکاپوی واهی برای تهیه نان بیفتند.

وی تصریح کرد: ارائه اطلاعات و تحلیل روشن، دقیق و شفاف به مردم در زمینه مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها قطعاً با استقبال مردم مواجه شده و سبب موفقیت طرح می‌شود.

قاسمیان در ادامه خاطرنشان کرد: هیچ یک از نخبگان اقتصادی آگاه کشور مخالف این طرح نیستند و همه اضلاع نظام، نخبگان و اقتصاددانان برای اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها و جراحی اقتصادی اتفاق نظر دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل از فعالان رسانه‌ها، نخبگان، روحانیون، اساتید، فرهنگیان و سایر اقشار جامعه خواست در راستای تحقق برنامه‌های مهم اقتصادی دولت و همراه‌سازی افکار عمومی با این برنامه‌ها به جهاد تبیین بپردازند و روشنگری کنند.

کد خبر 5487774

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار اردبیل رضا قاسمیان روابط عمومی افکار عمومی جنگ نرم توطئه ها دستگاه های اجرایی بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا آمار کرونا احتکار گروههای جهادی بسیج سازندگی آلودگی هوا خراسان رضوی بیرجند نانوایی مشهد ایلام لیگ برتر فوتبال ایران روابط عمومی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۱۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد

محمد کریم خورشیدوند اظهار کرد: کنترل جمعیت از گزاره‌های جوامع بشری است و مکاتب مختلفی در این حوزه نظریه داده‌اند، به‌عنوان مثال در قوانین حمورابی داریم که افزایش جمعیت را نشان‌دهنده ترقی فرد و جامعه دانسته است و از طرفی در یونان باستان اندیشمندانی مانند ارسطو و افلاطون موازنه و توازن جمعیت را نشان‌دهنده ترقی جامعه می‌دانستند.

وی ادامه داد: در سال ۱۷۹۸ میلادی یک کشیش و اقتصاددان انگلیسی به اسم رابرت مالتوس، کتابی با عنوان اصل جمعیت داشت که در آن یک نظریه داد و شعارش این بود که افزایش جمعیت راه حلی برای پیشرفت نیست، استدلالش این بود که رشد جمعیت بالقوه به‌صورت تصاعدی است و رشد مواد غذایی و منابع به‌صورت خطی است و پیش‌بینی این بود در ۲۰۰ سال آینده، رشد جمعیت جهان حدود ۲۵۶ برابر خواهد شد و تولید غذا فقط ۹ برابر و سال‌های قحطی در پیش رو است و خیلی از انسان‌ها براثر گرسنگی و قحطی می‌میرند. طبیعی است خیلی‌ها ترجیح می‌دادند فرزندان‌شان از گرسنگی نمیرند، به همین دلیل، کاهش جمعیت و جلوگیری از رشد جمعیت را به‌عنوان یک سیاست لحاظ کردند.

او گفت: این نظریه هیچ‌گاه شکل نگرفت، نه‌تن‌ها در هیچ نقطه‌ای از جهان این اتفاق رخ نداد، بلکه این نظریه برای حیوانات نیز صدق پیدا نکرد و نه‌تن‌ها پیش‌بینی انجام‌شده درباره سال‌های قحطی اتفاق نیفتاد، بلکه تولید به‌قدری زیاد شد که حتی در سال‌هایی، مردم گندم‌های اضافه را می‌سوزاندند.

خورشیدوند بیان کرد: امروزه می‌بینیم یکی از مشکلات و چالش‌های جدی جوامع توسعه‌یافته، کاهش جمعیت جوان و پیری جمعیت است که در نتیجه موجب شده است، نشاط اقتصادی و اجتماعی آنها کاهش یابد. رونق اقتصادی به نیروی جوان وابسته است و زمانی که جوامع پیر شوند دولت‌ها و صاحبان سرمایه احساس خطر می‌کنند.

او اظهار کرد: جوان، مایه پویایی و سرزندگی جامعه می‌شود و بیشتر جهش‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی از دل نیرو‌های جوان جوشش پیدا می‌کند. اصولاً فلسفه ازدواج و تشکیل خانواده برای ازدیاد و بقای نسل بشری است و مطابق فلسفه آفرینش بر ازدواج تأکید شده است.

وی ادامه داد: ازدواج موجب پیوند بین نسل‌ها و تداوم نسل بشر می‌شود؛ ولی اگر سیاست‌های یک دولت بر این اصل باشد که موالید کم شود در بلندمدت جامعه با انقطاع نسل بشر مواجه می‌شود، معضلی که امروزه ما در کشور‌های غربی شاهدیم و بحران پیری جمعیت دارند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: اجرای سیاست‌های کنترل جمعیت در کشور ما نیز پیامد‌های ناگواری داشته و آسیب‌های جدی از جنبه‌های گوناگون جسمی، روحی و روانی و اخلاقی و اجتماعی بر جامعه گذاشته است.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم به نظام مسائل در حوزه اجتماعی اشاره کنیم، شاید ابربحران ما در این حوزه، موضوع سالخوردگی جمعیت باشد. اگر در ۲۰ سال آینده همین سیاست ادامه یابد، باعث می‌شود کمبود نیروی کار، بحران امنیت، کاهش تولید علم، خلاقیت و پیشرفت را داشته باشیم و همه اینها تبعاتی است که از کاهش جمعیت، ازدواج و بحث فرزندآوری نشأت می‌گیرد.

خورشیدوند گفت: منحنی رو به سقوط ازدواج و فرزندآوری، چالش‌های زیادی دارد. باید روی ذهنیت نسل جوان درباره پایین آمدن سن ازدواج و فرزندآوری به‌صورت جدی کار شود.

وی ادامه داد: برای اینکه سن ازدواج پایین بیاید و فرزندآوری بیشتر شود، باید کار فرهنگی انجام شود و سیاست‌های غلطی که در ذهن برخی جوانان نقش بسته است، از بین برود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان معتقد است: بخشی مشکلات در موضوع ازدواج و جمعیت، اثر فضای مجازی، رسانه‌ها و ماهواره‌هاست و بخشی نیز اقتصادی است. جوانی که مشکل اشتغال دارد و حداقل‌ها را نمی‌تواند به‌دست آورد، شاید اعتماد به نفس لازم را ندارد که بخواهد یک زندگی مشترک را آغاز کند و موضوع فرزندآوری را حتی در ذهن خود بیاورد.

او افزود: سیاست‌های دولت باید بر مدار مشوق‌های فرزندآوری و تسهیل ازدواج باشد. اشتغال و مسکن نسبت به این دو مقدم است و اینها زنجیروار به یکدیگر پیوسته‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • هزینه۵میلیونی برای هر ایرانی/بازگشتسرانه حقیقیبه سطح سال۹۰
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد