Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با اشاره به اینکه توسعه گردشگری بین‌المللی یزد نیازمند تقویت زیرساخت‌های حمل و نقل است، گفت: در حال رایزنی با بخش خصوصی برای تقویت این حوزه هستیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احمد آخوندی ظهر امروز _چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت_ در نشست کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد، اظهار کرد: بحث خواهرخواندگی بیشتر با هدف ایجاد انس، الفت و مهربانی میان شهرها ایجاد شد و سپس بهره برداری از مباحث فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کشورهای دیگر شهردار مسئولیت تمام امور را برعهده دارد و این تضادی است که ما با سایر کشورها داریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد خاطرنشان کرد: در این حوزه می‌توان شورای روابط بین‌الملل را در استان ایجاد کرد، تیم کارشناسی از سطح شهرداری به سطح استان افزایش پیدا کند و تصمیم‌گیری در این سطح انجام شود.

آخوندی افزود: خانه ملل ظرفیتی را ایجاد کند که بتواند ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری شهرهای خواهر خوانده را فراهم کند.

وی گفت: یکی از مسائل بسیار مهمی که در حوزه گردشگری یزد باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، بحث زیرساخت‌های حمل و نقل این استان در حوزه‌های ریلی، هوایی و زمینی است.

مدیرکل میراث فرهنگی یزد ادامه داد: برنامه‌های متعددی در این حوزه تدوین شده و در حال رایزنی با بخش خصوصی هستیم تا بتوانیم زمینه توسعه زیرساخت‌های استان و به دنبال آن رونق گردشگری استان را فراهم کنیم.

وی یادآور شد: متأسفانه در حال حاضر به علت نبود پروازهای بین‌المللی، امکان استفاده کامل از ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف گردشگری از جمله گردشگری سلامت را نداریم.

کد خبر 574393

منبع: ایمنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان یزد شهر یزد شهرداری یزد شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان