Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و عراق از اشتراکات تاریخی و فرهنگی فراوانی برخوردار هستند بر لزوم گسترش و تعمیق هرچه بیشتر تعاملات فرهنگی و مذهبی بین دو ملت تاکید کرد.

به گزارش حوزه دولت ایران اکونومیست، سید محمد حسینی در دیدار حسن ناظم وزیر فرهنگ، گردشگری و آثار باستانی عراق، اظهار داشت: امروز دو دولت و دو ملت بر مبنای آداب و رسوم و اشتراکات فرهنگی، تاریخی و مذهبی، روابط و مناسبات ممتازی در زمینه های مختلف دارند و البته ظرفیت های بیشتری برای همکاری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پارلمانی رییس جمهور ضمن اشاره به همکاری های فرهنگی و هنری دو کشور در دولت دهم که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است، خاطرنشان کرد: بدون تردید تعمیق و تحکیم تعاملات فرهنگی می تواند زمینه مناسبی برای توسعه روابط دوجانبه و منطقه ای تهران - بغداد فراهم کند.

حسینی با اشاره به اشتیاق و علاقه قلبی مردم دو کشور به زیارت اماکن متبرکه و حرم ائمه اطهار(ع) در ایران و عراق اظهار داشت: امیدواریم امسال پس از دو سال محدودیت حضور زایران به خاطر کرونا، با تسهیل شرایط و بازگشایی گذرگاه های مرزی شاهد حضور باشکوه مشتاقان میلیونی زیارت به ویژه در ایام محرم و اربعین باشیم.  

معاون رییس جمهور در این دیدار همچنین تعدادی از ظرفیت های تاریخی و دینی شهرهای مختلف ایران از جمله مشهد، تبریز، اصفهان و شیراز را معرفی کرد که مورد استقبال وزیر فرهنگ عراق قرار گرفت و ایشان اعلام کرد در سفر به مشهد به آرامگاه فردوسی خواهد رفت و به نیشابور برای حضور در آرامگاه عمر خیام و عطار نیشابوری سفر خواهد کرد و در سفرهای آتی به دیگر شهرها از جمله اصفهان و شیراز خواهد رفت.

حسن ناظم وزیر فرهنگ، گردشگری و آثار باستانی عراق نیز در این دیدار با اشاره به سفرش به مشهد برای زیارت حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در روز ولادت با سعادت ثامن الحجج، به روابط نزدیک و تاریخی دو دولت و مردم ایران و عراق اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه سفر هوایی پاسخگوی نیاز جمعیت انبوه مشتاق زیارت به ویژه در اربعین نیست، دولت عراق تصمیم گرفته است گذرگاه های مرزی بویژه مهران بازگشایی کند.

وزیر فرهنگ عراق که استاد ادبیات عرب و اهل نجف هست، زیارت حضرت معصومه (س) و بازدید از مراکز فرهنگی، آموزشی و پژوهشی قم را از برنامه های خوب سفر خود ذکر کرد و با طرح سوالاتی پیرامون رابطه دولت و مجلس، نقش معاونت پارلمانی رئیس جمهور در تعامل و پیوند دو قوه حائز اهمیت دانست و به وجود آوردن چنین جایگاهی در عراق را برای انسجام و همکاری دولت و مجلس بسیار مفید دانست.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: عطار نیشابوری ، جمهوری اسلامی ایران ، آرامگاه فردوسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عطار نیشابوری جمهوری اسلامی ایران آرامگاه فردوسی ایران و عراق وزیر فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۴۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه رئیس‌جمهور مسئولان را موظف کرده‌ که هرکدام تفاهم‌نامه‌های جداگانه‌ای با معاونت علمی فناوری منعقد کنند، گفت: در چند نقطه کشور مطالعات این مسئله را انجام داده‌ایم و به زودی تحول جدی فن‌آورانه و دانش پایه در حوزه حکمرانی فرهنگ را مشاهده خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی اظهار کرد: به زودی قصد عزیمت به کشور آذربایجان برای شرکت در یک اجلاس را دارم؛ در این سفر دیدارهای مختلفی داریم و تلاش خواهیم کرد سطح تعاملات مشترک را ارتقا دهیم.

وی بیان اینکه باید از این سخنگاه بین‌المللی برای رساندن پیام انقلاب اسلامی و نگاه متعالی فرهنگی انقلاب اسلامی استفاده کنیم، افزود: تلاشمان این است که در مسیر دیپلماسی فرهنگی و ارتقای ارتباطاتمان با کشورهای منطقه بتوانیم با آذربایجان نیز به واسطه همین نگاه، گفت‌وگوها را انجام دهیم و از این فرصت برای اعتلای حوزه فرهنگی و تعاملات فرهنگی منطقه‌ای مشترک استفاده کنیم.

وزیر فرهنگ درباره حمایت دولت از شرکت‌های دانش بنیان تصریح کرد: دولت، دانش پایه است و تقریباً جلسه‌ای از جلسات دولت را در خاطر ندارم که رئیس‌جمهور در مورد شرکت‌های دانش بنیان و فن‌آوری‌های نوین به همه اعضای دولت مطالبی را گوشزد نکرده باشند، در همین راستا مسئولان را موظف کرده‌اند که هرکدام تفاهم‌نامه‌های جداگانه‌ای با معاونت علمی فناوری منعقد کنیم.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجموعه‌های تابعه آن مثل سازمان اوقاف و امور خیریه، نهاد کتابخانه‌ها و سازمان سینمایی با قوت در این مسیر حرکت می‌کنند و از جمله مهم‌ترین اقداماتی که در دستور کار قرار دارد ایجاد شهرهای جدید صنایع خلاق فرهنگی است.

وی افزود: در چند نقطه کشور مطالعات این مسئله را انجام داده‌ایم و به زودی تحول جدی فن‌آورانه و دانش پایه در حوزه حکمرانی فرهنگ را مشاهده خواهیم کرد.

کد خبر 748984

دیگر خبرها

  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه