Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، عصر امروز سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای اداری شهرستان مانه و سملقان، بر خرید تضمینی گوشت قرمز دامداران تاکید و اظهار کرد: هم اینک تلاش می‌کنیم تا در راستای حمایت از تولید کننده‌های بخش دامی این طرح را به تصویب برسانیم.

وی گفت: گوشت قرمز تولیدی مازاد را با تامین نهاده‌های دامی، تهاتر خواهیم کرد حتی در این طرح گوشت را می‌توانیم صادر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هم‌اکنون دامداران دغدغه تامین نهاده‌های دامی را دارند، افزود: دامدار در حین تولید نباید دغدغه فروش گوشت مازاد را داشته باشد.

ساداتی‌نژاد ادامه داد: حتی تلاش می‌کنیم تا گوشت مرغ تولید مرغداران را نیز خرید تضمینی کنیم و در اختیار آنان نهاده‌های مورد نیاز قرار بدهیم.

وی با بیان اینکه دامدار و مرغدار و همچنین کشاورزان بانجیب‌ترین قشر جامعه هستند، اظهار داشت: این قشر بی ادعا غذا تولید می‌کنند، به نوعی بهره‌برداران بخش کشاورزی خیر و نیکوکار هستند و در کار خود به هیچ وجه به دنبال سود نیستند.

این مقام مسئول افزود: کشاورزان و سایر تولید کننده‌های بخش کشاورزی هیچ‌گاه همچون دلالان عمل نکرده‌اند و بعضا دلالان از آنان سوء استفاده کرده‌اند.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش کشاورزی هیچ‌گاه تعطیل نشده‌است، اظهار داشت: اگر صنایع و یا بخش‌های دیگری متوجه این باشند که دیگر سود اقتصادی ندارند کار را برای دوره‌ای تعطیل خواهند کرد اما این تعطیلی در بخش کشاورزی هیچ‌گاه نبوده است.

ساداتی نژاد اظهار کرد: هم‌اکنون در تامین بذر مورد نیاز کشور در بخش‌های مختلف وابسته هستیم و باید در این زمینه تلاش کنیم زیرا بذر همچون تفنگ ارزش دارد.

وی بر ایجاد کارخانه بوجاری نیز تاکید کرد و بیان داشت: سرمایه گذاران در این زمینه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

این مقام مسئول با بیان اینکه در سال زراعی آینده تمامی گندم سطح کشور به طور قراردادی کشت خواهد شد، اظهار داشت: نباید دغدغه تامین غذا در کشور داشته باشیم که در این راستا باید کشاورزان را مورد حمایت قرار دهیم زیرا  تامین این مهم چالش جهانی است.

وزیر جهاد کشاورزی اشاره‌ای به افزایش قیمت خرید تضمینی گندم نیز کرد و گفت: حتی قیمت کود مورد نیاز کشاورزان نیز تا ۴۵ درصد کاهش یافت تا آنان در زمینه کوددهی اراضی کوتاهی نکنند.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه استان خراسان‌شمالی در ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه کشاورزی عقب ماندگی دارد، افزود: هم اینک در این خطه کشتارگاه صنعتی، واحدهای تولیدی بسته‌بندی در زمینه‌های مختلف وجود دارد به همین دلیل ارزش افزوده‌ای نیز برای بهره‌برداران حاصل نخواهد شد.

وی بر حمایت از سرمایه‌گذاران در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی تاکید کرد و گفت: هم‌اکنون متاسفانه شیر تولیدی استان به استان دیگر حمل خواهد شد که نباید اینطور باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه از سرمایه‌گذاران در بخش صنایع لبنی حمایت خواهیم کرد، اظهار داشت: تمامی سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف از جمله ایجاد سردخانه، بسته‌بندی، کارخانه خوراک دام و سایر موارد حمایت خواهند شد تا سودی عاید این استان شود.

ساداتی نژاد بر ایجاد مجتمع‌های دامپروری و کشاورزی در استان خراسان‌شمالی تاکید کرد و افزود: در این زمینه نیز سرمایه‌گذاران را حمایت خواهیم کرد زیرا این خطه قطب دامپروری کشور است و پتانسیل بالایی برای تامین گوشت قرمز با کیفیت دارد.

وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: برای بخش کشاورزی این استان ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به بخش کشاورزی اختصاص یافت.

وی بر توسعه اراضی شیب‌دار استان تاکید کرد و گفت: از مسئولان حوزه مرتبط می‌خواهیم که این اراضی را در اختیار کشاورزان برای توسعه باغ‌های دیم قرار دهند و در این زمینه خسیس نباشند و زمین‌ها را در اختیار متقاضاین قرار دهند.

ساداتی نژاد با بیان اینکه اراضی شیب‌دار بجنورد ظرفیت بسیار بالایی برای ایجاد تاکستان دارد، افزود: حتی این امر را به شاخص ارزیابی مدیران استان قرار خواهیم داد تا اراضی شیب‌دار را در اختیار کشاورزان قرار دهند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: سفر رییسی سفر رییس جمهور به خراسان شمالی وزیر کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی سرمایه گذاران بخش کشاورزی ساداتی نژاد گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران