Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، زینب یاسین گفت: با کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی پاندمی کرونا، شیوع بیماری‌های عفونت گوارشی افزایش یافته است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: با شروع فصل گرما، تعداد زیادی از ویروس‌ها که همزیستی زیادی با انسان دارند و در سطح جامعه وجود داشتند، تظاهرات آنها کم کم شروع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان این مطلب که این بیماری‌های ویروسی در دوران پاندمی کرونا کمتر مشاهده می‌شد، ادامه داد: دلیل آن، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دوران کرونا بوده است.

یاسین افزود: با کم رنگ شدن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شاهد افزایش تظاهرات بیماری‌های ویروسی و گوارشی هستیم.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: ما نمی‌توانیم بیماری‌های ویروسی را حذف کنیم و می‌بایست همچنان نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی لازم است.

وی با اشاره به افزایش موارد بیماری‌های ویروسی در دو ماهه اخیر، افزود: پاندمی کرونا هنوز وجود دارد، از همین رو لازم است که در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شستشوی دست‌ها، می‌تواند خیلی مؤثر باشد و می‌تواند از میزان ابتلاء به این عفونت‌ها کم کند.

یاسین در ارتباط با علائم بیماری‌های ویروسی و گوارشی، گفت: علائم عفونت‌های ویروسی خیلی شبیه همدیگر هستند و بعضاً غیر اختصاصی هستند. یعنی بیمار با سردرد، تب، گلودرد، بدن درد، بی حالی و بعضاً با علائم گوارشی و اسهال مراجعه می‌کند.

وی ادامه داد: این افراد بهتر است قبل از هر اقدامی، نسبت به انجام تست کرونا اقدام کند تا مطمئن شود تا مبتلا به کووید ۱۹ نشده است. در صورت رد ابتلاء به کرونا، عفونت‌های ویروسی فصلی نیاز به هیچ درمان اختصاصی ندارد و فرد بیمار باید خودش را در منزل قرنطینه کند. چون ممکن است ترشحات تنفسی او از طریق دهان و بینی، به بقیه افراد منتقل شود.

یاسین تاکید کرد: نگرانی از عفونت‌های ویروسی فصلی در افرادی که نقص ایمنی ندارند، وجود ندارد و بیماری با مراقبت‌های بهداشتی، کنترل می‌شود.

کد خبر 5523495

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری های گوارشی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیماری های عفونی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا آمار کرونا درمان ناباروری بیمارستان جامعه پزشکی بهرام عین اللهی کووید 19 سرطان مکمل دارویی سیگار دارو خواب بیماری های ویروسی عفونت های ویروسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید

این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که موجب می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آن ها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک : اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان: این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی: سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تیروئید:  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک: سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • سندرم ناخن زرد چیست؟