Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کردستان گفت: فقدان دکتر محمدرضا ستاره، دانشمند برجسته فیزیک برای همه ما سخت و برای جامعه علمی کشور و خانواده وی بسیار سخت‌تر است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جامعه دانشگاهی دانشگاه کردستان با پیکر دکتر محمدرضا ستاره دکترای تخصصی فیزیک ذرات بنیادی نظری، در مقابل مسجد این دانشگاه وداع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


در این مراسم رحمت صادقی ضمن تسلیت و ابراز همدردی با خانواده و همکاران دکتر ستاره، اظهار داشت: بدون شک حضور گرم و ارزشمند شما بزرگواران باعث تسلی خاطر بازماندگان و یاران دکتر ستاره خواهد شد و این حضور شما نشان از همت والای شما برای ارج نهادن به ساحت مقدس علم، عالم و انسانیت است.


وی افزود: مصیبتی بزرگ، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر، غم و اندوهی جانکاه و ماتمی جانسوز امروز دانشگاه کردستان و کل جامعه علمی کشور را فرا گرفته است و دانشمند تراز اول علمی جهانی در کمال ناباوری و در عنفوان بهار علمی خود جان به جان آفرین تسلیم کرد.


رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: جاده‌های بی رحم کردستان دوباره و چندباره ما را دغدار کرد و شخصیت برجسته دیگری را از ما گرفت، سرمایه‌های انسانی ارزشمندترین دارایی‌های هر ملتی هستند و از دست دادن آنها خسارت سنگین و جبران ناپذیری برای آن ملت است.


وی افزود: به فرمایش رسول اکرم(ص): مرگ عالم مصیبتی جبران‌ناپذیر و رخنه‌ای بسته‌ناشدنی است و او ستاره‌ای است که غروب می‌کند و مرگ یک قبیله آسانتر از مرگ یک عالم است و به راستی مرگ عالم و دانشمند مرگ عالم و جهانی است.


به گفته صادقی، درخشش علمی دکتر ستاره در یکی از پیچیده‌ترین مباحث علمی فیزیک نظری ذرات بنیادین در سطح ملی و بین‌المللی بی‌نظیر بود و دریغا که این ستاره پر تلألؤ نابهنگام افول نمود اما با حضور شاگردان ایشان آثار و تئوری‌های علمی او جاودانه خواهد ماند.


وی عنوان کرد: خدمات ارزنده‌ای که در زمینه علمی دکتر ستاره از باب تربیت شاگردان و نیروی انسانی کارآمد و  از بابت تولیدات علمی فراوان قطعا دکتر را جاودانه کرده و نام و یادش در همه مجامع بین‌المللی برای همیشه زنده و جاوید خواهد ماند.

رئیس دانشگاه کردستان خاطر نشان کرد: اینجانب به نیابت از دانشگاهیان دانشگاه کردستان، در کمال حزن و اندوه و با استعانت صبر از خدای متعال این ضایعه غم‌افزا و جانکاه را به خانواده ارجمند پدر، مادر، همسر، فرزندان، برادر گرانقدر ایشان، مردم فرهنگ‌دوست و دانش‌پرور استان کردستان و بالاخص همشهریان عزیز بیجاری که در دانایی و بایستگی علمی شهره این سرزمینند و همچنین به کلیه همکاران ارجمند هیات علمی، کارمندان گرانقدر و دانشجویان عزیز خاصه گروه آموزشی فیزیک و تمامی دانشگاهیان و جامعه علمی کشور تسلیت عرض نموده و از خدای سبحان طلب مغفرت برای روح آن مرحوم و صبر و عافیت برای بازماندگان را دارم.

در ادامه این مراسم زارعی کوشا، استاندار کردستان نیز اظهار داشت: خبر درگذشت چهره نام‌آشنا و استاد برجسته دانشگاه کردستان «پروفسور محمدرضا ستاره» که جزو سرآمدان علمی کشور و از جمله دانشمندان ۲ درصد برتر جهان و پژوهشگر توانمند کشور بود، موجب تالم و تاثر فراوان اینجانب شد.


استاندار کردستان با اشاره به جاده‌های خطرناک استان کردستان، افزود: کردستان زیرساخت جاده‌ای ندارد و ابراز شرم می‌کنم نسبت به مرگ شخصیت‌های برجسته‌ که در جاده‌های مرگ به راحتی جانشان را از دست می‌دهند و بی‌شک این فقدان با هیچ چیزی قابل جبران نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمد رضا ستاره دانشگاه کردستان کردستان دانشگاه کردستان محمدرضا ستاره دکتر ستاره علمی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۴۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند

ایسنا/لرستان رئیس جهاددانشگاهی لرستان اجرای مسابقات ملی سدید را گام مؤثری در تقویت مهارت‌های ارتباطی دانشجویان دانست و اظهار کرد: دانشجویان باید خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند چرا که بی‌تفاوتی در جامعه باعث می‌شود آینده روشنی برای جامعه رقم نخورد.

فرهاد فرامرزیان در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: مسابقات ملی سدید برای اولین بار است که در لرستان برگزار می‌شود و با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه شده است.

وی با بیان اینکه از دانشگاه‌های آزاد، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی، لرستان و پیام نور در این مسابقات شرکت‌کننده داشتیم، افزود: در اجرای این برنامه جهاد دانشگاهی و دانشگاه لرستان مشارکت داشتند.

فرامرزیان مسابقات ملی سدید را بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم دانست و  اضافه کرد: دانشجویان باید خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند چراکه بی‌تفاوتی در جامعه باعث می‌شود آینده روشنی برای کشور رقم نخورد.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات سدید در دانشگاه‌های ۲۱ استان کشور و ۳۰ واحد جهاد دانشگاهی، ادامه داد: دانشجویان آینده‌سازان جامعه هستند و نباید نسبت به مسائل روز بی‌تفاوت باشند آنها باید خود را در مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی دخیل بدانند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه مسابقات ملی سدید نقش مهمی در بالا بردن روحیه اعتماد به نفس در دانشجویان دارد، افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات که در بخش‌های مختلف ازجمله پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار می‌شود، با نحوه مدیریت زمان آشنا می‌شوند.

وی با اشاره به در پیش بودن دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، گفت: ضرورت دارد دانشجویان در بحث انتخابات، گفت‌گو با نامزدهای انتخاباتی ورود پیدا کنند و با دعوت از منتخبان ملت به محیط‌های دانشگاهی راهکارهای لازم برای حل مشکلات را ارائه دهند.

فرامرزیان با اشاره به راهیابی پنج دانشجو از لرستان به مرحله کشوری مسابقات سدید، اظهار کرد: انتظاری که از این دانشجویان به عنوان نمایندگان دانشجویان لرستانی در مسابقات ملی سدید دارم این است که با تمرین و ممارست برای جامعه دانشگاهی استان افتخارآفرینی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • جنبش دانشگاهی آمریکا خواب را ازچشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال