Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@23:11:37 GMT

چه گروه‌هایی در معرض کووید طولانی قرار دارند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۲۹۰۴

چه گروه‌هایی در معرض کووید طولانی قرار دارند؟

کارشناسان پزشکی در جهت تلاش برای درک بهتر کووید طولانی، شش گروه از افرادی را شناسایی کرده‌اند که ممکن است با بیشترین خطر ابتلا به سندرم پس از کووید مواجه باشند.

به گزارش ایسنا، علیرغم گزارش‌های گسترده و مطالعات انجام شده در مورد کووید طولانی، این عارضه همچنان یک معمای پزشکی است. کارشناسان هنوز به علت اصلی کووید طولانی پی نبرده‌اند و به همین دلیل توجه خود را به این موضوع معطوف کرده‌اند که چگونه می‌توان به جلوگیری از افزایش موارد ابتلا به این عارضه کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان در بررسی‌های خود این موضوع را مورد مطالعه قرار دادند که چه افرادی پس از ابتلای اولیه به عفونت کروناویروس در معرض خطر ابتلا به کووید طولانی هستند. مجله آمریکایی فرچون (Fortune) پس از مشورت با کارشناسان و متخصصان متعدد به ارائه فهرستی از گروه‌هایی پرداخته که در معرض ابتلا به عارضه کووید طولانی قرار دارند.

۱. ابتلای چند باره به کووید: گفته می شود افرادی که به طور مکرر به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند، بدون در نظر گرفتن شدت بیماری، در معرض خطر ابتلا به کووید طولانی هستند. نتایج یک مطالعه نشان داد خطر ابتلا به کووید طولانی با هر بار عفونت مجدد افزایش می‌یابد.

۲. بیماران با بار ویروسی بالا: بر اساس مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده، به نظر می‌رسد کووید طولانی احتمالا در میان افرادی که بار ویروسی بیشتری در زمان ابتلا به عفونت حاد داشته‌اند، ایجاد می‌شود.

۳. بیمارانی با آنتی بادی‌های خودایمنی در حال گردش: اتوآنتی بادی‌ها پروتئین‌های ایمنی هستند که به اشتباه اندام‌های فرد را مورد هدف قرار داده و به آنها واکنش نشان می‌دهند. بررسی‌ها نشان داده چگونه بیمارانی که آنتی بادی های خودایمنی دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به کووید طولانی قرار دارند. کارشناسان تعداد فزاینده‌ای از اتوآنتی ‌بادی را در خون این افراد مشاهده کرده اند، اما هنوز مشخص نیست که چگونه و چرا چنین است.

۴. بیماران مبتلا به ویروس اپشتین بار: بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در ایالات متحده (CDC)، بسیاری از مردم این کشور در دوران کودکی و بدون اینکه از این موضوع آگاه باشند به این ویروس آلوده می‌شوند. اپشتین بار می تواند باعث سندرم خستگی مزمن شود که علائمی شبیه به کووید طولانی دارد. علاوه بر این، کارشناسان دریافتند که برخی از بیماران مبتلا به کووید طولانی دارای سطح بالایی از ویروس اپشتین بار واکنش‌ دهنده در خون خود هستند.

۵. بیماران با علائم عصبی در زمان ابتلا به نوع حاد کووید: شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد افرادی که علائم عصبی مانند سردردهای شدیدی را در طول عفونت حاد کرونا تجربه می‌کنند، می‌توانند طولانی مدت به کووید-۱۹ مبتلا شوند. نورون‌های آسیب‌ دیده توسط کروناویروس باعث ایجاد علائم طولانی ‌مدت مانند تنگی نفس و خواب‌ آلودگی می‌شوند.

۶. افراد واکسینه نشده: اگرچه در مورد اینکه آیا واکسن‌های کووید-۱۹ می‌توانند خطر ابتلای کووید طولانی را کاهش دهند یا خیر داده‌های متناقضی وجود دارد، بسیاری از کارشناسان موافق هستند که واکسن به کاهش عوارض جدی ناشی از ویروس کمک می‌کند.

تماشاخانه ببینید| استفاده از موی انسان در جایی که باورتان نمی‌شود: خلاقیت تحسین برانگیز یک آرایشگر ببینید| صحنه ای که همه را شگفت زده کرد: سرقت دستبند طلا توسط مورچه ها ! فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خطر ابتلا به کووید طولانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۲۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ دلیل که باید انار بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

انار در انواع ترش و شیرین و ملس وجود دارد. در ادامه ۷ خاصیت بی نظیر انار را بخوانید:

۱) آنتی اکسیدان‌های موجود در انار از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند.

۲) به هضم بهتر غذا خوردن انار کمک می‌کند.

۳) انار از ابتلا به فشار خون بالا پیشگیری می‌کند.

۴) مصرف انار باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

۵) برای افراد کم خون و ضعیف مصرف انار مفید است.

۶) انار موجب کاهش سطح کورتیزول خون و پایین آمدن میزان استرس می‌شود.

۷) انار موجب افزایش میل جنسی می‌شود.

با دانستن اینهمه خاصیت انار این میوه خوشمزه پاییزی باز هم می‌خواهید از مصرف آن سر باز بزنید؟

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان احداث می شود
  • مکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • ویدیو/ چگونه عمر طولانی‌تری داشته باشیم؟
  • بانک های چینی در معرض تحریم
  • فضای سبز و تقویت سلامت میکروبیوتای روده و پوست
  • بیانیه هشدار آمیز خواهر رهبر کره شمالی؛ خود را در معرض خطر قرار ندهید