Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@23:31:18 GMT

۸ نیروگاه خورشیدی همدان در مدار تولید

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۵۱۲۹

۸ نیروگاه خورشیدی همدان در مدار تولید

علی سهرابی‌ بیدار گفت: در بحث انرژی‌های نو بنا به دستور استاندار به دنبال توسعه خواهیم بود.

او گفت: غالب استفاده کنندگان از انرژی برق ویژه در بخش‌های خانگی هیچ مشکلی در مباحث قطعی برق نداشتند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: تمام شرایط برای آرامش‌خاطر منازل مسکونی صورت گرفته است و پیگیری‌های اساسی وزارت نیرو باعث شده در تلاش باشیم این تابستان را که پیک‌بار جدی مصرف برق است را به سلامت بگذرانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهرابی بیدار گفت: شدت روشنایی در شب در معابر عمومی تا زمانی که به مصرف برق ما آسیب نزند در حالت عادی باقی خواهد ماند.

به گفته او طول شبکه‌های برق همدان که لازم به تعمیر و پایش لحظه‌ای دارد، بیش از ۱۹ هزار کیلومتر است و ۱۸ هزار طول برق ترانس و ایستگاه‌های برق داریم که برق ۲۰ هزار وولت را تبدیل به برق مصرف خانگی می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: تعداد مشترکین خانگی ما ۶۳۰ هزار است و بخش اداری، کشاورزی و صنعت به ترتیب ۳۵ هزار، ۱۸ هزار و ۶۰۰۰ مشترک دارد و بقیه مصارف مربوط به بخش "سایر" یا همان "تجاری" است.

سهرابی بیدار گفت: مصرف صنعتی استان همدان ۱۰ درصد نیست و با توجه قرار دادن تمام جوانب به ۳۰ درصد می‌رسد، مصرف بخش کشاورزی هم ۳۷ درصد است.

به گفته او  ۹۰.۴ درصد از مردم استان زیر حد الگوی مصرف (یعنی ۳۰۰ کیلووات ساعت در تابستان) برق مصرف می‌کنند و این نشان می‌دهد غالب مردم به خوبی از این موضوعات آگاه‌اند و کمتر از ۱۰ درصد مردم الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند؛ مردم از "نرم افزار تلفن همراه برق من" برای ارتباطات با عوامل اداره برق استفاده کنند.

سهرابی‌بیدار با بیان اینکه مشوق‌هایی از سوی اداره برق برای رعایت الگوی مصرف تدوین شده است، گفت: امیدواریم مردم در این زمینه بیش‌ازپیش همانند همیشه همراهی کنند، با بخش‌های صنعتی، کشاورزی و ... نیز تفاهماتی نوشته شده و مشوق‌هایی برای آن‌ها در صورت رعایت حد الگوی مصرفی تعیین شده درنظر خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت:   ۲۴۸۸ ماینر در سال جاری شناسایی شده و با سودجویان در این زمینه مقابله شده و هم‌چنین ۴۶۰۰ مورد برق غیرمجاز نیز شناسایی شده است.

او در پایان گفت: هشت نیروگاه خورشیدی فعال در استان مشغول به فعالیت هستند و در بحث انرژی‌های نو بنا به دستور استاندار به دنبال توسعه خواهیم بود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توزیع نیروی برق الگوی مصرف نیروگاه خورشیدی استان همدان الگوی مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت

«سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته» ناسا در جدیدترین مأموریت شرکت «راکت لب» به مدار زمین پرتاب شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شرکت «راکت لب»(Rocket Lab) روز شلوغی را پشت سر گذاشته است.

به نقل از اسپیس، شرکت راکت لب یک ماهواره رصد زمین متعلق به کره جنوبی و فناوری جدید بادبان خورشیدی ناسا را عصر روز ۲۳ آوریل به مدار زمین پرتاب کرد.

«سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته »(ACS3) ناسا یکی از دو محموله‌ای بود که در ساعت ۶:۳۳ عصر به وقت منطقه زمانی شرقی بر فراز یک موشک «الکترون»(Electron) شرکت راکت لب از نیوزیلند بلند شد.

مأموریت شرکت راکت لب، نیمه دوم پرواز فضایی در روز ۲۳ آوریل بود زیرا شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) نیز در همین روز ۲۳ ماهواره اینترنتی «استارلینک»(Starlink) خود را تنها ۱۶ دقیقه زودتر از فلوریدا پرتاب کرد.

بادبان‌های خورشیدی، فشار ظریف نور خورشید را مهار می‌کنند و آن را برای به حرکت درآوردن کاوشگرها در فضا به کار می‌برند. کار آنها درست مانند عملکرد کشتی‌های دریانوردی در مهار کردن باد روی زمین است. از آنجا که بادبان خورشیدی کارآمد است و نیازی به سوخت ندارد، بسیاری از طرفداران اکتشاف فضایی نسبت به این راهبرد نسبتاً جدید بسیار امیدوار هستند.

چند مأموریت بادبان خورشیدی از جمله کاوشگر «ایکاروس»(Ikaros) ژاپن و پروژه «لایت‌سیل ۲»(LightSail 2) متعلق به «انجمن سیاره‌ای آمریکا»(The Planetary Society) پیشتر پرواز کرده‌اند. هدف از پرتاب سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته، توسعه بیشتر این فناوری است.

راکت لب در شرح مأموریت خود نوشت: این مأموریت قصد دارد استقرار بوم‌های کامپوزیتی جدیدی را آزمایش کند که بادبان خورشیدی را به اندازه تقریبی ۹ متر در هر طرف می‌رساند.

داده‌های پرواز به‌دست‌آمده در طول مأموریت، به منظور طراحی بادبان‌های خورشیدی آینده در مقیاس بزرگ‌تر برای ماهواره‌های هشدار زودهنگام آب‌وهوای فضایی، سیارک‌ها و سایر مأموریت‌های شناسایی اجرام کوچک و همچنین، مأموریت‌های رصد مناطق قطبی خورشید مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

موشک الکترون این منظره را از جزیره شمالی نیوزیلند هنگام صعود کردن پس از پرتاب در روز ۲۳ آوریل ثبت کرد.

سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته، محموله ثانویه این مأموریت بود. مسافر اصلی مأموریت، یک ماهواره رصد زمین موسوم به «NEONSAT-1» بود که توسط «مرکز تحقیقات فناوری ماهواره» در «مؤسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی»(KAIST) توسعه یافته است.

به گفته راکت لب، NEONSAT-1 از یک دوربین با وضوح بالا و فناوری هوش مصنوعی برای نظارت بر بلایای طبیعی و ردیابی آنها استفاده خواهد کرد. فضاپیمای دیگر NEONSAT در سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ پرتاب خواهند شد تا به همتایان خود اضافه شوند.

این دو ماهواره به مدارهای متفاوتی رفتند. موشک الکترون، NEONSAT-1 را حدود ۵۰ دقیقه پس از بلند شدن در فاصله ۵۲۰ کیلومتری بالای زمین مستقر کرد. سپس، سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته را ۵۵ دقیقه بعد طبق برنامه‌ریزی در ارتفاع ۱۰۰۰ کیلومتری قرار داد.

این مأموریت که «آغاز ازدحام» نام گرفت، پنجمین پرتاب مداری راکت لب در سال ۲۰۲۴ و چهل و هفتمین پرتاب کلی آن بود. همه این مأموریت‌های این شرکت به جز چهار مورد تا به امروز از نیوزیلند پرتاب شده‌اند. پرتاب بقیه مأموریت‌ها از «تأسیسات پرواز والوپس» ناسا در ویرجینیا صورت گرفت.

راکت لب در حال تلاش برای ساختن اولین مرحله موشک الکترون با ارتفاع ۱۸ متر و قابلیت استفاده مجدد است. این شرکت در چندین مأموریت پیشین، تقویت‌کننده‌ها را از دریا بیرون آورده و در حال برنامه‌ریزی برای پرتاب یکی از آنها در آینده است. با وجود این، هیچ فعالیت بازیابی در مأموریت «آغاز ازدحام» وجود نداشت.

کد خبر 747509

دیگر خبرها

  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود