Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سیناپرس، آمارها نشان می دهد نزدیک به شش نفر از هر ۱۰ آمریکایی در سال ۲۰۱۸ به طور منظم مکمل های غذایی مصرف می کردند. سال گذشته، آمریکایی ها نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار برای ویتامین ها و مکمل ها هزینه کردند. با این حال، پژوهشگران این تیم مطالعاتی می گویند هیچ مجموعه جادویی از قرص ها برای حفظ سلامتی شما وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عوض، رژیم غذایی و ورزش همچنان کلید سلامتی هستند.

به گزارش studyfinds، دکتر جفری لیندر، نویسنده اصلی این مطالعه از دانشگاه نورث وسترن، در یک بیانیه رسانه ‌ای می‌ گوید: بیماران همیشه می‌پرسند چه مکمل‌هایی باید مصرف کنم؟  

آنها پول و تمرکز خود را هدر می دهند و فکر می کنند باید مجموعه ای جادویی از قرص ها وجود داشته باشد که آنها را سالم نگه دارد در حالی که همه ما باید از شیوه های مبتنی بر شواهد تغذیه سالم و ورزش پیروی کنیم. باید توجه داشت که مصرف بیش از حد برخی از مکمل ها می توانند باعث سرطان شوند، نه اینکه از آن پیشگیری کنند.

در این میان قرص های مولتی ویتامین محبوبیت خاصی دارند زیرا حاوی ترکیبی از دوازده یا چند ماده مغذی حیاتی هستند. انجمن تولیدکنندگان مواد غذایی بهداشتی می گوید بیش از یک سوم مردم احساس می کنند تمام نیازهای خود را از طریق رژیم غذایی دریافت نمی کنند.

با این حال، بررسی سیستماتیک ۸۴ مطالعه نشان داد که مصرف مولتی ویتامین، مکمل ‌های دارویی و ... از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان جلوگیری نمی ‌کند.

دکتر لیندر در این رابطه توضیح می ‌دهد: ما نمی گوییم مولتی ‌ویتامین‌ ها را مصرف نکنید، اما هیچ شواهدی از موثر بودن این داروها برای سلامتی شما وجود ندارد.به طور خاص توصیه می شود به دلیل احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه، از مصرف مکمل های بتاکاروتن خودداری کنید.

بسیاری از مردم با مصرف این داروها احساس ایمنی پیدا کرده و از  رفتارهای واقعا مهم برای سلامت قلب و عروق، مانند ورزش یا ترک سیگار، غافل می‌شویم.

به گفته این پژوهشگران، خوردن میوه ها و سبزیجات منجر به کاهش بیماری های قلبی عروقی و خطر سرطان می شود. بنابراین، منطقی است که فکر کنیم ویتامین ‌ها و مواد معدنی کلیدی را می ‌توان استخراج کرد و در یک قرص بسته ‌بندی کرد که باعث صرفه‌ جویی در مشکلات و هزینه ‌های حفظ یک رژیم غذایی متعادل می ‌شود.

متأسفانه، محققان توضیح می دهند که میوه ها و سبزیجات کامل حاوی ترکیبی از ویتامین ها، مواد شیمیایی گیاهی، فیبر و سایر مواد مغذی هستند که احتمالاً برای تقویت سلامت شما ترکیب می شوند.

از سوی دیگر ریزمغذی ‌ها ممکن است در بدن به ‌طور متفاوتی از زمانی که به طور طبیعی با مجموعه ‌ای از سایر اجزا عمل کنند. دکتر لیندر خاطرنشان می کند افرادی که کمبود ویتامین دارند همچنان می توانند از مصرف مکمل های غذایی مانند کلسیم و ویتامین D بهره مند شوند. مطالعات قبلی نشان داده است که این مکمل ها می توانند از شکستگی و زمین خوردن در افراد مسن جلوگیری کنند.

دکتر ناتالی کامرون، یکی از نویسندگان این مقاله و متخصص طب داخلی عمومی در دانشگاه نورث وسترن، در این رابطه می گوید: افراد باردار باید به خاطر داشته باشند که این دستورالعمل ها برای آنها اعمال نمی شود. برخی ویتامین‌ها مانند اسید فولیک برای زنان باردار جهت کمک به رشد سالم جنین ضروری هستند.

رایج ترین راه برای رفع این نیاز ها، مصرف ویتامین های دوران بارداری است. برای درک اینکه چگونه مکمل ویتامین خاص ممکن است خطر پیامدهای نامطلوب بارداری و عوارض قلبی عروقی در دوران بارداری را تغییر دهد، به اطلاعات بیشتری نیاز است.

منبع: الف

کلیدواژه: ویتامین ها مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۶۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟

آفتاب‌‌نیوز :

فرناز مشیری متخصص زنان و زایمان، با بیان اینکه کمبود ویتامین D در میان زنان و مردان کشور شیوع دارد و می‌تواند آسیب‌های فراوانی برای سلامت ایجاد کند، افزود: کمبود ویتامین D باعث برخی اختلالات باروری و تخریب یا کاهش تعداد اسپرم در آقایان و بروز ناباروری می‌شود.

وی گفت: ویتامین D محلول در چربی است و بیماری‌های دیابت، ام اس، آلزایمر و بروز برخی موارد سقط جنین نیز با کمبود این ویتامین در بدن ارتباط مستقیم دارد.

عضو هیأت درمانی دانشگاه علوم پزشکی با ابراز نگرانی از ابتلاء به بیماری آلزایمر به دلیل کمبود ویتامین D در بدن سالمندان، افزود: میزان دقیق این ویتامین در بدن باید به وسیله آزمایش خون سنجیده شود، ولی اگر آلزایمر بر اثر کمبود این ویتامین بروز کند، تقریباً غیر قابل درمان و کنترل خواهد.

مشیری تاکید کرد: خوردن یک دوز واحد از ویتامین D مثلاً دوز پنجاه هزار در طول ماه یا هر دو هفته یکبار اشتباه است و پیامد‌های خاص خود را دارد.

این متخصص زنان، زایمان و نازایی با بیان اینکه مصرف تزریقی و یا دوز بالای خوراکی برای افراد دچار کمبود ویتامین D یا سو جذب باید طبق دستور پزشک تجویز شود، گفت: البته آمپول‌های خوراکی نیز در دنیا وجود دارد که بهتر است.

وی افزود: خوردن قرص یا کپسول ژله‌ای ویتامین D با دوز پنجاه هزار در فواصل زمانی طولانی (ماهانه یا هفتگی) موجب افزایش حجم ناگهانی این ویتامین در خون شده و سپس سریع کاهش پیدا می‌کند.

مشیری با بیان اینکه مصرف قرص خوراکی هزار واحدی ویتامین D برای افرادی که کمبود آن را دارند به طور مستمر هر شب قبل از خواب توصیه می‌شود، گفت: خوردن ویتامین D در طول صبح یا ظهر توصیه نمی‌شود، ولی متأسفانه عده‌ای از مردم آن را اشتباه مصرف می‌کنند؛ باید دانست که مؤثرترین زمان خوردن آن شب است.

این فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی و زیبایی زنان با تاکید بر مصرف میزان مناسبی از این ویتامین، افزود: هورمون پاراتیروئید به طور شبانه از غده کوچکی پشت غده تیروئید ترشح می‌شود که وظیفه آن افزایش کلسیم خون است؛ بدین ترتیب مواد معدنی استخوان نیز همراه با کلسیم طی همین فرآیند جدا می‌شود (سونامی استخوان)؛ در نهایت کمبود کلسیم و املاح معدنی در استخوان یکی از علل مهم پوکی استخوان است.

عضو انجمن متخصصین زنان ایران تصریح کرد: وقتی قرص ویتامین D با دوز هزار واحد یا طبق تجویز پزشک هر شب به طور ثابت مصرف می‌شود جلوی تأثیر بد هورمون پاراتیروئید روی استخوان‌های بدن را می‌گیرد.

مشیری تاکید کرد: مصرف انواع داروی تقویتی، مکمل یا ویتامین‌ها مانند شمشیر دو لبه است، ولی اگر درست و در جایگاه خود استفاده شود اثرات سودمندی خواهند داشت؛ مصرف زیاد و یا کمبود آن در بدن آسیب‌های جبران ناپذیر مربوط به خود دارد.

وی در پایان یادآور شد: ویتامین D باید به مقدار مناسب، هر شب مصرف شود تا جلوی تأثیر "سو" هورمون پاراتیروئید بر روی استخوان‌ها گرفته شود.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟