Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@20:33:19 GMT

ساخت فروشگاه اینترنتی با فروشگاه ساز بیدُک

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۷۷۰۰

ساخت فروشگاه اینترنتی با فروشگاه ساز بیدُک

   

در دنیای امروز که همه‌چیز به سمت دیجیتالی شدن پیش می‌رود، مدل‌های کلاسیک کسب‌وکار نیز متاثر از این جریان به سمت آنلاین شدن حرکت می‌کنند. هر چند که حدود ۴۰ سال از تولد اقتصاد آنلاین می‌گذرد اما با نفوذ بیشتر اینترنت به خانه‌های مشتریان بالقوه، این روند شیب تندتری به خود گرفته و در سال‌های اخیر انواع جدیدی از خرید و فروش کالا و خدمات خلق شده‌اند یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های فروشندگان، هزینه طراحی سایت فروشگاهی است که بیدُک این دغدغه را برای فروشندگان برطرف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جذب مشتری در فروشگاه اینترنتی

از سال ۱۹۹۴ که جف بزوس با تاسیس سایت «آمازون» پای مارکت‌پلیس‌ها را به فضای وب باز کرد تا امروز بیزنس‌های میلیارد دلاری زیادی با طی مسیری مشابه توانسته‌اند با فعالیت بر بستر اینترنت، کسب‌وکارهای خود را به سودی فراتر از انتظار برسانند و پتانسیل بالای نسل جدید اقتصاد را به جهان نشان دهند.

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، بازاریابی ای‌میلی (ای‌میل مارکتینگ)، بازاریابی پیامکی و مارکت‌پلیس‌های آنلاین از انواع جدید و نسبتا تازه تاسیس اقتصاد دیجیتال هستند که مشتریان را به سمت کسب‌وکارهای مختلف روانه می‌کنند. هر کدام از روش‌های مختلف بازاریابی و فروش، برای کسب‌وکارهای خاصی کارایی دارند و می‌توانند به افزایش سود فروشندگان کالا و ارائه‌دهندگان خدمات کمک کنند اما با همه‌گیری کرونا و ایجاد بسترهای فنی مناسب، سایت‌های فروشگاهی از سایر روش‌ها پیشی گرفته و ارتباط مستقیم کسب‌وکارها با مشتریان خود را به شدت ساده‌تر و کارآمدتر کرده‌اند.

بر خلاف روش‌های به ظاهر ساده‌تری مثل جذب مشتری از شبکه‌های اجتماعی، راه‌اندازی سایت فروشگاهی علاوه بر ایجاد حس اعتماد میان مشتریان و کسب‌وکارها، با ارائه طیف گسترده‌ای از امکانات و قابلیت‌های مورد نیاز برای اداره یک کسب‌وکار می‌توانند مدیریت فرآیند فروش را به طور کامل و به ساده‌ترین شکل برای صاحبان مشاغل را ممکن کنند.

ساخت سایت فروشگاهی در سال‌های نه‌چندان دور نیاز به صرف هزینه‌های گزاف و نیاز به دانش فنی داشت اما رفته‌رفته با ظهور سرویس‌های آنلاینی که راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی را به صورت خودکار انجام می‌دادند این فرآیند ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر شده است. در این روش، صاحبان مشاغل می‌توانند بدون داشتن دانش فنی و صرف زمان طولانی، فروشگاه اینترنتی خود را تاسیس کنند و کالاها یا خدمات خود را مستقیما به دست مشتریان برسانند. مدیریت کامل امکانات و قابلیت‌های سایت، شخصی‌سازی ویژگی‌های ظاهری با توجه به هویت برند و به سلیقه صاحبان کسب‌وکار، سهولت در اعمال تغییرات، پشتیبانی همه‌جانبه و استفاده کردن از زیرساخت‌های فنی ارائه‌دهندگان سرویس فروشگاه‌ساز تنها بخشی از مزایای استفاده از فروشگاه‌سازهای آنلاین هستند.

کمپانی‌های خارجی بسیاری در سال‌های گذشته با ارائه قابلیت‌های مختلفی سعی در انجام این کار داشته‌اند و هر کدام با معرفی ویژگی‌های مختلف و کم کردن هزینه‌های تاسیس سایت فروشگاهی توانسته‌اند نیاز بخش وسیعی از مشاغل را برطرف کنند. برای نمونه می‌توان به سرویس‌هایی نظیر wix، Shopify، BigCommerce و Volusion اشاره کرد که هرکدام با کمترین هزینه و در سریع‌ترین زمان سایت فروشگاهی مشتریان خود را با امکانات مختلفی راه‌اندازی می‌کنند.

در ابتدای راه امکانات این سرویس‌ها محدود بود و تمام نیازهای مشتریان را رفع نمی‌کرد اما رفته‌رفته در رقابت میان ارائه‌دهندگان مختلف، قابلیت‌های متنوعی از اتصال به انواع درگاه‌های فروش تا مدیریت جامع سفارشات مشتریان و از حسابداری تا کنترل موجودی انبار به امکانات این سرویس‌ها اضافه شد تا مشتریان بتوانند به معنای واقعی کلمه حس داشتن یک فروشگاه اختصاصی و کامل را درک کنند.

همانند آنچه که برای مشاغل مختلف رخ داده، پای نسخه بومی و بهینه‌سازی شده این سرویس‌ها برای رفع نیاز مشاغل ایرانی نیز در سال‌های گذشته به کشور باز شده است. هرکدام از این نمونه‌ها با ارائه امکانات مختلفی سعی در تسهیل فرآیند آنلاین شدن فروش مشتریان خود دارند و می‌توانند با هزینه‌های قابل قبولی به صاحبان مشاغل کمک کنند تا صاحب فروشگاه اینترنتی اختصاصی خود شوند.

فروشگاه ساز ایرانی بیدُک

در میان نمونه‌های داخلی فروشگاه‌سازها می‌توان به شرکت دانش‌بنیان بیدُک اشاره کرد که به عنوان یکی از اولین‌های این حوزه در ایران توانسته گسترده‌ترین امکانات را در کوتاه‌ترین زمان برای مشتریان خود فراهم کند. بیدُک با بهره‌مندی از دانش فنی به‌روز و زیرساخت‌های قدرتمند خود توانایی رقابت با نمونه‌های خارجی فروشگاه‌ساز را نیز داراست و با پشتیبانی شبانه‌روزی از مشتریان خود توانسته راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی را برای تمامی کسب‌وکارها ممکن کرده است.

فروشگاه ساز آنلاین بیدُک نسبت به سایر رقبای داخلی قابلیت‌های بیشتری را برای مدیریت یک فروشگاه اینترنتی در اختیار صاحبان کسب‌وکار قرار می‌دهد و در کنار پشتیبانی ۲۴ ساعته، هزینه‌های راه‌اندازی یک سایت فروشگاهی را نیز به شکل قابل توجهی کاهش داده است.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: ساخت فروشگاه اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۷۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • لاکچری‌ترین فروشگاه آب معدنی جهان در این شهر ایران رونمایی شد + ویدئو
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • مهار آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)