Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ایراسین،مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو گفت: افزایش ۶.۹ درصدی مصرف برق فولاد کشور همزمان با رشد ۴.۱ درصدی مصرف برق تولیدکنندگان سیمان و همچنین رشد ۱۸.۸ درصدی مصرف برق واحدهای فلزات اساسی از ابتدای امسال تا پایان تیرماه، حاکی از مدیریت مناسب تامین برق از سوی وزارتخانه های صمت و نیرو است

مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو گفت: افزایش ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصدی مصرف برق فولاد کشور همزمان با رشد ۴.۱ درصدی مصرف برق تولیدکنندگان سیمان و همچنین رشد ۱۸.۸ درصدی مصرف برق واحدهای فلزات اساسی از ابتدای امسال تا پایان تیرماه، حاکی از مدیریت مناسب تامین برق از سوی وزارتخانه های صمت و نیرو است

امیر صباغ افزود: به نظر می‌رسد مدیریت تامین برق صنایع فولاد، مس، آلومینیم و سایر فلزات در سال جاری از طریق کارگروه مشترک وزارتخانه‌های صمت و نیرو موجب مدیریت بهتر تامین برق صنایع فولاد، سیمان و فلزات شده باشد.

وی گفت: اکنون تامین برق روزانه فولادسازان در محدوده سه‌هزار و ۱۰۰ مگاوات ‌ساعت بوده که نسبت به سال قبل ۷۷ درصد بیشتر است.

صباغ خاطرنشان‌کرد: این موضوع به معنی تولید بیشتر فولاد در فصل تابستان امسال است و لزوم تحریک صادرات را با توجه به رکود بازار داخلی به دولت گوشزد می کند.

وی ادامه‌داد: همچنین مصرف برق در حوزه‌های آلومینیوم، روی و مس در محدوده یک‌هزار و ۲۰۰ مگاوات ساعت است که حدود ۲۰ درصد بیشتر از سال قبل بوده و خبر خوبی برای تولیدکنندگان این حوزه است.
مدیر اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری ایمیدرو در ادامه به رشد ۴.۱ درصدی مصرف برق تولیدکنندگان سیمان کشور در چهار ماه ابتدایی امسال اشاره کرد و گفت: در حوزه سیمان شاهد بهبود تامین برق واحدهای سیمانی کشور نسبت به سال قبل هستیم که خبر خوبی برای واحدهای تولیدی این حوزه است.

وی بیان‌داشت: طبق آخرین آمار، تامین برق روزانه فعلی صنایع سیمان در محدوده ۸۰۰ مگاوات ساعت است که رشد ۳۳ درصدی نسبت به سال قبل داشته و به معنی بهبود عملکرد تولید و عرضه سیمان به بازار است.

صباغ یادآوری‌کرد: سیمان از گروه صنایعی است که بر اساس سیاست کمیته مشترک تامین برق وزارت صمت و وزارت نیرو از اولویت تامین برق در فصل تابستان برخوردار است.
وی ادامه‌داد: وضعیت تولید و عرضه سیمان در هفته های اخیر بهبود قابل ملاحظه‌ای نسبت به سال قبل داشته است.

انتهای پیام/


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نسبت به سال قبل درصدی مصرف برق تامین برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه تاکید کرد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

وی افزود: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کردند.

این مسؤول تصریح کرد: همچنین یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

کد خبر 5999175 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف