Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، حامد یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران، عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران از آماده باش دستگاه‌های اجرایی جهت مقابله با بحران در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: با توجه به بارش‌های شب گذشته، تیم امدادی هلال احمر، فوریت‌های پزشکی، راهداری، پلیس راه، آتش‌نشانی‌ها و شهرداری‌ها برای پاسخ به سیلاب‌های حادث شده در استان در آماده باش کامل قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص گزارش از وضعیت شهرستان‌های استان تهران در مواجهه با سیلاب گفت: در دماوند از صبح امروز آب‌گرفتگی و طغیان رودخانه را داشتیم و از عصر در ضلع شرقی این شهرستان شاهد آب‌گرفتگی محور دماوند – فیروزکوه و بخشی از روستاها بودیم که راهداران در تلاش برای پاکسازی و بازگشایی مسیر هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران در ادامه از آماده باش کامل ستاد مدیریت بحران دماوند خبر داد و افزود: سطح آب رودخانه‌های روستاهای شرق دماوند به ویژه دلیچایی به دلیل شدت باران افزایش یافته و احتمال طغیان این رودخانه‌ها وجود دارد و در این خصوص دستورات لازم ابلاغ شده است. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران تأکید کرد: پیرو هشدار سطح نارنجی اداره‌کل هواشناسی استان تهران، مبنی بر احتمال بالا آمدن سطح رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر و جاری شدن روان آب در مسیل‌ها و احتمال برخورد صاعقه، از شهروندان درخواست شده که از هرگونه توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها اکیداً خودداری کنند.

یزدی مهر در خصوص وضعیت شمیرانات نیز عنوان داشت: خوشبختانه در شمیرانات هیچ تلفات جانی نداشته ایم و دستگاه‌های مرتبط با مدیریت بحران در این شهرستان نیز آماده باش کامل هستند و با مشکل خاصی در این منطقه مواجه نیستیم و تمام امکانات و تجهیزات برای امدادرسانی و مدیریت بحران فراهم است.

وی در خصوص سیلاب امام زاده داوود و رودهن نیز گفت: سیلاب امام زاده داوود تحت کنترل است و با دستور استاندار تهران اقدامات لازم انجام شده در رودهن و فیروزکوه نیز معاون وزیر کشور حاضر شده و اقدامات جهت پاسخ به بحران در حال انجام است و از همه دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم تا پایان وضعیت اضطرار پای کار باشند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران بیان داشت: ابلاغ هشدار به شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها جهت اقدامات پیشگیرانه خصوصاً تعطیلی تفرجگاه‌ها و اقامتگاه‌های موقت و بازدید از وضعیت انهار، رود دره‌ها جهت کاهش اثرات و خسارات متأثر از بارش‌های ناگهانی و طغیان رودخانه‌ها صورت گرفته است.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: سیلاب در استان تهران مدیریت بحران استانداری تهران استان تهران رودخانه ها آماده باش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۹۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است

                                                                        به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ نامی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران در استانداری ایلام با اشاره به اینکه رهاسازی نخاله‌ها درحاشیه شهرها و در مسیر مسیل‌ها و پل‌ها همیشه حادثه آفریده است اظهار داشت: بیش از ۶ هزار کیلومتر از رودخانه‌ها از کنار شهر‌ها می‌گذرد و قطعا ریختن نخاله و تفکیک نشدن زباله به ویژه پلاستیک‌ها ازمبداء امری جبران ناپذیر است.   وی عنوان کرد: دربودجه‌سال ۱۴۰۳‌کلیه‌دستگاه‌های اجرایی‌مکلف شده اند‌برای جلوگیری‌ازکاهش منابع آبی ازپساب تصفیه‌شده استفاده کنند.   رییس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین تصریح کرد: برای اطفاء حریق به ویژه دراستان‌های دارای بیشترین نزولات جوی مثل استان ایلام باید همه دستگاه‌ها باهماهنگی مردم ازهم اکنون آماده باشند.   وی در ادامه اضافه کرد: خسارت‌های ناشی ازحوادث غیرمترقبه‌ بویژه سیل غیرقابل انکار است، اما تلاش ما کاهش حداقلی خسارت ها به‌ ویژه تلفات جانی است و این رویه را ما بیشتر در استان‌ها مثل ایلام می‌بینیم.   استاندار ایلام همچنین در این نشست بیان کرد: با عده‌ای که حقوق شهر و شهروندی‌ را رعایت نمی‌کنند‌ و بدون توجه به قانون، پسماندها‌ و نخاله ها را درحاشیه شهر می‌ریزند برخورد جدی شود.   بهرام نیا با قدردانی از تعامل مردم بادستگاه‌های اجرایی برای‌ زیبا سازی شهر‌ و پاکسازی مناطق‌ تفریحی و تفرجگاهی افزود: تعرض به حقوق شهروندی بویژه ریختن نخاله در مسیر مسیل‌ها و حاشیه شهر‌ها پذیرفتنی نیست.     وی در ادامه گفت: برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب و ترمیم و بهسازی سیل بند‌ها در استان به هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.   استاندار ایلام همچنین با بیان اینکه تعیین تکلیف روستا‌های بالادست سد سیمره و مهار آب‌های سطحی حتما باید پیگیری شود مطرح کرد: تخصیص ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار از مطالبات مردم این روستا‌ها است.   مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام در این نشست بیان کرد: بارش تگرگ در شهرستان مهران، ۹۸ میلیارد تومان خسارت وارد کرد که با پیگیری‌های استاندار ایلام، ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای جبران این خسارت‌ها اختصاص یافت.   بیگلریان اعلام کرد: بارش تگرگ در شهرستان دهلران به بیش از ۱۰ هزار هکتار از مزارع به میزان ۳۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده که نیاز به پیگیری دارد.   مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام یادآور شد: در بند (د) تبصره ۱۶ امهال وام‌های کشاورزی، ۲۸ میلیارد تومان برای جبران خسارات سیل اختصاص یافته که تنها ۱۶ میلیارد تومان آن جذب شده است.

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است