Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت اظهار داشت: در قائله عاشورا و محرم اگر درست روایت نمیشد این حماسه درست به نسل ما منتقل نمی‌شد.

وی گفت: حرکت خبرنگاران عزیز حرکت زینبی است و وقتی حادثه‌ای را به درستی روایت می‌کنند آن حادثه در تاریخ ثبت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه علمی و سلامت کشور باید قدردان زحمات خبرنگاران باشد.

وی گفت: خبرنگاران در تاریخ انقلاب جزو دسته‌هایی بودند که تاریخ دفذعذمثدرش را روایت کردند، در دنیای امروز هجمه‌ای بسیار وسیعی از خبرگزاری هایی وجود دارد که در برابر دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی تاب ندارند و خبرنگاران باید از این دستاوردها در راستای ارتقای سلامت مردم دفاع کنند.

به گفته وزیر بهداشت، بیماری کرونا در جهان ایجاد شد و برای همه مردم جهان نیز یکسان بود، اما کشور ما در تحریم و فشار اقتصادی بود و در این شرایط باید با ویروس مقابله میکردیم. این ویروس فشار اقتصادی شدیدی به کشور وارد کرد.

وی افزود: کادر سلامت کشور در این امتحان پیروز شد و حدود سیصد شهید در این مسیر تقدیم کردیم، در این عرصه خبرنگاران عزیز لحظه به لحظه اتفاقات مربوط به کرونا را به مردم گزارش کردند.

عین‌اللهی گفت: امروز کشور ما یکی از موفق‌ترین کشورهای دنیا در حوزه مبارزه با کرونا است، ما باید بتوانیم پوشش سلامت را برای کل کشور و برای مناطق محروم کشور ایجاد کنیم.
وی افزود: قلم‌های خبرنگاران بسیار موثر است و میتواند در روایتگری در جهت ارتقای کار کمک زیادی کند. جایزه ملی ارتباطات سلامت با شاخص‌هایی که مشخص می‌شود برگزار خواهد شد.
به گفته وزیر بهداشت؛ تخصصی شدن خبرنگاری سلامت بسیار مهم است و این موضوع میتواند بسیار موثر باشد.

وی با بیان اینکه در زمان تحویل گرفتن دولت هیچ واکسنی در اختیار نداشتیم و واکسن‌های موجود تزریق شده بود، گفت: در هفته اول تحویل دولت ده میلیون واکسن وارد کردیم و واکسن‌ها سیل آسا به کشور وارد شد.

ادامه دارد/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: آمار کرونا روز خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۷۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم