Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدرالدین حجازی بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره فعالیت این روزهای خود اظهار کرد: اخیرا در سریال‌های جشن سربرون، راز بقا و حکم رشد بازی داشته‌ام ولی در حال حاضر مشغول کاری نیستم و بیشتر وقت خود را به تدریس می‌گذرانم.

وی در ادامه علت کم کاری خود را به شرایط سخت کاری در سینما و تلویزیون مرتبط دانست و گفت: خوشبختانه نسل جدیدی که روی کار آمده بالنده و پویاست، اما بیشتر تمایل دارند با هم نسلی‌های خود کار کنند و کمتر به من و امثال من کاری پیشنهاد می‌شود ولی همچنان توانایی کار دارم و اگر پیشنهاد خوبی ارائه شود حتما خواهم پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

سینما در ورطه نابودی است / مسئولان گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات ندارند

بازیگر سریال روزی روزگاری افزود: در تمام جهان مرسوم است که از تجربیات پیشکسوتان خود در کارها بهره ببرند و از آنان به عنوان میراث فرهنگی یاد می‌کنند اما در ایران چنین چیزی وجود ندارد.

وی در ادامه با اشاره به اوضاع سینما و تلویزیون عنوان کرد: تهیه فیلم در سینما هزینه بالایی دارد و به سختی می‌توان کسی را پیدا کرد که بر روی کارها سرمایه‌گذاری کند.

حجازی با اشاره به ریزش مخاطب تلویزیون نیز تاکید کرد: اگر در تلویزیون بیشتر به محتوا توجه می‌شد بهتر بود چرا که یکی از عوامل پایین آمدن کیفیت کارها این است که سریال‌ها با دو اپیزود شروع می‌شود و بقیه داستان حین فیلمبرداری شکل می‌گیرد به طوری که نه بازیگر می‌داند که چه طراحی برای نقش خود داشته باشد و نه کارگردان و نویسنده به کار خود واقفند، درصورتی که ما در گذشته شاهد چنین چیزی نبودیم و قانون و حساب و کتابی برای کارها وجود داشت و از همان ابتدا، صفر تا صد کار مشخص بود.

بازیگر سریال مختارنامه در پایان تاکید کرد: به طور کلی می‌توان گفت که مدیریت محتوا در صدا و سیما ایراد پیدا کرده و این یکی از اساسی‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

به گزارش ایسکانیوز، صدرالدین حجازی متولد ۹ دی ۱۳۲۷ در اصفهان است. وی فارغ‌التحصیل رشته هنرهای دراماتیک از دانشگاه هنر است. وی در سال ۱۳۶۳ اولین بار در سریال «بهار تا بهار» به کارگردانی یدالله شیراندامی وارد قاب تلویزیون شد و سال ۶۴ با فیلم «زنجیرهای ابریشمی» در سینما بازی کرد.

از مهم‌ترین بازی های وی می‌توان به سریال های «کوچک جنگلی» ۱۳۶۳، «روزی روزگاری» ۱۳۷۰، «تنهاترین سردار» ۱۳۷۴، «تفنگ سرپر» سال ۱۳۷۷ و «مختارنامه» ۱۳۸۲ اشاره کرد.

انتهای پیام/

صفیه رجایی هرندی کد خبر: 1151434 برچسب‌ها تلویزیون

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون

«دیدار در سنگلج» به تهیه کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی، تولید جدید شبکه مستند، پرتره استاد سعید امیرسلیمانی از چهره‌های پیشکسوت عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون است و به مرور به زندگی شخصی و حرفه‌ای این هنرمند می‌پردازد.

توکلی با اشاره به روند تولید این فیلم مستند گفت: تصویربرداری این مستند از اوایل پاییز سال ۱۴۰۲ شروع شد. ابتدا برای پیش تولید اثر با آقای امیرسلیمانی به گفتگویی دوستانه نشستیم تا از خاطرات و صحبت هایشان نکاتی را برای ساخت و چگونگی تولید دریافت کنیم. در این گفتگو، همراه با استاد آلبوم ها، عکس‌ها و نشریات قدیمی که مربوط به سال‌های فعالیت شان در عرصه بازیگری و اجرای تئاتر در سنگلج را مرور کردیم. ایشان به زیبایی تمام از آنها تعریف می‌کردند که گویی هنوز خودشان و خاطراتشان را در «سنگلج» زنده نگه داشته بودند، برای همین بود که همان لحظه ایده شروع تصویربرداری از این مکان به ذهن مان رسید.

توکلی همچنین در این باره گفت: در این فیلم خانم علی پور، همسرآقای امیرسلیمانی برای کمک به بالاتر بردن کیفیت این فیلم با در دست داشتن نشریات و عکس‌های قدیمی که در طول فعالیت هنری استاد جمع آوری کرده بودند کمک زیادی به ما کردند که بار تصویری کار ارتقاء پیدا کند. همچنین کمند و سپند امیرسلیمانی فرزندان استاد همکاری و همراهی خوبی با من در تولید این اثر داشتند.

وی افزود: استاد ایرج راد از پیشکسوتان مطرح عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون ایران با وجود مشکلاتی که داشتند، در تولید این مستند همکاری و کمک شایانی کردند.

از دیگر عوامل تولید می‌توان به مدیر تولید: امیرمهدی صادقی، تصویربردار: ابوالفضل اعلایی و صدابردار: مهرداد مقدسی اشاره کرد.

رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» از تولیدات جدید شبکه مستند روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران واقع در تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • ویدئوی آهنگ عاشقانه منوچهر هادی برای دخترش سوفیا