Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلف شدن تعداد زیادی از ماهیان در حوضچه و بنادر ماهشهر گفت: در۲۰ روز گذشته در دریاچه ها و حوضچه‌ های بندر ماهشهر فاجعه زیست محیطی رخ داده و باعث مرگ هزاران قطعه ماهی و آبزیان شده است، اما با توجه به درخواست پیگیری موضوع توسط مسئولان، تاکنون مسئولان مربوطه پاسخ قانع کننده‌ای به این مساله ندادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، حبیب آقاجری در نطق میان دستور خود در جلسه امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: مردم این روزها از گرانی و تورم بی رویه قیمت‌ ها و بیکاری جوانان خود گلایه مند هستند و از رئیس جمهور و مجلس انقلابی انتظار حل مشکلات معیشتی خود را دارند.

وی افزود: بر یکایک افراد مسئول به خصوص روسای قوای سه گانه، وزرا و ما نمایندگان واجب است با تمام برنامه ریزی و تلاش جهادی و شبانه روزی در رفع مشکلات معیشتی مردم کوشا باشیم. واضح است که رفع این مشکلات همانگونه که مقام معظم رهبری عنوان کرده اند توجه ویژه به تولید و ظرفیت‌ های داخلی است که رونق اقتصادی را به همراه دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان با اشاره به مشکلات این استان یادآور شد: همانگونه که تلاش جناب آقای رئیسی رفع مشکلات خوزستان است، اما این استان همچنان از مشکلات بیکاری، بی آبی، فاضلاب و محیط زیست رنج می‌برد، لذا از ئیس جمهور انتظار می ‌رود که با برنامه ریزی و تخصیص اعتبارات لازم  زمینه رفع این مشکلات را فراهم کند.

آقاجری در ادامه گفت: در۲۰ روز گذشته در دریاچه ها و حوضچه‌ های بندر ماهشهر فاجعه زیست محیطی رخ داده و باعث مرگ هزاران قطعه ماهی و آبزیان شده است، با اینکه حدود ۲۰ روز از این حادثه می‌گذرد، روز گذشته مجددا شاهد تکرار این اتفاق ناگوار بودیم. همچنین بنده ابتدا از رئیس سازمان محیط زیست و رئیس سازمان شیلات انتظار داشتم به موضوع رسیدگی و علت را مشخص کرده و به روشنی برای مردم بیان کنند، اما تاکنون مسئولان مربوطه پاسخ قانع کننده‌ای به این مساله ندادند.

وی خطاب به رئیس جمهور مطرح کرد: مردم منطقه به اندازه کافی از آلودگی های شیمیایی و ریزگردها رنج می برند که آلودگی‌های آب دریاچه‌ ها نیز به آن اضافه شده است، لذا انتظار داریم که رئیس جمهور شخصا به مساله ورود کنند و به مسئولین امر دستور بدهند که هر چه سریعتر نسبت به این موضوع رسیدگی کرده و اقدامات  لازم جهت جلوگیری از این فجایع و برخورد قانونی با متخلفین احتمالی را به عمل آورند.

نماینده مردم ماهشهر در مجلس یازدهم به موضوع بیکاری جوانان حوزه انتخابیه اش اشاره کرد و گفت: بنده چندین بار از همین تریبون تذکر داده ام و جلسات متعددی با مسئولین و سرمایه گذاران برای اشتغالزایی داشته ام، اما به علت عدم جدیت مسئولین مربوطه تاکنون نتیجه ‌ای که برای مردم ملموس باشد اتفاق نیفتاده است، این در صورتی است که حوزه انتخابیه با ظرفیت های بسیار مستعد سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در امر صنایع پایین دستی و تکمیلی پتروشیمی و پترو پالایشگاه، پرورش آبزیان، تولیدات کشاورزی و توسعه بنادر تجاری و صیادی و صنعت گردشگری ساحلی و دریایی می باشد.

آقاجری تاکید کرد: چنانچه برای بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی پتروشیمی که تولیدات با ارزش افزوده بالا و اشتغال زایی زیاد دارد زمینه و تسهیلات را فراهم  کنید و در  بحث گردشگری دریایی نسبت به احداث پارک های ساحلی و اسکله گردشگری و در امر کشاورزی نسبت به تخصیص آب برای ایجاد نخیلات، زراعت غلات و.. اقدام کنید، همه این‌ها می توانند در رفع مشکل بیکاری نقش بسزایی داشته‌ و بیکاری را در منطقه تک رقمی نماید.

وی عنوان کرد: از رئیس جمهور می‌خواهم که به مسئولین مربوطه دستور فرمایند تا به امور فوق توجه ویژه‌‍ای داشته و اقدامات اساسی و موثر جهت عملی نمودن این مسائل را به عمل آورند.

نماینده مردم ماهشهر در ادامه در رابطه با مشکل صیادان حوزه انتخابیه تذکر داد و بیان کرد: لازم می‌دانم  وزارت جهاد و سازمان شیلات هر چه سریع‌تر نسبت به رفع این مشکلات و صدور مجوز صید برای تمامی صیادان و بیمه نمودن آنها که جز مشاغل سخت است و ترمیم و تکمیل بنادر و اسکله های حوزه انتخابیه توسط اقدامات لازم را انجام دهند.

آقاجری در پایان در رابطه با وضعیت نامناسب راه های مواصلاتی حوزه انتخابیه اش نیز هشدار داد و گفت: جاده های روستایی در اقتصاد روستا نقش بسزایی داشته اما وضعیت مناسبی ندارند، لذا از وزیر راه و شهرسازی می‌خواهم تا نسبت به ایجاد ماده ۲۳ برای جاده امیدیه- اهواز اقدام نماید.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مرگ ماهیان ماهشهر ، بندرماهشهر ، محیط زیست ، نماینده ماهشهر ، حبیب آقاجری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرگ ماهیان ماهشهر بندرماهشهر محیط زیست نماینده ماهشهر حبیب آقاجری حوزه انتخابیه رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات رئیس مجلس در انتقاد از وضعیت مدیریت بازار ارز پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به انتقادات قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی از مدیریت اقتصادی و بازار ارز نوشت:

«جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛
پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:
۱. دیدگاههای مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی(وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاستهای اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفندماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیتها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال ۱۴۰۲ (رشد ۹ ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.  

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای  اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه¬ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی ۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین میشوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر(۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده میکنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خردادماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است.  
 
دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی  با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست