Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امورخارجه با اشاره به معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان در سایت وزارت امور خارجه، گفت: تاکنون ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان برای صادرات ارزیابی و در سایت معرفی شدند که این تعداد به ۶۵۰ شرکت خواهد رسید.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با ابراز خرسندی از فرصت ایجاد شده برای بازدید از توانمندی‌های شهرک با اشاره به اقدامات وزارت خارجه ایران در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: جلسات هفتگی با معاونان وزارت‌خانه‌ها حول محور نیازهای فناورانه به صورت تخصصی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان در سایت وزارت امور خارجه بیان کرد: تاکنون ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان برای صادرات ارزیابی و در سایت معرفی شدند که این تعداد به ۶۵۰ شرکت خواهد رسید.

صفری افزود: در مسیر حمایت محصولات فناورانه جمهوری اسلامی و نیز سفرای ایران برای بازاریابی تشویق می‌شوند و راه‌اندازی مراکز نوآوری در سایر کشورها در دستور کار قرار گرفته است.

استراتژی شهرک بر پایه نیازهای اساسی کشور

معاون دیپلماسی اقتصادی وزایر امور خارجه با اشاره به سهم ۵۴ میلیونی صادرات شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان عنوان کرد: این رقم به دلیل اینکه افزوده صفر تا ۴ دارد، خوشایند است و باید شرکت‌هایی که در این زمینه دخیل هستند را تقویت کرد.

وی خاطرنشان کرد: خودکفایی و ارزآوری برای وزارت امور خارجه اهمیت دارد و به همین منظور صدور خدمات مهندسی و انتقال تکنولوژی به سایر کشورها دنبال می‌شود.

صفری از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خواست که استراتژی خود را بر پایه نیازهای اساسی کشور قرار دهد و پروژه‌هایی را برای تأمین مواد اولیه به ویژه حوزه بهداشت و درمان، تجهیزات چاه‌های نفت و تعمیرات هواپیما تعریف کند تا از این طریق وابستگی کشور کاهش پیدا کند.

زنده بودن شهرک با حمایت بخش خصوصی

قاسم مصلحی رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در ادامه بیان کرد: با وجودی که شهرک یک نهاد دولتی است و همتایی ندارد اما همه اعضا آن به دنبال ارائه خدمات به بخش خصوصی هستند.

وی بیان کرد: حمایت و رشد شرکت‌ها در زیست بوم شهرک انجام می‌شود و اما کار اصلی و پیدا کردن بازار فروش به عهده شرکت‌ها است.

مصلحی اضافه کرد: با وجود میزان بالای سهم صادرات محصولات پاک شهرک اما در مقایسه با پارک علم و فناوری ترکیه این رقم پایینی است و برای تقویت آن باید بازارسازی کرد.

با مهاجرت نخبگان و شرکت‌ها روبه رو هستیم

سید مهدی حجازی، معاون توسعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این نشست با اشاره به مجوز راه‌اندازی ۱۰ پارک تخصصی در شهرک گفت: شهرک در پایه‌گذاری پارک‌های علم و فناوری پیشتاز بوده و تاکنون ۴ پارک تخصصی را عملیاتی کرده و پنجمین پارک نیز در دستور کار است.

وی مهاجرت شرکت‌ها را از چالش‌های کنونی عنوان کرد و افزود: به دلیل بی‌مهری دستگاه‌های دولتی با مهاجرت نخبگان و شرکت‌ها روبه رو هستیم و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت مهدی صفری شرکت دانش بنیان مشرق وزارت امور خارجه خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شرکت های دانش بنیان وزارت امور خارجه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم