Web Analytics Made Easy - Statcounter

به موجب تلاش‌های صورت گرفته در چند سال اخیر و همچنین پیگیری ‌های شرکت مترو تهران، فناوری تولید ریل سوم که وظیفه تامین برق مورد نیاز قطارهای شهری را برعهده دارد، در داخل کشور بومی سازی شده و حتی برخی شرکت‌های داخلی، نمونه‌های موفق و استانداردی از ریل سوم را به صورت آزمایشی و در مقیاس محدود تولید کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، احسان رضایی سرپرست مدیریت تجهیزات شرکت مترو تهران افزود: ریل سوم یکی از تجهیزات اصلی شبکه خطوط راه‌آهن ریلی زیرزمینی به حساب می آید که وظیفه انتقال توان الکتریکی به قطارها از طریق اتصال لغزنده را برعهده دارد. فناوری تولید ریل سوم که از بخش‌های مختلف فلزی و آلیاژی تشکیل شده است، بسیار پیچیده بوده و ظرافت‌های خاص ساخت آن در زمره صنایع با تکنولوژی بالا به شمار می ‌آید. به طور مثال نوع سطح مقطع خاص ریل سوم، استحکام قطعه، قابلیت پایداری پوشش فولادی در سطح تماس با قطار و نیز رعایت وزن سبک آن از جمله ویژگی هایی است که باید در تولید ریل مذکور به صورت بسیار دقیق با جزئیات کامل رعایت شود.

سرپرست مدیریت تجهیزات شرکت مترو تهران در ادامه گفت: به مدد پیگیری‌ها و تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر، برخی شرکت‌های صنعتی داخلی موفق شده اند به فناوری خاص تولید ریل سوم دست پیدا کرده و حتی نمونه‌های موفقی را پس از طی مراحل مختلف تست‌های مکانیکی و الکتریکی، ارائه دهند.

وی ادامه داد: در واقع می توان گفت امروز شرایط برای تولید انبوه ریل سوم توسط صنعتگران متخصص ایرانی فراهم آمده است که این امر در کاهش هزینه های ساخت و تولید قطعات برقی خطوط مترو کلانشهرهای کشور، می تواند بسیار موثر واقع شود این در حالی است که هزینه تهیه هر یک کیلومتر ریل سوم ازطریق شرکت‌های خارجی حدود۲۱۰ هزار یورو بوده و امروز حداقل نیاز شبکه خطوط مترو شهرهای بزرگ به ریل سوم، بیش از ۲۰۰ کیلومتر است.

بنا بر اعلام روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، رضایی در پایان صحبت‌های خود افزود: به کمک شرکت‌های دانش بنیان فعال در زمینه صنعت مترو، بسیاری از قطعات سیستم برق رسانی به قطارهای شبکه راه‌آهن ریلی زیرزمینی در داخل کشور تولید می شود که این امر در کاهش خام فروشی مواد اولیه تولیدی و نیز ایجاد اشتغال و کاهش خروج ارز از کشور بسیار تاثیرگذار است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مترو ، شهرداری تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مترو شهرداری تهران تولید ریل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این شرکت انواع کیت‌های استخراج DNA و RNA را با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی به بازار عرضه می‌کند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفولانزا قابل استفاده است.

وی افزود: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

دکتر شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته رشته نانوشیمی دانشگاه تهران می‌گوید: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

دکتر شیرعلی‌زاده که در حال سپری کردن دوره پسادکتری در دانشگاه علوم پزشکی ایران است از عرضه کیت‌های آموزشی نانویی خبر داد؛ کیت‌هایی که هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

شرکت روناش تکنولوژی پارس به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان ایرانی، در زمینه توسعه و تولید محصولات بر پایه دانش نانو تمرکز دارد. تمامی فعالیت‌ها و پروژه‌های شرکت در حوزه‌های مواد پیشرفته و نانومواد، توسعه محصولات بر پایه فناوری نانو و نیز تولید و توسعه محصولات بر محور زیست‌فناوری است که منجر به خلق فناوری و تولید محصولات دانش‌بنیان شده است. در حال حاضر تمامی محصولات تجاری‌سازی شده این شرکت با برند تخصصی AMINBIC به بازار ارائه می‌شود.

کد خبر 6092295 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی