Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@06:08:39 GMT

لنزی که از طریق اشک چشم وجود تومور را تشخیص می‌دهد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۴۳۷۹

لنزی که از طریق اشک چشم وجود تومور را تشخیص می‌دهد

فرارو-محققان به تازگی لنز‌های تماسی جدیدی اختراع کرده اند که می‌توانند تومور‌های سرطانی را از طریق اشک تشخیص دهند. این پژوهش توسط «یانگژی ژو» مهندس زیست پزشکی در موسسه تراساکی، یک سازمان تحقیقاتی غیرانتفاعی در کالیفرنیا، رهبری می‌شود. او می‌گوید: «لنز‌های تماسی ما در مقایسه با سایر تکنیک‌های فعلی در این زمینه بسیار هیجان انگیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش فرارو، پیش از این که در خصوص این فناوری هیجان زده شوید، ذکر این نکته لازم است که این لنز‌های تماسی در حال حاضر فقط در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفته است. اما این بدان معنا نیست که پس از اثبات بی خطر بودن، نمی‌توان آنها را روی انسان آزمایش کرد.

این لنز‌ها به یک آنتی بادی مجهز شده اند که می‌تواند آنتی بادی دیگری را که در اگزوزوم‌های موجود در اشک یافت می‌شود، شناسایی کرده و روی آن بچسبد. وقتی این دو آنتی بادی به یکدیگر می‌رسند، قرمز می‌شوند. این رنگ قرمز نشان دهنده وجود سلول‌های تومور است. نتایج بدست آمده آنقدر واضح است حتی با چشم غیر مسلح نیز قابل مشاهده است.

این تکنیک مزایای زیادی از جمله سرعت را نسبت به سایر روش‌ها ارائه می‌دهد. در حالی که اعلام نتیجه آزمایش خون، بیوپسی یا سی تی اسکن چندین روز یا حتی هفته طول می‌کشد، این لنز‌ها در عرض ۳۰ دقیقه نتیجه آزمایش را ارائه می‌دهند. این فرآیند نیازی به برش یا جراحی ندارد و کاملا بدون درد است.

«ژو» و تیمش در حال حاضر در حال بررسی این لنز بر روی خرگوش‌ها هستند. این آزمایش‌ها می‌توانند ایمنی لنز‌های تماسی را برای استفاده بر روی انسان‌ها تایید کنند. محققین می‌گویند اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، می‌توان از این لنز‌های تماسی برای مواردی فراتر از سرطان، مانند تشخیص برخی بیماری‌های خودایمنی استفاده کرد.

حتی ممکن است روزی بتوان از آن‌ها به منظور ارائه دارو‌هایی برای درمان بیماران استفاده کرد. لنز‌های تماسی که قبلا فقط برای بهتر دیدن افراد استفاده می‌شد، ممکن است در آینده کاربرد‌های تشخیصی و درمانی زیادی داشته باشند.

منبع: interestingengineering

منبع: فرارو

کلیدواژه: لنز تماسی تومور سرطانی لنز های تماسی لنز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟

آزمایش‌کنندگان اولیه فناوری Voice Engine پذیرفته اند تا بدون رضایت افراد هویت آنها جعل نشود و توضیح دادند که صدا‌ها توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند.

اخیراً نوع جدیدی از دیپ فیک معروف به «کلونینگ صدا» ظاهر شده است که از هوش مصنوعی (AI) برای تقلید صدای شما استفاده می‌کند.

 OpenAI، سازنده ChatGPT، در توسعه از نرم افزار شبیه سازی صوتی جدیدتر است، اما آن را برای عموم منتشر نمی‌کند.

شرکت OpenAI فناوری Voice Engine خود را جمعه گذشته رونمایی کرد. این فناوری مشکوک می‌تواند صدای هر کسی را تنها در ۱۵ ثانیه پس از سخنرانی ضبط شده کپی کند.

شرکت OpenAI استفاده عمومی از این فناوری را "بسیار خطرناک" در نظر گرفت.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت: ما می‌دانیم که تولید صوتی که صدای مردم را تقلید می‌کند، خطرات قابل‌توجهی را به همراه دارد، و به‌ویژه در سال‌های انتخاباتی مهم است.

OpenAI توضیح داد که قصد دارد این فناوری را با برخی آزمایش کند، "اما در حال حاضر آن را به خاطر خطرات بالقوه‌ای که دارد، در مقیاس بزرگ منتشر نخواهد کرد".

همچنین توضیح داد که آزمایش‌کنندگان اولیه Voice Engine موافقت کردند که بدون رضایت آنها جعل هویت افراد را جعل نکنند و اینکه این صدا‌ها توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند.

تعدادی از استارت‌آپ‌ها در حال حاضر فناوری بازتولید صدا را می‌فروشند که برخی از آنها در دسترس عموم یا مشتریان تجاری منتخب مانند استودیو‌های سرگرمی است.

منبع: المیادین

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید
  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند