Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت درباره جزئیات شبکه درمان ناباروری در کشور گفت: در شبکه درمان ناباروری، مراکز و خدمات درمان ناباروری به سه سطح تقسیم شده است. سطح اول، همان مطب‌های معمولی، پزشک عمومی، ماما و.‌... است. اگر در این سطح تشخیص داده شود که بیمار به درمان تخصصی‌تر نیاز دارد، به سطح دو ارجاع داده می‌شود که شامل متخصص زنان دوره دیده، اورولوژیست، آزمایشگاه تخصصی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است که ۸۵ درصد موارد ناباروری در سطح دو حل می‌شود.

بیشتر بخوانید: 

نشاندار شدن زوجین نیازمند خدمات درمان ناباروری | بیمه برای هر سیکل درمان ناباروری چقدر می‌پردازد؟  سقف ارائه خدمات درمان ناباروری برداشته شد | خدمات بیمه‌ای به درمان سقط‌ مکرر تعلق می‌گیرد؟

وی افزود: در عین حال ۱۵ درصد موارد نیاز پیدا می‌کنند که به سطح سه درمان ناباروری ارجاع شوند که شامل IVF و سایر اقدامات درمانی است.

پوشش ۹۰ درصدی بیمه ناباروری

کریمی با بیان اینکه در حال حاضر درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، ادامه داد: ۹۰ درصد هزینه خدمات درمان ناباروری را بیمه‌ها در بخش دولتی تحت پوشش قرار می‌دهند. در بخش خصوصی هم مصوب شد که معادل تعرفه عمومی غیردولتی پرداخت شود.

کریمی همچنین گفت: در حال حاضر بالای ۱۰۰ مرکز سطح ۳ درمان ناباروری در کشور داریم، سطح یک هم که همان مطب‌ها و... است. سطح ۲ تاکنون وجود نداشته و در حال حاضر آیین‌نامه‌های مربوط به آن را تدوین کردیم و قرار است هر دانشگاه علوم پزشکی حداقل یک مرکز سطح ۲ درمان ناباروری داشته باشد؛ یعنی حداقل باید ۶۴ مرکز سطح ۲ ایجاد شود. بعد از ابلاغ آیین نامه مراکز سطح ۲ احتمالا تا پایان سال به تدریج  مراکز سطح ۲ درمان ناباروری اضافه شود.

۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پوشش درمان بیماران صعب‌العلاج

وی در ادامه صحبت‌هایش درباره صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج نیز گفت: این صندوق کمکی بود که مجلس شورای اسلامی انجام داد که از آنها تشکر می‌کنیم. حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این صندوق برای پوشش درمان بیماران صعب‌العلاج قرار داده شده است. باید توجه کرد این صندوق شامل بیماران صعب‌العلاجی است که قابل درمان باشند. در قدم اول پوشش بیماری‌هایی که از گذشته تحت پوشش بودند، تکمیل می‌کنیم و سپس بیماری‌هایی که تا به حال تحت پوشش نبودند، اضافه کنیم. این اقدامات یک پروسه است که در حال انجام است.

وی افزود: از آنجایی که موضوع جدیدی است، بعد از تصویب مجلس باید برایش اساسنامه تدوین شود، در بیمه سلامت دیده شود و بعد در هیات دولت تصویب شود که این اقدامات اخیرا انجام شده است‌. معاونت درمان هم بسته خدمتی‌ را به شورای عالی بیمه ارائه داده است که از طریق شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار بگیرند.

کد خبر 701707 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان فرزندآوری ناباروری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان فرزندآوری ناباروری خدمات درمان ناباروری بیماران صعب العلاج تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در  با تبریک روز گرامیداشت روانشناسی اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره این است که تلاش شده یک هماهنگی بین همه سازمان‌هایی که پروانه صادر می‌کنند ایجاد کنیم.

وی افزود: اکنون در کشور به جز سازمان روانشناسی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه و وزارت ارتش نیز پروانه صادر می‌کنند، در تلاش هستیم که یک وحدت رویه‌ای در صدور پروانه این کار تخصصی صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر بیشترین ارتباط و هماهنگی با سازمان بهزیستی برقرار شده، توافقات خوبی انجام گردیده و کمترین مشکل و دغدغه را با آنها داریم، تلاش می‌کنیم با دیگر سازمان‌ها نیز هماهنگی خوبی صورت بگیرد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: بر مبنای پژوهش‌های صورت گرفته در این حوزه ۲۰ درصد از افراد جامعه ما مانند دیگر جوامع با مشکلات روانشناختی روبرو هستند که نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند، این به آن معنا نیست که آنها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را در بر می‌گیرد و پاسخگو به همه سوالاتی است که فرد با آن روبرو است که از جمله آن می‌توان به مشکلات در خانواده، ارتباط با دیگران، تربیت فرزند اشاره کرد.

وی بیان کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده به ویژه در مقایسه با سایر کشور‌های دیگر حدود صد هزار روانشناس در کشور نیاز است که به ازای هر هزار خانوار ۵ روانشناس داشته باشیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، گفت: سازمان نظام روانشناسی در حال حاضر بیش از ۶۴ هزار عضو دارد که این تعداد در دفاتر روانشناسی و مشاوره از یک طرف و تعداد قابل توجهی در مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره مشغول به کار هستند و طبیعتا هر مرکز بین ۵الی ۱۰روانشناس دارد.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان روانشناسی و مشاوره فرصت بسیار خوبی از نظر ایجاد اشتغال برای جامعه فراهم کرده و توانسته برای تعداد قابل توجهی از افراد فارق التحصیل در این رشته شغل ایجاد کند.

وی تصریح کرد: مهمترین چالشی که اکنون با آن روبرو هستیم و انتظار داریم این مشکل حل شود بحث بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره است که جامعه بتواند از خدمات روانشناختی بیشتر و بهتر استفاده کنند.

وی بیان کرد: در هشت ماه اخیر با آزمون صلاحیت حرفه‌ای که برگزار شد هشت هزارو ۴۱نفر قبول شدند که تا پایان اردیبهشت ماه مصاحبه آنها به پایان می‌رسد و این تعداد به جامعه روانشناسان اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاور افزود: تعرفه نظام پزشکی و نظام روانشناسی را دولت تعیین می‌کنند برای نظام پزشکی ۴۵ درصد افزایش یافته و برای نظام روانشناسی ۴۰ درصد است که این تعرفه همچنان برای روانشناسان محدودیت دارد و جوابگوی نیازهایشان نیست.

فتحی آشتیانی با عنوان اینکه هزینه دفاتر و مراکز بسیار بالا است، اظهار کرد: از طرف دیگر مردم با همین تعرفه مشکل دارند و توانایی پرداخت ندارند، در این راستا برای بهبود وضعیت راهی جز اینکه از بیمه کمک بگیریم نداریم.

وی گفت: در حال حاضر در دو گرایش روانشناسی بالینی و سلامت بیمه پوشش می‌دهد در کنار آن ۱۴گرایش دیگر است که انتظار داریم اینها نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

منبع: موج

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن