Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-ارتشبد حلوصی آکار، رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه که به تهران سفر کرده است، بعد از ظهر امروز(سه‌شنبه) با حضور در محل وزارت دفاع کشورمان، با امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کرد.
امیر حاتمی در این دیدار با اشاره به سابقه طولانی‌مدت دوستی ایران و ترکیه و برخورداری دو ملت از اشتراکات تاریخی، دینی و فرهنگی، گفت: ترکیه از جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی- دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر دفاع کشورمان با بیان این‌که امروز غربی‌ها با همراهی رژیم صهیونیستی، نسخه جدیدی برای منطقه پیچیده‌اند، افزود: آمریکا و رژیم اسرائیل پس از شکست سناریوی داعش، راهبرد تجزیه کشورهای منطقه را در دستور کار خود دارند اما ایران و ترکیه به عنوان دو کشور مهم و تاثیرگذار منطقه، اجازه تحقق سناریوی جدید را به آن‌ها نخواهند داد.
وی افزود: تحولاتی که ظرف سال‌های اخیر در منطقه شکل گرفته است به نفع رژیم صهیونیستی و به ضرر جهان اسلام بوده و موجب خارج شدن فلسطین از اولویت جهان اسلام شده است.
وزیر دفاع با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی‌بر حفظ یکپارچگی و تمامیت ارضی همه کشورهای منطقه، گفت: مشارکت سه کشور ایران، ترکیه و عراق می‌تواند در ایجاد ثبات و امنیت منطقه و مقابله با اقدامات تجزیه‌طلبانه مفید و موثر باشد.
امیر حاتمی با استقبال از مشارکت ترکیه در حل بحران سوریه، بر حفظ تمامیت ارضی سوریه و راهکار سیاسی حل بحران مبتنی بر مذاکرات سوری - سوری و رجوع به آراء عمومی مردم، تاکید کرد.
وی ضمن اعلام حمایت دولت دوازدهم از گسترش همکاری‌های نظامی و امنیتی میان نیروهای مسلح دو کشور به‌ویژه در بخش مبارزه با تروریسم در منطقه، اظهار امیدواری کرد: این روند موجبات افزایش ثبات و امنیت دو کشور و منطقه را فراهم کند.
در این دیدار ارتشبد حلوصی آکار ضمن تشکر از استقبال گرم و مهمان‌نوازی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: با حضور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در ترکیه، فصل جدیدی از همکاری‌های تهران و آنکارا آغاز شده است و دو طرف بایستی عقب‌ماندگی‌های گذشته را با توجه به زمینه‌های مشترک همکاری به سرعت جبران نمایند.
وی گفت: ما بر این باوریم که همکاری‌های آتی دوجانبه ایران و ترکیه موجب ایجاد امنیت و ثبات پایدار در منطقه و جهان خواهد شد.
رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه با اشاره به اشتراکات فراوان دو ملت و دو دولت، اظهار امیدواری کرد: روابط دفاعی و نظامی دو کشور همچون روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی توسعه یابد.
ارتشبد حلوصی آکار افزود : ما از تمامیت ارضی، یکپارچگی و انسجام سوریه و عراق حمایت می‌کنیم و هیچ‌گونه تغییرات در مرزها را به رسمیت نمی‌شناسیم.
وی با اشاره به مواضع مشترک ایران، عراق و ترکیه در قبال تجزیه‌طلبی اقلیم کردستان عراق، گفت: ما در رابطه با این منطقه به توافقات خوبی در حوزه سیاسی و نظامی دست یافته‌ایم که در صورت استمرار شرایط موجود، اقلیم کردستان با تحریم‌های شدید اقتصادی، سیاسی و نظامی ما روبه‌رو خواهد شد.
رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه در پایان بر آمادگی کشورش جهت همکاری با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حوزه امنیت مرزها، قاچاق انسان و اسلحه و تجارت مواد مخدر تاکید کرد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۲۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است

امیر آشتیانی در پیامی به مناسبت روز خلیج فارس تاکید کرد: راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیرمحمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت 10 اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهد‌ت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • وزیر دفاع یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»