Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید داخلی یعنی اینکه از باغداران مازندرانی حمایت کنیم تا محصولات خود را به دریا نیاندازند و خسارت‌های فراوانی نبینند، اگر برجام روحانی نتیجه‌بخش بود، آفتاب تابان کشاورزان مازندرانی تبدیل به شب تیره و تار نمی‌شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، مقام معظم رهبری امسال تولید و اشتغال را به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل افزودند تا اقدام‌های عملی از شعار و حرف خارج شده و در تولید و اشتغال خود را نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از سوی رهبر معظم انقلاب، هر ساله برای حل مشکلات اقتصادی عنوان‌های مختلفی را برای یک سال قرار می‌گیرد تا دولتمردان و مردم در آن راستا برای حل مشکلات خود گام بردارند که در این زمینه ایشان اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند و هنگامی که عنوان عملی نشد در سال دوم اقدام و عمل را به آن اضافه کردند.

اما مسؤولان هیچ‌گونه اقدام عملی برای حل مشکلات اقتصادی مردم انجام ندادند و این نشان می‌دهد که دولت در این زمینه با شکست مواجه شد.

حال رهبری امسال تولید و اشتغال را نیز به عنوان گذشته آن افزودند تا اقدام‌های عملی از شعار و حرف خارج شود و در تولید و اشتغال خود را نشان دهد.

ابوالقاسم فرجی عضو کمیسیون نظارت بر اتاق اصناف فریدونکنار در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، با بیان اینکه دولت در ایجاد اشتغال ناموفق است، گفت: در بحث تولید تحصیل‌کرده‌ها گمان می‌کنند باید پشت میز بنشینند که این تفکر غلطی است.

فرجی افزود: هر کس مرتبط با درسی که خواند می‌تواند تولیدکننده باشد و این خود موجب اشتغال می‌شود.

وی تصریح کرد: دولت باید به کسانی که تحصیلات دانشگاهی دارند در رشته‌های مختلف تسهیلات‌ بلند مدت با بهره کم دهد تا با تولید ملی اشتغال ایجاد شود.

این کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه تمام توان دولت به فروش نفت است که این خود اختلاس‌های میلیاردی را ایجاد می‌کند، یادآور شد: تکیه به نفت و بی‌توجهی به تولید موجب بی‌انگیزگی در جوانان و مانع تولید می‌شود.

وی افزود: دولت با اختلاس‌ها به جوانان یاد می‌دهد که به دنبال پول درآوردن کذایی باشد.

عضو کمیسیون نظارت بر اصناف فریدونکنار با ابراز تاسف از اینکه ایران در عرضه و نظارت ضعیف است، گفت: باید نظارت را در تمامی حوزه‌ها افزایش داد تا از ایجاد تخلفاتی که موجب کاهش تولید داخل می‌شود جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه دولت با واردات بی‌رویه بعضی از اجناس و کالا، به تولید ملی ضربه می‌زند، تصریح کرد: اگر از تولید کشور حمایت شود به زودی می‌توانیم رقیب کالاهای خارجی موجود در داخل باشیم.

فرجی با بیان اینکه کالای چینی کم کیفیت را مردم مصرف می‌کنند اما از کالاهای ایرانی استفاده نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: کسانی که از کالاهای خارجی لوکس مصرف می‌کنند بسیار محدود هستند اما در مقابله با کالای درجه چندم چینی نیز موفق نبودیم.

وی تأکید کرد: دولت به نوعی با سودجویان همکاری می‌کند چون نظارت کافی انجام نمی‌شود و از تولید داخلی مالیات ارزش افزوده دریافت می‌شود.

این کارشناس با بیان اینکه قاچاقچیان یک ریال مالیات هم نمی‌دهند و آزادانه کار خود را انجام می‌دهند و این نشان از ضعفمان است، گفت: دولت به جای کنترل مرزهای ورودی در خرده فروشی‌ها به دنبال کالای قاچاق است.

رحمان میرزازاده کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، گفت: دولت در ایجاد اشتغال ضعیف عمل کرده و با جیب مردم به دنبال ارائه آمار اشتغالزایی است.

وی با بیان اینکه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی نتیجه بیکاری و بی‌پولی است، افزود: اگر طلاق، اعتیاد و جرایم در جامعه وجود دارد بخش فراوانی از آن مربوط به نبود اشتغال است و بسیاری از کارخانه‌ها و تولیدی‌های بزرگ و کوچک ورشکست شده و جوانان زیادی بیکار شدند.

این کارشناس با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید خود را غرق در مسائل سیاسی کرد، یادآور شد: برجام چیزی جز خسارت محض نبود چراکه همچنان شاهد بدعهدی‌های آمریکا و تحریم‌های گسترده هستیم.

میرزازاده تصریح کرد: آمریکا اگر قادر به بهبود وضعیت اقتصادی کشورمان بود، در ابتدا بدهی تریلیارد دلاری کشور خود را برطرف می‌کرد.

وی با بیان اینکه در آمریکا مشکلات اقتصادی داد مردم را درآورده است اما مسؤولان کشورمان چشم به دستان کدخدا دوختند، گفت: در زمان اوباما که روحانی وی را فردی مودب دیده بود نتیجه‌ای به دست نیامد، حال در زمان ترامپ دیوانه به چه چشم دوختند؟

میرزازاده با اشاره به اینکه تولید ملی و حمایت از آن را دولت جدی نگرفت، افزود: بسیاری از جوانان این کشور آماده به کار هستند اما هیچ توجه‌ای به آنان نمی‌شود.

وی یادآور شد: اختلاس‌های میلیاردی صورت گرفته اما یک جوان برای تسهیلات 10 میلیون تومانی باید از هفت خان رستم عبور کند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه مسؤولان مازندران همانند مسؤولان ارشد اجرایی کشور در ارائه آمار دروغ می‌گویند، تصریح کرد: با توجه به تولید داخلی و رونق کسب و کار در مازندران مشکل بسیاری از بیکاری‌های جوانان قابل رفع شدن است.

سیداحمد حسینی دانشجوی دکتری اندیشه سیاسی و فعال رسانه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه تولید داخلی یعنی اینکه از باغداران مازندرانی حمایت کنیم تا محصولات خود را به دریا نیاندازند و خسارت‌های فراوانی نبینند، گفت: توجه به تولید داخلی با شعار و حرف به دست نمی‌آید و در حال حاضر روحانی یکی از ضعیف‌ترین روسای جمهور تاریخ ایران است.

حسینی افزود: اگر برجام روحانی نتیجه‌بخش بود، آفتاب تابان کشاورزان مازندرانی تبدیل به شب تیره و تار نمی‌شد.

وی تصریح کرد: در حالی که باغداران مازندرانی به شدت از وضعیت جوی آسیب دیدند اما واردات محصولات، ظلمی تاریخی از سوی دولت روحانی به آنها صورت داده است.

این کارشناس سیاسی گفت: مشخص نیست تا چه زمانی نیازمندی تدبیریون به کدخدا به پایان می‌رسد.

وی اقتصاد مقاومتی را دارای مولفه‌های فراوانی دانست و تأکید کرد: توجه به داخل از ویژگی‌های اصلی اقتصاد مقاومتی است و دولت تدبیر به هیچ عنوان نتوانسته در این زمینه موفق عمل کند و در ارائه آمار دروغ می‌گوید.

حسینی گفت: مردم هیچ احساسی به بهبود وضعیت اقتصادی ندارند و این نشان می‌دهد که وعده‌های اقتصادی روحانی نیز دروغی بیش نبود.

به گزارش بلاغ، دولت تدبیر باید به جای دروغ‌پردازی در زمینه اشتغال و ارائه آمارهای تک رقمی تورم، اندکی به خود بیاید و بپذیرد که نتوانسته اقدامی شایسته انجام دهد.

همه مسؤولان نیازی نیست آمار دروغ تحویل مردم دهند و بهتر آن است که رونق اقتصادی را در راستای اشتغال برای حل مشکلات اقتصادی مردم فعال کنند و به جای دروغ‌پردازی و در خیالات خود مردم را گول زدن به دنبال راه‌حلی برای این بحران باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۶۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعید معین افزود: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.

وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

معین اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • فیلمبرداری ماکرو آیفون 15 پرو مکس از یک سوسک تیره (فیلم)
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی : در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید