Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-29@20:54:26 GMT

کاویانپور: ترکیه هرگز برای ایرانی‌ها خوب نبوده

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۹۷۴۶

کاویانپور: ترکیه هرگز برای ایرانی‌ها خوب نبوده

حامد کاویانپور ستاره های سال های قبل پرسپولیس و تیم ملی این روزها کلاس های مربیگری را می گذراند و تلاش می کند تا بعد از خداحافظی نابهنگام و زود موقعش از فوتبال باردیگر به این عرصه بازگردد.

به گزارش "ورزش سه"، او که همبازی و یکی از دوستان صمیمی علی کریمی در فوتبال ایران بوده، در دومین بازی نفت با حضور دوست صمیمی اش روی نیمکت این تیم به ورزشگاه تختی رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاویانپور درباره اتفاقاتی که در باشگاه نفت برای علی کریمی افتاد گفت:« این اتفاقات بخشی از طبیعت فوتبال است. من از رده نونهالان و نوجوانان با علی (کریمی) زندگی کرده ام و همه چی او را می دانم و می شناسم.»


هافبک سابق تیم ملی اضافه کرد:« علی(کریمی) درخواست هایی در چارچوب حرفه ای داشت اما نمی توان به مدیرباشگاه هم ایراد گرفت چرا که ما در فوتبالمان واقعا امکانات و شرایط حرفه ای را نداریم. این ها باعث می شود کدورت هایی به وجود بیاید والا علی(کریمی) آدمی نیست که خواسته های عجیب و غریبی داشته باشد. البته همانطور که گفتم باید به مدیران هم حق داد چرا که مثلا آقای کی روش هم خیلی از امکانات را می خواهند اما تهیه آن ها ممکن نیست.»


همبازی و رفیق قدیمی علی کریمی در فوتبال ایران همچنین درباره تجربه سرمربی گری علی کریمی گفت:« علی بی شک محبوب ترین فوتبالیست ایرانی است اما از نظر مربیگری بحث دیگری است. ما کسانی را مانند وحید هاشمیان، مهدی مهدوی کیا و فرهاد مجیدی داریم که در اروپا فوتبال بازی کرده اند و البته کار مربیگری شان را هم از فوتبال پایه در اروپا شروع کردند تا در این حرفه تجربیات لازم را به دست بیاورند. من به شخصه دوست داشتم علی (کریمی) هم اینگونه کارش را شروع می کرد و می دانم امکاناتش را هم داشت که از بیرون از ایران و از تیم های پایه آغاز کند.» او افزود:« البته علی( کریمی) خیلی محبوب است و مردم از او توقع دارند و می خواهند که در فوتبال ایران حضور داشته باشد.»


حامد کاویانپور که با لباس پرسپولیس چندباری با الهلال بازی کرده و گل زیبای او به الدعایه هنوز در ذهن فوتبال دوستان هست درباره بازی پرسپولیس برابر الهلال گفت:« من بارها در زمان فوتبالم با الهلال بازی کرده اما این اولین بار بود که می دیدم فاصله بین الهلال و پرسپولیس اینقدر زیاد بود. به نظر من الهلال 80-90 درصد شانس رسیدن به قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا است.»


او اضافه کرد:« ما در رده ملی کمتردر آسیا به مشکل می خوریم چون بازیکنان حرفه ای در این تیم داریم که بیشترشان در اروپا بازی می کنند اما در فوتبال باشگاهی ما چنین سطحی از بازیکنان را نداریم. من معتقدم که بازی برگشت خیلی بازی سختی است و تنها توقعم به عنوان یک پرسپولیسی این است که بچه ها به این بازی نگاه حیثیتی داشته باشند و به قول فوتبالی ها مشتی فوتبال بازی کنند.»


حامد کاویانپور که یکی از بازیکنان ایرانی است که طعم حضور در فوتبال باشگاهی ترکیه را چشیده و حتی با مشکلاتی نیز درآنجا مواجه شده در رابطه با مساله مهدی طارمی گفت:« نه فقط من که سهراب بختیاری زاده، رضا شاهرودی و چند بازیکن ایرانی دیگر نیز به فوتبال ترکیه رفتند. فوتبال ترکیه آداب و سروم و قوانین خاصی دارد. حتی قوانین فدراسیون این کشور خیلی متفاوت است. مثلا زمانی که من برای انجام پرونده ام به فدراسیون ترکیه رفتم اجازه نمی دادند که بازیکن وکیلش را برای دفاعیه همراه ببرد. ترکیه یک فدراسیون فوتبال قوی با قوانین جدی و حرفه ای دارد و چون عضو اروپا هستند خیلی قوی در این زمینه کار می کنند.»


او درباره حضورش در ترکیه گفت:« من در پرسپولیس بودم که پیشنهادی به باشگاه آمد و آقای عابدینی مدیرعامل وقت از من خواستند که به ترکیه بروم. هرچه بود گذشت و کلا ترکیه برای بازیکنان ایرانی خوب نبوده است.»

حامد کاویانپور علی کریمی نفت تهران

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۹۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟

   عصر ایران؛ رضا صائمی- نمی‌توان دل‌بستۀ هنر و ادبیات ایران‌زمین بود و به تماشای فیلم «مست عشق» وسوسه نشد. قصۀ رابطۀ شمس و مولانا آن‌قدر حیرت‌انگیز و پر رمز و راز و پرکشش است که تماشای «مست عشق» به قصد رمزگشایی آن می‌تواند هر علاقه‌مند به عرفان را به سالن‌های سینما بکشاند.

   با این حال وقتی به تماشای فیلم به سینمای آزادی رفته بودم، از پچ‌پچ و واکنش‌های برخی از تماشاگران اطرافم دریافتم گویی برخی بیشتر برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای به تماشای فیلم آمده بودند و با دیدن آنان بر پرده سینما یا کنار بازیگران ایرانی فیلم به وجد آمده و درباره حضور آنها در فلان سریال ترکی حرف می‌زدند.

    البته یکی از عناصر و عوامل مهم جذب مخاطب و رونق گیشه و فروش هر فیلم، حضور ستارگان سینمایی و بازیگران محبوب در آن اثر است. چنان‌که برای بسیاری از مخاطبان حضور شهاب حسینی و پارسا پیروزفر در این فیلم و هم‌بازی شدن آنها یکی از انگیزه‌های مهم تماشای فیلم است و این فی‌الذات چیز بدی نیست و البته حضور یک ستاره سینمایی خارجی هم می‌تواند به همین اندازه جاذبه داشته باشد اما اینکه برخی از تماشاگران ایرانی تنها به حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم بیش از قصه آن توجه کنند عجیب است.  آن هم قصۀ دو تن از مفاخر و مشاهیر ایرانی که حیرت‌انگیزترین شخصیت‌ها در تاریخ و ادبیات کهن فارسی‌اند.

   به گمانم آنچه در فیلم «مست عشق» بیش از بازیگران آن چه ترکیه‌ای و چه ایرانی مهم است خود شخصیت‌های اصلی قصه‌اند یعنی شمش و مولانا. شخصیت‌هایی که دراماتیک و سینمایی نیستند بلکه واقعی‌اند. شخصیت‌هایی که باید قدر ببینند و بر صدر نشینند.

  اساسا فیلمی از جنس «مست عشق» ساخته شد تا دو تن از مهم‌ترین شخصیت‌های تاریخ ادبیات ما به مردم معرفی شود. شخصیتی که آوازه‌شان جهانی شده و در وطن خودمان کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. این‌که حضور بازیگران ترکیه‌ای و حتی ایرانی تنها انگیزه تماشای «مست عشق» باشد ضد فیلم است.

    فیلمی که از زبان شمس و مولانا بر خودشناسی تاکید می‌ورزد تا بتوان از ظواهر دنیوی عبور کرد و به درک باطن جهان و جان خویش رسید. البته فیلم این ظرفیت ذائقه‌پذیری را در خود دارد و تماشای با‌بصیرت آن می‌تواند به تماشاگر کمک کند تا از ظاهر پرستی عبور کند.

   با این همه چنان که اشاره شد این واقعیت غیر قابل انکار است که کثیری از تماشاگران ایرانی به شوق تماشای بازیگران ترکیه‌ای به دیدن «مست عشق» می‌روند و این در حالی است که  «بنسو سورال» یکی از بازیگران ترکیه‌ای این فیلم گفته است حضور در این فیلم و حسن فتحی او را متحول کرده و بعد از این در هر نقشی بازی نمی‌کند.

   ضمن اینکه از حیث بازیگری، بازیگران ما در سطح بالاتری قرار دارند و تماشایی‌ترند. گرچه مهم‌ترین مولفه و عنصر جذابیت و تماشایی بودن «مست عشق» نه بازیگران آن که دو شخصیت اصلی و واقعی آن یعنی شمس و مولاناست.

     هیچ مایه و سرمایه ای برای تبلیغ«مست عشق» به اندازه خود این شخصیت نیست و کاش هر فیلمی را به تناسب جایگاه سوژه‌اش به تماشا بنشینیم نه چیدمان و ترکیب بازیگرانش. نمایش تصویری قصه شمس و مولانا کافی است تا از تماشای «مست عشق» سرمست شویم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست

دیگر خبرها

  • پاسور ایرانی و پایانی که تلخ‌تر از این نمی‌شد
  • خاوی مارتینز: بایرن مونیخ - رئال مادرید بزرگ‌ترین جنگ تاریخ فوتبال است
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • پیروزی النصر در بازی خارج از خانه
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • نساجی با یک بازیکن جدید برابر ذوب آهن
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟
  • کفاشیان: زور فوتبال به صدا و سیما نمی‌رسد!