Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر تقی ئی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برای ایجاد این واحدها 130 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است افزود: در سال 96 ، 36 مصوبه بخش کشاورزی در کارگروه ستاد تسهیل استان همدان مصوب شده است که سه مصوبه آن اجرا ، 30 مصوبه در دست پیگیری و سه مصوبه نیز عدم پیگیری مجری را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برای کاهش ضایعات بخشی استان از سال 91 تاکنون 42 تن واحد سردخانه در استان ایجاد شده است افزود:30 تا 32 تن ضایعات سیب زمینی در استان وجود دارد که در سال جاری باید 88 هزار تن از مواد خام کشاورزی استان جذب شود که تا پایان شهریور امسال 89 درصد آن محقق شده است.
وی با بیان اینکه در حال پیگیری احداث 150 تن سردخانه برای سیب زمینی هستیم گفت: برای 290 هزار تن سیب زمینی در استان سردخانه ایجاد شده است.
تقی ئی با اشاره به اینکه 2 واحد فرآوری سیب زمینی نیز در شهرستان های بهار و رزن در دست پیگیری است اظهار کرد: ضایعات سیب زمینی از 35 درصد به پنج درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه اگر در استان محصولی تولید می شود باید زمینه های صادراتی آن نیز فراهم شود گفت: این سازمان در صدد ایجاد واحدهای جدید نیست بلکه می خواهد واحدهای موجود را حفظ و آنها را ارتقا دهد تا زمینه اقتصادی شدن بیشتر بخش کشاورزی در استان فراهم شود.
مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاوری استان همدان افزود: در بخش صنایع تبدیلی خانگی 300 مجوز صادر شده است و استان همدان در زمینه صنایع تبدیلی در غرب کشور رتبه نخست و در کشور رتبه دهم را دارد.
تقی ئی اظهار کرد: تا پایان سال 95 ، 37 میلیون تن ماده خام کشاورزی جذب شده است و حدود 24 واحد در زمینه فرآوری کشمش با مجوز جهاد کشاورزی با ظرفیت 36هزار تن در استان وجود دارد که 21 واحد آن با ظرفیت 31هزار تن فعال است.
وی به مشکلات سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی پرداخت و گفت: سرمایه گذاری بالا ، عدم حمایت کافی، سود بالای تسهیلات بانکی، مشکل آب، بالا بودن قیمت زمین در شهرک ها ، بالا بودن قیمت تمام شده محصولات، گران بودن خطوط تولید، نیاز به وثیقه کلان بانکی، نبود اعتبارات خاص برای ایجاد صنابع تبدیلی از جمله این مشکلات است.
مدیرامورصنایع سازمان جهادکشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: 252 واحدصنایع تبدیلی دراستان همدان وجود داردکه باعث جذب یک میلیون و 200 هزارتن ماده خام کشاورزی وفرآوری 960 هزارتن ماده خام کشاورزی شده است.
نقی ئی بیان کرد: سال گذشته 85 هزار میلیارد ریال گردش مالی بخش کشاورزی استان بوده است که 296 میلیون دلار معادل 830 میلیارد ریال این بخش صورت گرفته است.
این مسئول با اشاره به اینکه در سطح استان 2هزار و 100 واحد صنعتی با تولیدات گلخانه ای ، دام و طیور صنعتی، صنایع کشاورزی و آبزی پروری وجود دارد گفت: حدود 80 درصد از تولیدات بخش کشاورزی در این واحدهای روستای تولید می شوند.
وی اظهار کرد: در استان 82هزار واحد زراعی کوچک و بزرگ زراعت ، 58 هزار واحد باغی و 40 هزار واحد دام کوچک روستایی وجود دارد.
نقی ئی با تاکید بر اینکه واحدهای کشاورزی استان باید اقتصادی شوند گفت: سال گذشته 530 میلیون ریال برای اجرای آبیاری نوین در 9هزار هکتار از اراضی استان هزینه شده است.
وی میزان اعتباران بخش کشاورزی امسال استان را چهار هزار و 500 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: تعهد اشتغال امسال استان سه هزار و 600 نفر است که تاکنون یک هزار و 450 نفر آن محقق شده است.
نقی ئی اظهار کرد: طبق آمار سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان این مقدار اشتغال با سرمایه گذاری 96 میلیارد ریال ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه امسال 4 واحد گلخانه با ظرفیت 2 هکتار و تولید 700 تن در استان همدان احداث شده است گفت: این واحدها برای 20 نفراشتغالزایی دارد.
نقی ئی با بیان اینکه 2 واحد دامداری با تولید سه هزار و 864تن شیر و 164 تن گوشت برای 195 نفراشتغالزایی ایجاد کرده است گفت: برای این واحدها 40 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است.
وی ادامه داد: همچنین چهار واحد مرغ گوشتی با 850 تن مرغ و 62 نفزاشتغالزایی سرمایه‌گذاری دراستان احداث شده است.
7523/2087
خبرنگار: مرضیه بختیاری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۰۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌شوند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد