Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش روابط عمومی صندوق ضمانت صادرات ایران به نقل از شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی؛ جلسه با ارائه گزارشی توسط علی چاغروند، مدیر پژوهشی شورای گفتگو در ارتباط با مشکلات و مسائل مطرح شده توسط فعالین اقتصادی نسبت به مسائل و مشکلات مرتبط با ارائه خدمات توسط صندوق ضمانت صادرات ایران آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای جلسه محمد لاهوتی، رئیس کنفدراسیون صادرات ایران ضمن تاکید بر افزایش سرمایه صندوق در سال های اخیر، بر عدم کفایت سرمایه صندوق اشاره داشتند و تاکیدکردند که این سرمایه همچنان با استاندارد های بین المللی فاصله داشته و باید برای ارائه خدمت رسانی به صادرکنندگان بیش از پیش افزایش یابد. همچنین ایشان طولانی بودن پروسه اعتبار سنجی در صندوق را به عنوان یکی دیگر از مشکلات صندوق بیان کردند. ایشان همچنین پیشنهاد استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی، برای افزایش سرمایه صندوق ضمانت صادرات را مطرح کردند و افزودند که این موضوع قابلیت مطرح شدن و پیگیری از طریق جلسات شورای گفتگو را دارا می باشد.

ایشان در ادامه صحبت های خود خواستار تحت پوشش قرار دادن واردات موقت، توسط صندوق ضمانت صادرات شدند.

در ادامه محمد باقر مجتبایی مشاورعالی برنامه ریزی و اقتصادی اتاق اصناف ایران بر حمایت از شرکت های کوچک و متوسط در سیسات های کلان کشور، و به خصوص سیاست های صادراتی، تاکیدکردند. همچنین ایشان نیز خواستار بررسی و اصلاح مکانیزم‌های اعتبارسنجی مرتبط با صادرکنندگان شدند. مجتبایی همچنین بر لزوم اطلاع رسانی گسترده تر خدمات صندوق، به صادرکنندگان اشاره کردند.

در ادامه سیدکمال سیدعلی "مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران"با بیان تاریخچه مختصری از نحوه شکل گیری صندوق، اظهار داشتند: در حال حاضر بسیاری از صادرکنندگان به دلایل مختلف تمایلی به استفاده از خدمات صندوق نشان نمی‌دهند که این خود یکی از مشکلاتی است که باید به آن توجه ویژه شود.

ایشان افزودند: با توجه به افزایش پوشش صندوق طی سال‌های اخیر روند پرداخت خسارت توسط صندوق، یک روند کاهشی داشته است.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران همچنین به این نکته اشاره کردند که در صورت افزایش سرمایه صندوق، می توان خدمات گسترده تری به صادرگنندگان ارائه کرد و سقف پوشش به ازای هر صادر کننده را نیز افزایش داد که این موضوع می تواند در کنار برطرف شدن مشکلات دیگر در بخش صادرات، کمک شایانی به توسعه صادرات غیر نفتی کشور داشته باشد.

ایشان در رابطه با مشکل مطرح شده مرتبط با عدم اطلاع رسانی خدمات صندوق در نقاط مختلف کشور، گزارش کوتاهی از بازاریابی های انجام شده توسط صندوق ارائه کردند.

آقای سیدعلی در مورد اخذ مالیات بر ارزش افزوده از خدمات صندوق نیز به این نکته اشاره کردند که پیشنهاد حذف مالیات بر ارزش افزوده در قالب لایحه ای به مجلس شورای اسلامی ارسال شده و در حال پیگیری است.

وی همچنین در مورد تحت پوشش قرار گرفتن واردات موقت توسط صندوق ضمانت صادرات، موافقت خود را با این موضوع، در صورت برطرف شدن موانع گمرکی اعلام کردند.

در پایان با توجه به مباحث مطروحه مقرر گردید مشکلات مربوط به صندوق ضمانت صادرات ایران، در دبیرخانه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی بررسی، و موضوع جهت طرح در صحن اصلی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی تکمیل و آماده گردد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در ادامه بازدید‌های میدانی خود از واحد‌های تولیدی، امروز با همراهی جمعی از اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، از طرح احداث سردخانه و تولید نشاء توت‌فرنگی و واحد تولیدی رخش تریلر بازدید کرده و از نزدیک پیگیر رفع مسائل و مشکلات تکمیل و توسعه این طرح‌ها شد.

جواد کرمی در حاشیه این بازدید‌ها در گفتگو با خبرنگاران گفت: در راستای تحقق شعار سال و حسب تاکیدات مقام عالی استان در خصوص پیگیری مسائل و مشکلات طرح‌های نیمه‌تمام اقتصادی و حل و فصل آنها، امروز از طرح احداث سردخانه و تولید نشاء توت‌فرنگی و واحد تولیدی رخش تریلر جهت اجرای طرح توسعه واحد بازدید کرده و برای حل مشکلات مربوطه با ارائه راهکار، تصمیماتی اتخاذ و به دستگاه‌های ذیربط جهت اقدام ابلاغ شد.

دیگر خبرها

  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات