Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ 60 نفر از نیروهای طرح خرید خدمات آموزشی و پرورشی در شهرستان بانه روز چهارشنبه در پیامی که به کانال تلگرامی ایرنا سنندج ارسال شد، اعلام کردند با داشتن حدود سه تا چهار سال سابقه کار در آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید از وجود آنها برای حضور در کلاس های درس استفاده نشده و این افراد هنوز بلاتکیلف هستند و مسئولان نیز تلاشی برای بکارگیری آنها انجام نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این افراد اعلام کردند: عدم بکارگیری ما در حالیست که حدود 40 مدرسه شهرستان بانه در سال تحصیلی جدید بدون معلم بوده اند در این شرایط از مسئولان آموزش و پرورش خواستند وضعیت آنها را روشن کند.
رئیس اداره مشارکت های آموزش و پرورش کردستان در این رابطه می گوید: طرح خرید خدمات آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی و مربوط به سال های 94 و 95 است و در راستای پوشش تحصیلی دانش آموزان در جاهایی که آموزش و پرورش برابر قانون امکان تشکیل کلاس درس ندارد، اجرایی شد.
حسن حیدری ،افزود: در این طرح بین آموزش و پرورش با مدارس غیر دولتی قراردادی مبنی بر تشکیل کلاس درسد و تامین نیرو برای پوشش تحصیلی این دانش آموزان منعقد شد بنابراین قرارداد نیروها با مدارس غیر دولتی بود و آموزش و پرورش دخل و تصرفی در این زمینه نداشته است.
وی اظهار کرد: هدف آموزش و پرورش از اجرای این طرح پوشش کامل تحصیلی دانش آموزان نقاط دور افتاده بود که تلاش کردیم با هر شیوه ای اجازه ندهیم هیچ دانش آموزی از چرخه تحصیلی باز بماند.
رئیس اداره مشارکت های آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه این طرح در سال تحصیلی جاری در استان اجرا نمی شود، افزود: اجرای این طرح بدلیل نبودن ردیف بودجه مشخص در وزارت آموزش و پرورش با مشکلاتی روبرو شد و بر این اساس در کمیته برنامه ریزی استان تصمیم به اجرا نشدن آن گرفته شد.
وی تاکید کرد: هم اکنون تعدادی از نیروهایی که در این طرح بکارگیری شده اند خواستار بکارگیری در بدنه آموزش و پرورش به عنوان حق التدریس یا به روش دیگری هستند اما آموزش و پرورش تعهدی نسبت به استخدام این افراد ندارد و قرارداد آنان با مدارس غیر دولتی و برای مدت مشخصی بوده است.
حیدری ادامه داد: تعدادی از نیروهای این طرح علاوه بر بانه در شهرستان های دیواندره و سنندج نیز اعلام بلاتکلیفی کرده و به آموزش و پرورش نیز مراجعه کردند که به آنها اعلام شد به هیچ عنوان امکانی برای استخدام و بکارگیری آنان وجود ندارد.
به گفته وی، تعدادی از این افراد از نیروهای سرباز معلم بودند که در این طرح نیز بکارگیری شدند که تعهدی هم برای استخدام آنان نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه این طرح در تعدادی از استان های کشور از جمله سیستان و بلوچستان و کردستان اجرا شد، گفت: در سال های 94 و 95 و با اجرای طرح خرید خدمات آموزشی و پرورشی از مدارس غیردولتی حدود یک هزار و 700 دانش آموز در شهرستان های بانه، دیواندره و تعدادی از روستاهای ناحیه 2 سنندج شرایط ادامه تحصیل پیدا کردند.
رئیس اداره مشارکت های آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه این طرح امسال اجرا نمی شود، یادآور شد: آموزش و پرورش کردستان در سال تحصیلی جاری خود را مکلف کرده با هر روشی نیرو برای پوشش کامل تحصیلی دانش آموزان حتی در روستاهایی که چند دانش آموز بیشتر ندارد، را تامین کند.

** کادر آموزشی شهرستان بانه تکمیل است
مدیر آموزش و پرورش بانه نیز در رابطه با موضوع نیروهای طرح خرید خدمات آموزشی در این شهرستان گفت: استخدام نیروهای بکارگیری شده در این طرح جزو تعهدات آموزش و پرورش نیست و طرف قرارداد آنان شرکت ها و مدارس غیردولتی هستند.
رضا خضری افزود: این طرح بنا به تصمیم اتخاذ شده در استان کردستان امسال اجرا نمی شود لذا نیروهایی که در این طرح بکارگیری شده بودند را آموزش و پرورش نمی تواند در مدارس بکار بگیرد ضمن اینکه تعهدی نیز در این خصوص ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که این افراد می گویند 40 مدرسه این شهرستان معلم ندارد، واکنش نشان داد و گفت: این موضوع صحت ندارد و کادر آموزشی ما در شهرستان تکمیل است.
خضری تاکید کرد: در تعدادی از مدارس کلاس هایی بودند که معلمان آن از میان نیروهای فارغ تحصیل دانشگاه فرهنگیان جذب شده اند و بدلیل آماده نبودن مدارک چند روزی دیرتر سر کار حاضر شدند و در چند روز اول مهر این کمبود توسط سایر همکاران جبران شد.
سال تحصیلی جدید (97 - 96) در استان کردستان در سه هزار و 700 مدرسه شهری و روستایی با 12 هزار کلاس درس و حضور 285 هزار دانش آموز در سه مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم با 26 هزار پرسنل آموزشی، پرورشی و خدماتی آغاز شد.
از این تعداد مدرسه حدود 260 مدرسه شهری و روستایی با 30 هزار دانش آموز در شهرستان بانه است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر