Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پیام تسلیت سرلشکر سلیمانی به مناسبت درگذشت جلال طالبانی آمده است: بحران کنونی در کردستان عراق ناشی از خلأ شخصیت طالبانی است.

به گزارش قدس آنلاین، سردار سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت جلال طالبانی رئیس جمهور سابق عراق و دبیر کل اتحادیه‌ میهنی کردستان عراق را تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن پیام سرلشکر سلیمانی به‌ مناسبت درگذشت طالبانی به‌ شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت مجاهد خستگی‌ناپذیر، رئیس جمهور فقید عراق جناب آقای جلال طالبانی نه‌تنها مردم مسلمان عراق بلکه همه ملت‌های منطقه را متأثر و متألم کرد.

مرگ شخصیت مجاهدی که قریب به بیش از شصت سال برای آزادی ملت عراق اعم از عرب، کُرد، ترکمن، شیعه، سنی، مسیحی و ایزدی مبارزه کرد، مردی که به حق کلمه «مام» برازنده او بود. شخصیتی که بارها سنگر خود را سنگر دفاع از شیعه، سنی، کُرد و عرب قرار داد.

منزلت این مرد بزرگ هنوز در بین ملت عراق شناخته نشده است، کما اینکه در کردستان عراق نیز آنگونه که باید، فرصت شناساندن و شناخت این رجل بارز حاصل نشد.

طالبانی مردی بزرگ بود که ریاست‌های جدید بر بزرگی او نیفزود، بلکه جایگاه‌ها را ارزشمند و بزرگ کرد. شخصیتی که بارها موجب نجات ملت عراق از گرداب‌ها، کشمکش‌ها و تفرقه‌ها شد.

این مصیبت برای مردم کردستان عراق بیش از دیگر آحاد ملت این کشور سنگین‌تر است و به خوبی می‌دانند که طالبانی بزرگ با چه مهارت و حکمتی در کنار حقوق دیگر اقوام عراقی، حقوق مردم کردستان عراق را در قانون اساسی تصویب و تثبیت کرد.

شخصیت بزرگی که پیوسته استقلال و یکپارچگی عراق را مد نظر داشت و معتقد بود حقوق همه اقوام و مذاهب عراقی می‌بایست در قالب یک کشور واحد در قانون اساسی دیده و گنجانده شود.

پارلمان و دولت کنونی عراق که نماد حضور همه قومیت‌ها، اقوام و مذاهب گوناگون عراق است نمونه بارزی از حکمت این مرد بزرگ و چریک خستگی ناپذیر است که با درایت و کمک دیگر رهبران عراقی به خوبی طراحی و اجرا شد.

طالبانی بزرگ در استراتژی خود جهان اسلام را مامن و کشورهای همسایه خصوصاً جمهوری اسلامی ایران را عمق این استراتژی می‌دانست، لذا در تمام بحران‌ها و کشمکش‌ها این دو بعد بعنوان خط قرمز غیرقابل عدول، مدنظر برای آن بزرگوار محسوب می‌شد و از آن مراقبت می‌کرد.

بر همین اساس، در زمان اشغال عراق توسط آمریکا برغم حساسیت‌های بالای اشغالگران، طالبانی بزرگترین مانع بر سر راه تخریب رابطه استراتژیک ملت عراق با جمهوری اسلامی ایران بود و با مهارت و حکمت خاص خود ایران را پیوسته پشتوانه ملت عراق قرار داد و خواهان این پیوستگی برای همیشه بود و به این دلیل جمهوری اسلامی ایران را وطن دوم خود می‌دانست.

طالبانی بدون اعتنا به مخالفت‌های آمریکا در زمان اشغال عراق، به دلیل فهم دقیق از حقایق منطقه، پیوسته از همبستگی ملت‌های عراق و ایران و دیگر کشورهای منطقه دفاع کرد.

ویژگی و برجستگی دیگر این شخصیت مبارز بزرگ این بود که اجازه ورود و ظهور و هیچ‌گونه مشروعیتی به دشمنان عالم اسلامی خصوصاً رژیم صهیونیستی نداد و او به خیلی از شخصیت‌های اسلامی اعم از شیعه و سنی کمک کرد و در رشد و توسعه عالم اسلامی خصوصاً در صحنه عراق نقش اساسی داشت.

طالبانی از اخلاق و ادب ویژه اسلامی برخوردار بود که این برجستگی ادب و اخلاق او، ایشان را تبدیل به یک شخصیت قابل احترام برای همه شخصیت‌های و مسئولان جهان کرده بود.

کتابخانه او مملو از کتاب‌های اسلامی و سرگذشت مبارزان بود، لذا طالبانی ضمن درس آموزی از مکتب اسلام و بزرگان آن که این مسئله در رفتار و اخلاق او کاملاً نمایان بود، از سرگذشت دیگر مبارزان جهان نیز بخوبی درس آموزی کرده بود و این دو ویژگی باعث شده بود وی محور و مرکز رجوع عموم قومیت‌ها و گروههای عراقی برای حل و فصل مناقشات قرار گیرد.

امروز جای آن دوست عزیز و فقید خالی است و بحران کنونی در کردستان عراق ناشی از خلأ وجود چنین شخصیت حکیم و موقعیت شناسی می‌باشد. شخصیتی که پیوسته نه تنها بر موج احساسات سوار نمی‌شد بلکه احساسات را در یک چارچوب منطقی و عقلانی هدایت می‌کرد.

طالبانی عمر خود را فدای ملت عراق کرد و حقیقتاً باید ایشان را شهید راه عراق دانست. رحمت واسعه خداوند بر آن مرد بزرگ باد که پیوسته مرهمی بر زخم‌های ملت عراق در زمان حکومت ستمگر بعث و پس از آن نیز علمدار وحدت و یکپارچگی عراق بود.

طالبانی مدرسه خاصی تاسیس کرد که امیدواریم شاگردانی که در این مدرسه درس خوانده و تربیت شده‌اند راه آن بزرگ مرد را در پیش گیرند که آن راه همواره تاکید دیگری بر خود بود و ترجیح وحدت بر تفرقه و تفکیک و رجحان منطق بر احساسات و اولویت همسایه بر بیگانه و برتری اسلام بر کفر و ترجیح آزادی بر اشغالگری و ترجیح فلسطین بر رژیم صهیونیستی، دیگر برجستگی‌هایی که ذکر آن نیازمند کتاب‌های قطوری می‌باشد.

اینجانب خود را در غم از دست دادن این مرد بزرگ و استاد وارسته مبارزه و شخصیتی که از اخلاق و ادب اسلامی بهره‌های فراوانی برده بود، عزادار می‌دانم و این حزن بزرگ را به خانواده محترم آقای طالبانی، همسر و فرزندانش و دیگر رهبران کردستان عراق خصوصاً حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق تسلیت عرض می‌کنم و برای آن دوست سفر کرده مجاهد، مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای خانواده بزرگوارش صبر و اجر از خداوند سبحان خواستارم.

سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی

پنجشنبه ۱۳ مهرماه ۱۳۹۶ شمسی

برابر با ۱۴ محرم ۱۴۳۹

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۰۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • بارش شدید باران و به راه افتادن سیل در سلیمانیه عراق+فیلم
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • امیر نظام گروسی یک شخصیت بزرگ ملی است
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • (تصاویر) بازسازی چهره زن ۷۵ هزار ساله کشف شده در کردستان عراق
  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)