Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@21:16:01 GMT

عادات اشتباه در کاهش وزن و لاغری را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۹۵۹۰۱

عادات اشتباه در کاهش وزن و لاغری را بشناسید

از آنجا که عضله کالری بیشتری از چربی می سوزاند کاهش بافت عضلانی به معنای کند شدن ختسرعت سو و ساز بدن است بنابراین پایین آوردن وزن برایتان دشوار خواهد شد. خوشبختانه راه هایی وجود دارد که می توانید با کمک آنها عضله سوزی را به حداقل برسانید. اگر می خواهید ماشین کالری سوزی بدنتان همیشه در بهترین حالت خود کار کند از انجام این شش عادت پرهیز کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1- بیش از حد کالری کم می کنید

دریافت کالری کمتر از مقداری که بدنتان برای سوخت و ساز پایه ( حداقل انرژی که بدن در حالت استراحت و برای چیزهایی مانند تنفس و زنده نگه داشتن ارگان ها نیاز دارد ) به آن نیاز دارد، بدن را به حالت قحطی می برد جایی که برای تامین انرژی چربی و عضله با هم سوزانده می شوند. هدف اصلی بدن زنده نگه داشتن شما است، بنابراین می خواهد مطمئن شود برای عملکردهای پایه ای به اندازه کافی انرژی در اختیار دارید.

وقتی به اندازه کافی کالری دریافت نکنید، بدن انرژی مورد نیاز خود را از کربوهیدرات های ذخیره شده، چربی های ذخیره شده و پروتئین موجود در عضلات دریافت می کند. اینکه دقیقا باید چه مقدار کالری برای از بین نرفتن عضلات استفاده کنید بستگی به وزنتان دارد اما هیچکس نباید هرگز برنامه ای کمتر از 1000 کالری را اجرا کند.

راه حل: برای به حداکثر رساندن چربی سوزی و به حداقل رساندن عضله سوزی، توصیه می شود از برنامه کنونی خود برای کاهش وزن تنها 500 تا 1000 کالری کم کنید و نیمی از این مقدار کالری کسر شده از برنامه غذایی و نیم دیگر از ورزشی که می کنید باشد.

2- به اندازه کافی پروتئین دریافت نمی کنید

کاهش وزن تنها به مقدار غذایی که می خورید نیست، بلکه آنچه می خورید نیز اهمیت دارد. در تحقیقی که سال 2016 انجام گرفت محققان دریافتند گروهی که یک برنامه غذایی کم کالری را با مقدار پروتئین مناسب به کار گرفته بودند از دیگر گروهی که به اندازه کافی پروتئین دریافت نمی کردند 27 درصد چربی بیشتری سوزاندند و همچنین هشت برابر بافت عضلانی بیشتری اضافه کردند. دلیلش این است که پروتئین کامل موجود در غذاهایی مانند تخم مرغ، گوشت مرغ، لبنیات و گوشت قرمز تمام 9 آمینو اسیدی که بدن برای ساخت و حفظ عضلات می خواهد را در خود دارند. اگر به اندازه کافی پروتئین دریافت نکنید بدان معنی است که مصالح کافی برای حفظ و ساخت عضله را در اختیار بدنتان قرار نداده اید، بنابراین قادر نخواهید بود به درستی عضله سازی کنید.

راه حل: برای کسانی که رژیم می گیرند 1.6 گرم پروتئین در ازای هر کیلوگرم از وزن بدن توصیه می شود. این یعنی اگر برای مثال وزنتان 54 کیلوگرم است باید در روز 80 تا 90 گرم پروتئین دریافت کنید – حدود یک سوم کالری دریافتی در روز.

3- از وزنه استفاده نمی کنید

برای تثبیت عضلات بدنتان به فشار نیاز دارد. وقتی عضلات خود را تحریک نمی کنید، بدنتان هم به ساخت عضله نمی پردازد. اگر برنامه ای با کالری بسیار پایین دارید و ورزش های قدرتی هم انجام نمی دهید، مسلما عضله ای اضافه نخواهید کرد و مقداری را نیز خواهید سوزاند. یک تحقیق در سال 2014 نشان داد وقتی افراد چاق رژیم می گیرند آنهایی که تمرینات قدرتی انجام می دهند به اندازه کسانی که ورزش قدرتی انجام نمی دهند وزن کم می کنند و البته مقداری به بافت عضلانی خود نیز اضافه می کنند ( در صورتی که برای دیگران چنین نیست ) بافت عضلانی برای کاهش وزن در طولانی مدت و تثبیت آن اهمیت بسیاری دارد.

در تحقیق گسترده ای که دانشگاه هاروارد طی 12 سال روی حدود 10.500 فرد انجام داد مشخص شد افرادی که از وزنه برای ورزش کردن استفاده می کنند تقریبا دو برابر بیشتر از کسانی که فقط ورزش هوازی انجام می دهند چربی های شکمی می سوزانند.

راه حل: برای اینکه عضلات بدن را تحریک کنید باید هر هفته دو تا سه مرتبه ورزش های هوازی با شدت بالا انجام بدهید. بهتر است این ورزش ها شامل کل بدن شوند مانند اسکوات، لانگز و شنا. تا جایی که توان دارید وزنه به کار ببرید.

4- بعد از ورزش چیزی نمی خورید

سوخت رسانی به بدن بعد از ورزش به همان اندازه وزنه زدن اهمیت دارد. اگر بعد از ورزش چیزی نخورید، احتمال اینکه بدنتان نتواند ریکاوری کند بالا می رود. و اگر عضلاتی که در طول ورزش آسیب دیده اند دوباره بهبود پیدا نکنند از دستشان می دهید. هرچه غذا نخوردن بعد از ورزش بیشتر طول بکشد مقدار تاثیر گذاری روی ترمیم عضلات نیز کمتر می شود.

راه حل: اگر با شدت متوسط به مدت 45 دقیقه ورزش کنید، باید 15 تا 20 دقیقه بعد از آن حدود 20 گرم پروتئین با کیفیت استفاده کنید، مانند شیک های پروتئین یا ماست یونانی.

5- بیش از حد ورزش هوازی انجام می دهید

فکر می کنید روزانه یک ساعت عرق ریختن با ورزش های هوازی از بهترین راه های سوزاندن کالری و چربی ها است درست است؟ خیر، بر خلاف ورزش های قدرتی که فیبرهای تمام عضلات را درگیر می کند، ورزش های هوازی اینگونه نیستند و موجب ساخت عضله نمی شوند. در واقع بیش از حد ورزش هوازی انجام دادن می تواند موجب سوزاندن عضله شود.

با اینکه بدن برای یک ورزش هوازی با شدت متوسط مانند یک ساعت پیاده روی بیشتر از ذخایر چربی استفاده می کند اگر از برنامه ای کم کالری استفاده کنید چنین ورزشی می تواند عضلات را نیز وارد چرخه سوزانده شدن کند.

راه حل: برای پیشگیری از سوزانده شدن عضله، برنامه ریزی کنید تا ورزش های هوازی با شدت پایین را سه تا چهار روز در هفته انجام دهید. در یک تا دو مرتبه از این ورزش ها نیز به مدت چهار دقیقه شدت ورزش هوازی را افزایش دهید. این کار به سیستم بدن شوک وارد می کند و مزایای فراوانی برای سلامتتان به همراه دارد از جمله محافظت از عضلات.

6- به اندازه کافی نمی خوابید

برای اینکه بتوانید به خوبی وزن کم کنید، بدن به استراحت نیاز دارد. اگر نخوابید هورمون هایتان نمی توانند عملکرد مناسبی داشته باشند. سطح کلسترول بالا خواهد رفت که احتمال ذخیره شدن کربوهیدرات ها به شکل چربی را افزایش می دهد. به علاوه چون بدن خسته است نمی توانید به خوبی ورزش کنید. این یعنی نمی توانید به خوبی عضله سازی کنید و حتی ممکن است به مرور زمان آنها را از دست بدهید.

راه حل: هرگز از خوابتان کم نگذارید. طوری برنامه ریزی کنید تا هر شب هفت تا نه ساعت بخوابید.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۵۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟

«ستار بهشتی» وبلاگ‌نویسی بود که در سال ۱۳۹۱ به دلیل نگارش و انتشار مطالب خلاف امنیت ملی که در صفحه شخصی اش، توسط پلیس فتا فراخوانده شد. اما در بازداشتگاه کلانتری گفته شد به دلیل فحاشی و درگیری با یک مامور وظیفه، دچار حادثه شد و متاسفانه جان باخت. 

فرمانده نیروی انتظامی وقت کشور پس از احراز قصور در فوت این جوان ضمن برخورد با عوامل، محمد حسن شکریان رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی تهران بزرگ را به علت قصور و ضعف در نظارت کافی بر عملکرد پرسنل تحت امر و روند رسیدگی به پرونده ستار بهشتی از سمت خود برکنار شد». پس از این اتفاق با تدبیر پلیس، کلانتری‌ها ها موظف شدند که در همه بازداشتگاه‌ها دوربین‌های نظارتی نصب شود.

موضوع خطا‌های افراد در ماموریت‌های اجرایی مساله اجتناب ناپذیری است و در همه مشاغل و اقدامات اجرایی محتمل است. 

به عنوان مثال در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۲هزار و ۱۲۰پرونده قصور پزشکی ثبت شد که ۵ هزار و ۵۸۳ هزار پرونده از آن به محکومیت پزشکان منجر شد. همین موضوع در مشاغل حساس دیگر در ایران و هر کشور دیگری رخ می‌دهد.

درصد خطا‌های پلیس در کشور‌های دیگر دنیا با ایران قابل مقایسه نیست؛ به عنوان مثال در کشوری مانند ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ میلادی یک هزار و ۱۷۶ نفر توسط پلیس کشته شدند که ۱۳۲ مورد از این قتل‌ها مربوط به قربانیانی بود که مظنون به ارتکاب هیچ جرمی نبودند، ۹۸ مورد درگیری مرگبار با پلیس آمریکا نیز بر سر قوانین راهنمایی و رانندگی رخ داد.

اگرچه از پلیس ایران انتظار می‌رود درصد خطای مأمورانش به صفر نزدیک باشد، اما گاهی انگشت‌شمار خطایی رخ می‌دهد که با حجم چند ده هزار نفری از کارکنان این فرماندهی به چند دهم درصد هم نمی‌رسد.

واقعیت این است که دشمنان به دنبال این هستند تا اشتباه و خطای یک مامور را به کل نظام و کشور تعمیم دهد یا با بزرگ‌نمایی آن احساسات عمومی را برانگیخته کنند.

در روز‌های گذشته هم شاهد انتشار شایعاتی علیه پلیس از جمله ادعای کشته شدن یک خانم به دلیل بی حجابی در خیابان وزرا بودیم، درحالی که مشخص شد فرد ادعایی، یک مرد و از اراذل قمه به دست بوده است.

در نمونه دیگر هم تصویری از غش کردن یک دختر در حوالی میدان تجریش منتشر شد که رسانه‌های معاند می‌گفتند پس از برخورد مأموران پلیس نقش بر زمین شده و به کما رفته است؛ موضوعی که چندی بعد با انتشار فیلمی از سوی خود آن دختر، کذب بودن این روایت مشخص شد.

اما مردم چطور می‌توانند به عملکرد پلیس نظارت کنند و خطا‌ها را گزارش دهند؟

پلیس با راه اندازی سامانه ۱۹۷ به صورت شبانه روزی این امکان را به مردم داده تا به بتوانند تخلفات، شکایت و انتقادات احتمالی خود از عملکرد ماموران پلیس را به صورت شبانه‌روزی با کارشناسان مرکز فرماندهی مطرح کرده و پیگیری از مسؤولان را خواستار شوند.

سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی هم می‌گوید که «پلیس عاری از خطا و اشتباه نبوده و با هرگونه رفتار و کُنشِ اشتباه احتمالی ماموران نیز برخورد خواهد شد.»

کارشناسان معتقدند که هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین پلیس از ضرورت‌های اجتناب ناپذیر است و باید با سرعت آن را پیگیری و محقق کرد و بسترها، تجهیزات، تکنولوژی مربوط به آموزش، فرهنگ استفاده از فناوری و ... را تکمیل و عملیاتی کرد.

سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور هم می‌گوید که «با توسعه هوشمندسازی در اجرای طرح‌های پلیس و استفاده از تجهیزاتی نظیر دوربین، قطعا میزان امنیت افزایش خواهد یافت». وی یکی از این تجهیزات را دوربین برای لباس ماموران می‌داند و می‌گوید که استفاده از چنین تجهیزاتی، میزان امنیت را افزایش خواهد داد؛ اما تحقق این امر، مستلزم تخصیص بودجه لازم از سوی مجلس شورای اسلامی است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی و کشیدگی عضله محمد محبی
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما
  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته