Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@18:45:57 GMT

افزایش ۴۳ درصدی جرایم فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۹۹۷۱۱

به گزارش پارسینه، سردار اسکندر مومنی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، افزود: هرگز مخالف فضای مجازی نیستیم اما تهدید در این فضا واقعا جدی است.
وی گفت: چطور برای انتشار یک روزنامه یا کتاب ضوابط مشخصی وجود دارد اما برای فضای مجازی این ساماندهی و نظم انجام نمی شود.
جانشین فرماندهی ناجا افزود: نیروی انتظامی به عنوان عضوی از شورای عالی فضای مجازی حرف های خود را می زند اما همه از جمله خانواده ها باید به این موضوع توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار مومنی گفت: به موضوع فضای مجازی نباید نگاه بخشی و جناحی داشت و قانون گذاران باید برای نظم دادن به این فضا وارد شوند.

وی افزود: اگر فضای مجازی نبود شاید آمار تعداد قتل های کشور کاهش می یافت.
جانشین فرماندهی ناجا اضافه کرد: فضای مجازی منافعی دارد اما تهدیدات آن نیز جدی است.
سردار مومنی گفت: پاک سازی و جمع آوری اراذل و اوباش و معتادان با توجه به اینکه ممکن است این افراد دوباره به بزهکاری و اعتیاد باز گردند مشکل است.
وی افزود: این افراد یک بار جمع آوری می شوند و بر اساس قانون برای آنان پرونده سازی و به مراجع قضایی معرفی می شوند اما قوانین بازدارندگی کامل را به ویژه برای آنها که جرایم را تکرار می کنند ندارد و باید اصلاح شود.
جانشین فرماندهی ناجا گفت: همه نهادها باید تلاش کنند زمینه های جرم از بین برود.
سردار مومنی با بیان اینکه با روند کاهش جرایم روبرو هستیم افزود: تعداد قتل ها که در سال ۸۴، دو هزار و ۳۷۴ مورد بود در پایان سال ۹۵ به هزار و ۷۷۵ مورد کاهش یافت.
وی گفت: در دو برنامه پنج ساله نیروی انتظامی تلاش می کند تعداد قتل ها را به کمترین میزان برساند و این انتظار جامعه است.
جانشین فرماندهی ناجا افزود: نرخ جرم در کشور ما از بسیاری کشورها حتی اروپایی کمتر است.
سردار مومنی گفت: جرایم به ویژه جرایم خشن افزایش نیافته اما اکنون با گسترش شبکه های اجتماعی انعکاس آنها بیشتر شده است.
وی افزود: در انتشار اخبار جرایم در شبکه های اجتماعی باید به تامین احساس امنیت و آرامش جامعه توجه شود.
جانشین فرماندهی ناجا گفت: انتشار جرایم در شبکه های اجتماعی ممکن است احساس امنیت را کاهش دهد.
سردار مومنی افزود: در سال ۸۴، ۲۸ هزار نفر در حوادث جاده ای جان خود را از دست دادند اما این تعداد در سال ۹۵ با توجه به افزایش خودروها از ۷ میلیون به ۱۹ میلون به ۱۶ هزار نفر کاهش یافت.
وی گفت: ورود مواد مخدر به کشور بیشتر سنتی اما رشد مصرف مواد صنعتی رو به افزایش است.
جانشین فرماندهی ناجا افزود: متاسفانه در منطقه ای قرار داریم که انواع مواد مخدر تولید و بخشی از آن از کشورمان ترانزیت می شود.
سردار مومنی با بیان اینکه لابراتوارهای تولید مواد مخدر صنعتی در کشور های همسایه است گفت: نیروی انتظامی با تولید، توزیع و ترانزیت مواد مخدر به طور یکسان برخورد می کند.
وی افزود: حدود ۷۶ درصد کشفیات مواد مخدر در پنج استان شرقی کشور است و این نشان می دهد ما بر مرز تمرکز کرده ایم اما برای مبارزه با مواد مخدر مولفه های دیگری وجود دارد که باید به کمک نیروی انتظامی بیایند.
جانشین فرماندهی ناجا گفت: آمار معتادان کشور نسبت به جمعیت کاهش یافته است اما مبارزه به تنهایی کافی نیست و مقابله با ورود، پیشگیری و درمان مولفه هایی هستند که باید با هم به کار گرفته شوند.
سردار مومنی افزود: بر اساس نظر سنجی نیروی انتظامی در چهار، پنج سال اخیر بزرگ ترین دغدغه مردم مواد مخدر بوده است.
وی گفت: هیچ جای دنیا برخورد با مواد مخدر به تنهایی کارایی نداشته است و نهادهای فرهنگ ساز و خانواده ها باید به میدان بیایند.
جانشین فرماندهی ناجا افزود: از اروپایی ها برای مبارزه با مواد مخدر عمل و مصداقی وجود ندارد و جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر تنهاست.
سردار مومنی گفت: اروپایی ها باید به مبارزه با مواد مخدر کمک کنند زیرا این آتشی است که دامن آنها را گرفته است.
وی افزود: برای نگهداری و درمان معتادان باید سازمان مشخصی تعیین شود زیرا نگهداری آنها در زندان پاسخگو نبوده است و معتادان باید طور دیگری نگهداری شوند.
جانشین فرماندهی ناجا گفت: درباره نگهداری معتادان اکنون بخشی از کار بر عهده قوه قضاییه بخشی از آن به عهده شهرداری، بهزیستی و سازمان های غیر دولتی است.
سردار مومنی افزود: نهادهای قانون گذار باید یک مسئول برای نگهداری معتادان مشخص کنند.
وی گفت: اگر معتادان درمان نشوند و جامعه آنها نپذیرد چرخه اعتیاد تکرار می شود.
جانشین فرماندهی ناجا افزود: تعداد معتادان متجاهر و خیابانی کاهش یافته است.
سردار مومنی درباره بروز برخی مشکلات در تردد خودرو ها به وسیله چراغ های راهنمایی و رانندگی گفت: این چراغ ها بر اساس سنسورهایی که در چهار راه ها قرار گرفته اند هوشمند عمل می کنند.
وی افزود: البته توقف این چراغ ها نباید روی عددی نزدیک به صفر باشد تا راننده بتواند تصمیم بگیرد و معمولا چراغ های راهنمایی و رانندگی پنج، شش ثانیه مانده به عدد صفر متوقف می شوند.
جانشین فرماندهی ناجا درباره شماره نکردن برخی خودروها در برخی مواقع افزود: پلیس در این زمینه مجری است و کسی که می خواهد خودرو را شماره گذاری کند باید همه قوانین را رعایت کند.
وی گفت: قوانین درباره شماره گذاری های خودرو ها دستگاه های مسئول تصویب و آن را برای اجرا به نیروی انتظامی ابلاغ می کند و نیروی انتظامی در این باره تصمیم گیرنده نیست.
جانشین فرماندهی ناجا افزود: اینکه مقررات درباره شماره گذاری خودرو ها تغییر می کند به دلیل قدرت بالای خودرو سازان است.
سردار مومنی گفت: اکنون ایمنی خودرو های تولید داخل افزایش یافته است اما مطابق استانداردهای جهانی پیش نرفته ایم.
وی افزود: صنعت انحصاری خودرو در کشور برای خودرو سازان فرصت طلایی است و آنها باید تلاش کنند شرایط ایمنی خودروهای خود را افزایش دهند.
جانشین فرماندهی ناجا گفت: زمانی که انحصار برداشته شود با این روند خودرو سازان داخلی یک باره ورشکست می شوند اما اگر استانداردها را رعایت کنند و تعرفه واردات خودرو سالی پنج تا ۱۰ درصد کاهش یابد خودروسازان داخلی قدرت رقابت با خودرو سازان خارجی را خواهند داشت.
سردار مومنی افزود: کاهش تلفات جاده ای در سال های اخیر بیشتر به دلیل رعایت قوانین به وسیله مردم و تلاش نهادهای امدادی و جاده ای بوده است نه ایمنی خودروها.
وی با بیان اینکه قاچاق کالا نمی گذارد کالای ایرانی رونق بگیرد گفت: با پیشنهاد نیروی انتظامی و کمک ستاد کل نیروهای مسلح ساختار پلیس گمرک و بنادر کشور تصویب شد.
جانشین فرماندهی ناجا افزود: نفس حضور پلیس بازدارنده است و حضور نیروی انتظامی در گمرک ها و بنادر به منظور ارزیابی نیست بلکه کنترل و نظارت است.
سردار مومنی گفت: با کنترل مبادی و کشورهای صادر کننده کالا به کشورمان می توان از قاچاق کالا جلوگیری کرد.
وی افزود: بیش از ۶۰ درصد واردات کالا از بندر شهید رجایی انجام می شود و پلیس حتما در آنجا حضور خواهد داشت.
جانشین فرماندهی ناجا گفت: با قرارگاهی که اواخر سال ۹۳ بر اساس همه ظرفیت های نیروی انتظامی راه اندازی شد میزان سرقت ها تثبیت و در سال ۹۴ و ۹۵ حدود پنج درصد این جرایم کاهش یافت.
سردار مومنی افزود: این در حالی است که پیش از سال ۹۳ و به مدت ۱۰ سال روند سرقت ها رو به افزایش بود.
وی گفت: در یک برنامه ۱۰ ساله تلاش می کنیم سالی پنج درصد میزان سرقت ها کاهش یابد.
جانشین فرماندهی ناجا افزود: در ۶ ماهه نخست امسال سرقت های خورد افزایش اما سرقت های مهم و جرایم جنایی کاهش یافته است.
سردار مومنی آسیب های اجتماعی از جمله بیکاری و اعتیاد را زمینه های ارتکاب سرقت اعلام کرد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بعد از به شهادت رساندن دست کم ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر - صهیونیست‌ها سراغ آخرین پناهگاهِ یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از اهالی غزه در رفح رفتند.

به گفته یونیسف ۶۰۰ هزار کودک در رفح سرگردان مانده اند. حملات زمینی و هوایی صهیونیست‌ها به رفح، ده‌ها شهید بر جا گذاشته که شماری از آنها کودکان هستند.

مقامات سازمان ملل اعلام کردند صهیونیست‌ها مانع از ورود آنها و پزشکان به رفح شده اند و از سوی دیگر انروا با اشاره به بستن مسیر ورود محموله‌های اقلام حیاتی به غزه، این اقدام را بستن شریان حیاتی این باریکه توصیف کرد. حماس که دیروز از پذیرش توافق آتش بس خبر داده بود، تهاجم نظامی صهیونیست‌ها را با هدف خنثی کردن مذاکرات آتش بس ارزیابی کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • اجلاسیه شهدای بهمئی برگزار می‌شود
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • سردار آزمون جانشین‌هایش در فوتبال ایران را انتخاب کرد
  • سردار آزمون جانشین‌هایش در تیم ملی را انتخاب کرد | من از این بازیکنان نیستم که بگویم تا جان دارم...
  • سردار جانشین‌های خودش را انتخاب کرد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!