Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، مسعود سلطانی فر در دیدار با کریس توماس رییس فدراسیون جهانی پیوند اعضاء که فاطمه هاشمی رئیس فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا هم در آن حضور داشت، فعالیت های بدنی برای بیماران پیوند اعضاء را لازم و واجب دانست و گفت: ورزش به آنها کمک می کند که سلامتی و روحیه خودشان را حفظ کنند. امروز در کشور ما برای تحکیم سلامت مردم راه های مختلفی وجود دارد که ورزش یکی از آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: همه مسئولین دولتی و کشور ایران بر این باور هستند که جلوگیری از بیماری با ورزش کردن و فعالیت بدنی بسیار آسانتر و سودمندتر از درمان و هزینه های آن است و فدراسیون پیوند اعضاء با مدیریت سرکار خانم هاشمی با عملکرد بسیار خوب و کادر مجربی که دارند کاملا تحت حمایت ما هستند.دکتر سلطانی فر در خصوص توسعه سخت افزاری و نرم افزاری امکانات این فدراسیون گفت: در این راستا قبل از این نشست جلسه ای با خانم هاشمی داشتیم. به دنبال تاسیس سالن های اختصاصی برای بیماران خاص در شهرهای مختلف هستیم به نحوی که امکاناتش به طور کامل در اختیار آنان باشد و برای تحکیم سلامت خود از این سالن ها استفاده کنند.وی در خصوص بازی های جهانی پیوند اعضاء در مالاگا گفت: نتایج ورزشکاران ما در این بازی ها بسیار خوب بود و در حال برنامه ریزی جهت کسب نتایج عالی برای دوره آینده مسابقات در نیوکاسل انگلستان هستیم. امیدواریم طبق صحبتی که با خانم هاشمی داشتیم دوره بعدی مسابقات جهانی را بعد از نیوکاسل به میزبانی تهران برگزار کنیم.کریس توماس رییس فدراسیون جهانی پیوند اعضاء هم ضمن تشکر فرصت برای این دیدار از زحمات خانم هاشمی تشکر کرد و گفت: از پیشنهاد ایران برای برگزاری اولین دوره بازی های آسیایی ورزشکاران پیوند اعضاء استقبال می کنیم. من از گستردگی فعالیت های ایران در مورد این قشر خاص بسیار شگفت زده شدم و دیدارهای بسیار خوبی در سفرم به ایران داشتم که امیدوارم این همکاری ها گسترش یابد.
در ادامه سلطانی فر پیشنهاد داد مرکز فدراسیون آسیایی پیوند اعضاء هم در ایران باشد تا با محوریت ایران بازی های آسیایی برای اولین بار برگزار شود.همچنین سلطانی فر در پایان برگزاری همایش های علمی و سمپوزیوم ها را در راستای سلامت بیماران بسیار مهم دانست و گفت: با همه کشورها در این زمینه تعامل داریم تا با استفاده از تجربیات یکدیگر و حمایت های دولت کمک کنیم این قشر خاص با ورزش کردن و نشاط بیشتر، به زندگی عادی و بازگشت به جامعه هر روز امیدوارتر شوند.در این دیدار برانوش نیک بین، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، مازیار ناظمی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی و ماندانا رسولی مدیرکل امور بین الملل وزارت ورزش و جوانان و همچنین مهین فرهادی زاد، دبیر فدارسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا حضور داشتند.
انتهای پیام/

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۲۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است

شهاب شهبازی اظهار کرد: طرح سند آمایش سرزمین در حوزه ورزش در نقاط مختلف کشور یکی از موضوعات اساسی در وزارت ورزش و جوانان است که با جدیت در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه هدف از تدوین و اجرای سند آمایش سرزمین ورزش در راستای ایجاد عدالت ورزشی در نقاط مختلف کشور است، ابراز کرد: دولت سیزدهم اهتمام ویژه ای به تکمیل و تدوین اجرای این سند در راستای تقویت و ایجاد زیرساخت های ورزشی متناسب با رشته های ورزشی پرطرفدار و با استعداد مناطق مختلف دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام با تاکید بر اینکه هدف از اجرای این طرح، عینیت بخشی به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای تحقق"ورزش قوی، ایران قوی" است، گفت: در این سند، تمام اماکن ورزشی، تفریحی، باشگاه ها و زیرساخت های مربوط به حوزه ورزش و رشته های روزشی با استعداد و پرطرفدار هر منطقه شناسایی و مورد ارزیابی قرار می گیرد.

شهبازی ضرورت تجمیع و استفاده بهینه از امکانات، ظرفیت‌ها و اماکن ورزشی سازمان‌ها و نهادهای مختلف به منظور افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در بودجه و اعتبارات را از دیگر مزایای تدوین سند آمایش سرزمین ورزش استان برشمرد و گفت: در این سند همچنین رشته‌های ورزشی مستعد هر منطقه شناسایی و برای تقویت این رشته های برنامه ریزی می شود.

وی با تاکید بر اینکه با اجرای این سند در واقع یک سیاستگذاری واحد در حوزه ورزش و اعتبارات ورزشی ایجاد خواهد شد، تصریح کرد: بر این اساس یک وحدت رویه برای ذینفعان(ورزشکاران) در راستای توسعه و تقویت ورزش قهرمانی و همکانی در سطح جامعه ایجاد خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • ماجرای ویدئوی وایرال شده عروس ۱۴ ساله! + واکنش فوری پلیس فتا
  • اسبقیان: حضور قدیمی در فدراسیون هاکی باعث افتخار است
  • امروز همه دنبال هاشمی‌نسب می‌گشتند!
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف