Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای آبیاری تحت فشار در نظر گرفته شده که کشاورزان می‌توانند با مراجعه به اداره جهاد کشاورزی در هر منطقه از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدعلی طهماسبی شامگاه شنبه در جلسه هم‌اندیشی بخش کشاورزی در شرق استان اظهار داشت: مبلغ 3 هزار میلیارد تومان برای تخصیص آبیاری تحت فشار با کمک مجلس و همکاری دولت انجام شده است و این فرصت خوبی برای شرق استان است که از این فرصت استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 150 میلیارد تومان اعتبار در وزارت جهاد در اولویت برای اصلاح و بازسازی باغ‌ها در نظر گرفته می‌شود گفت: هدف از این جلسه برنامه‌ریزی روش‌های روند توسعه در زمینه باغ‌های کشاورزی بم است.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: برای آبیاری تحت فشار به غیر از اعطای تسهیلات بدون محدودیت، به ازای هر هکتار، 7 میلیون و 500 هزار تومان به هر کشاورز به صورت بلاعوض داده می‌شود.

وی با بیان اینکه استان کرمان در بخش آبیاری تحت فشار باید عملکرد خوبی داشته باشد افزود: طرحی با 15 هزار هکتار در مورد اصلاح باغ‌ها در مجلس مطرح و برنامه‌ریزی شده تا باغ‌های سنتی کشور احیا و بازسازی شود.

طهماسبی میانگین برداشت خرما در هر هکتار از نخلستان‌های خرما در ایران را 15 تن بیان کرد و گفت: عملکرد شهرستان بم در کشور در رتبه اول قرار دارد و در هر هکتار نخلستان در این شهرستان 40 تن خرما برداشت می‌شود.

وی با اشاره به آغاز طرح احیا و بازسازی باغ‌های فرسوده و قدیمی تصریح کرد: اصلاح باغ‌ها را در این طرح جایگزین کردیم که مجوزهای اولیه محیط زیست و اعتبار لازم را از سازمان برنامه و بودجه کسب شده است که با تسهیلات ارزان قیمت در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه وضعیت اقلیم بم در زمینه تولید انرژی خورشیدی برای گلخانه‌ها بسیار مناسب است، خاطرنشان کرد: در ارتباط با صنایع بسته‌بندی و جانبی خرما باید زنجیره خرما تشکیل شود.

وی با بیان اینکه درخت خرما تنها درختی است که از تمام بخش‌های آن می‌توان استفاده کرد گفت: دولت تسهیلات خوبی در بخش ضایعات خرما به کشاورزان می‌دهد.

طهماسبی با بیان اینکه در بحث فروش خرما باید به بسته‌بندی آن توجه داشت خاطرنشان کرد: صادر کنندگان خرما باید سلیقه بازار را در زمینه بسته‌بندی دیده و به سمت بسته‌بندی پیشرفته و مدرن روی بیاورند.

انتهای پیام/

R7860/P1486/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار

 زمین این پایگاه به مساحت ۳۰۰ متر مربع از سوی اهالی روستای حسن قشلاق به دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان اهدا شده است.

مجتبی فیض الهی فرماندار بهار همچنین گفت: پایگاه جاده‌ای فوریت‌های پزشکی روستای حسن قشلاق در زیربنای ۱۲۰ متر مربع و با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال ساخته خواهد شد.

فرماندار بهار با بیان اینکه توسعه پایگاه‌های امداد و نجات در راه‌های پررفت و آمد روستایی از مطالبات روستاییان است، گفت: با توجه ویژه دولت سیزدهم شاهد توسعه روزافزون پایگاه‌های بهداشتی و درمانی از جمله پایگاه‌های جاده‌ای امداد و نجات هستیم که ایجاد آنها نقش مهمی در کاهش تلفات سوانح و حوادث دارد.

فیض الهی گفت: پایگاه جاده‌ای روستای حسن قشلاق پس از تکمیل و بهره برداری برای خدمات رسانی به مسیر‌های ارتباطی روستا‌های همجوار فعالیت خواهد داشت.

شهرستان بهار در فاصله ۱۵ کیلومتری مرکز استان همدان و در مسیر استان‌های غربی کرمانشاه و کردستان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار