Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از سایپا نیوز و به نقل از ایرنا، رئیس هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا در خصوص همکاری شرکت های خودروسازی خارجی با ساپیا در دوره پسابرجام نیز گفت: شرکت نیسان که پیش از این بازار ایران را به خاطر بازار آمریکا و اعمال تحریم ها ترک و خسارت زیادی به شریک تجاری خود در ایران وارد کرده بود، در رایزنی های چندماه های اخیر موافقت کرده تا محصولات این شرکت به صورت مستمر در ایران تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین شرکت نیسان به خاطر تامین قطعات یدکی لطمه زیادی به کشور وارد کرد اما اخیرا با توجه به محدودیت هایی که دولت قائل شده، در مذاکره با نیسان شرایط ویژه ای دیده که بایستی این شرکت با شرکت تولیدکننده داخلی همکاری کند.
سیدابریشمی خاطر نشان کرد: انتظار یک شرکت تجاری این است در شرایط رونق یا رکود بازار، شریک تجاری ما باشد درست نیست شریک تجاری در زمان هایی که منافعش ایجاب می کند همکاری و در شرایطی که حضورش در بازار سخت می شود، کشور را ترک کند.
وی در خصوص مذاکره با شرکت های خودروساز کیا (کره جنوبی) نیز گفت: این شرکت در زمانی که محصولاتش را به راحتی می توانست در بازار ایران وارد کند، چندان علاقه ای برای همکاری با ایران نداشت ولی با توجه به شرایط جدید ابراز تمایل کرده که چند محصولش را در شرکت پارس خودرو تولید کند.
سیدابریشمی یکی از معضلات کشور را آلودگی های زیست محیطی در برخی شهرها دانست که زندگی را برای مردم سخت کرده و یادآور شد: وجود خودروهایی که میزان مصرف سوخت بالا دارد و یا ناقص می سوزند از عوامل این آلودگی هاست که به همین دلیل دولت ها در تصمیم گیری های خود به این جمع بندی رسیده اند که باید شرایط محیط زیست بهتری را برای مردم فراهم کنند.
رئیس هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: پیشرفت فناوری های نوین شرایط را برای عرضه خودروهای برقی به بازار فراهم کرده و خودروسازان داخلی نیز برای اینکه از بازار عقب نباشند باید برای طراحی خودروها جدید اقدام کنند زیرا تا پنج سال آینده خودروهای برقی سهم قابل توجهی از بازار خودرو را در اختیار می گیرد.
وی اضافه کرد: اکنون برخی از شرکت های خودروساز اروپایی تصمیم گرفته اند برای سال های 2020 تا 2022 تولید خودروهای درون سوز را متوقف و تنها خودرو برقی تولید کنند.
رئیس هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا افزود: تا سال 2050 اکثر خودروهایی که در اختیار مردم قرار می گیرد، خودروهای برقی خواهد بود و این خودروها بخاطر توسعه تکنولوژی جدید و تولید انبوه ارزانتر از خودروهای درون سوز به دست مصرف کنندگان می رسد.
سیدابریشمی اضافه کرد: در همین راستا خودرو تیبای 2 برقی به عنوان نخستین محصول این شرکت به صورت نمونه در سال جاری تولید می شود که برای تولید انبوه باید دو اقدام مهم انجام شود یکی ایجاد زیر ساخت ها لازم مربوط به دولت و دیگری کاهش سود و عوارض گمرکی واردات قطعات مربوط به خودروهای برقی است.
وی خاطر نشان کرد: اگر این اقدامات به موازات هم در کشور انجام شود، شرایط مناسبی برای عرضه خودروهای برقی در کشور فراهم خواهد شد.
*****
رشد 22 درصدی تولیدات سایپا در سال جاری
عضو هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا نیز در گفت و گو با ایرنا با بیان افزایش 58 درصد تولیدات این شرکت در سال گذشته افزود: تولیدات این شرکت در سال جاری نیز تا کنون 22 درصد رشد داشته و در صورت حمایت دولت و بهبود شرایط ارائه تسهیلات بانکی میزان تولید قابل افزایش است.
معصوم نجفیان با بیان اینکه سازندگان قطعات خودرو باید از سوی دولت تامین منابع مالی شوند، افزود: دولت باید خودروسازان داخلی را مورد حمایت قرار داده و به بانک ها دستور دهد تا از بنگاه های اقتصادی بزرگ حمایت کنند.
وی با بیان اینکه در زنجیره تامین قطعات خودرو نزدیک به 700 سازنده وجود دارد، افزود: سایپا سازندگان ضعیف در زنجیره خود را حمایت می کند تا در زنجیره تولید مشکلی ایجاد نشود.
نجفیان اضافه کرد: در سال جاری سعی شد منابع مالی برای سازندگان ضعیف تامین شود زیرا آنها شریک تجاری سایپا هستند و مشکلات آنها برای شرکت های خودرو ساز ایجاد مشکل می کند.
مدیرعامل سازه گستر سایپا با بیان اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه باید تقویت شود، افزود: ژاپن و آلمان بعد از جنگ جهانی دوم سه ضلع مثلت تولید کننده، مصرف کننده و دولت تشکیل دادند و فرهنگ تولید ملی را سرلوحه کارها قرار داده و در فرهنگ خود نهادینه کردند.
نجفیان اضافه کرد: تولیدکنندگان ژاپن و آمریکا به واسطه حمایت مالی دولت و مصرف کنندگان ارتقاء کیفی یافتند، بنابراین دولت باید از تولید کنندگان داخلی حمایت کند.
وی در ادامه گفت: در بازدید از چند شرکت در یزد مانند یزد تایر، یزد پیچ و پارس پیچ با توجه به افزایش تولید برای امسال و سال آینده، قرار شد شرکت هایی که از گردونه زنجیره سایپا خارج شده اند تقویت و دوباره وارد زنجیره تولید شوند.
نجفیان خاطر نشان کرد: در یزد شرکت های بزرگی که همکاری با آنها برای گروه سایپا استراتژیک است، وجود دارد و کیفیت قطعات برخی از آنها از لحاظ کیفیت و قیمت قابلیت رقابت دارد.
نمایشگاه خودرو یزد از 17 تا 21 مهرماه با حضور هفت شرکت تولیدکننده خودرو و برخی شرکت های داخلی و خارجی سازنده قطعات خودرو در محل نمایشگاه های دائمی استان یزد دایر است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۱۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم