Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان درهمایش هفته بهداشت روان در گرگان گفت: در بحث بهداشت روان فرزندان علمی برخورد نکرده ایم، باید تمامی سازمان آموزش و پرورش و شبکه آن را محور و توسعه بدانیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از کلاس بیست؛ "محمود ربیعی" ضمن تبریک هفته بهداشت روان و پیوند اولیا و مربیان گفت : اولیا و مربیان به رشد و تعالی در جامعه کمک می کند و رسیدن با اهداف جامع معنوی در جامعه آموزش و پرورش هم از لحاظ اخص کلمه و هم عام آن یک سازمان مصرف کننده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ماموریت هایی این سازمان بر عهده دارد بزرگترین سازمان تولید کننده است .

باید تمامی سازمان آموزش و پرورش و شبکه آن را محور و توسعه بدانیم

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان تصریح کرد: آموزش و پرورش ، فکر و اندیشه و روان سالم و تزریق کننده اعتماد به جامعه است.باید تمامی سازمان آموزش و پرورش و شبکه آن را محور و توسعه بدانیم.

وی ادامه داد: ما اعتقاد داریم آموزش و پرورش محور تحول و توسعه جامعه است و برابر نگاه دینی و فرهنگی خود انسان را در جامعه خلیفه الله می دانیم .آموزش و پرورش مجموعه بزرگی است که می تواند استعداد خود را از بالفعل به بالقوه تبدیل کند و از این نظر کاری را که شما معلمان ، خانواده ها و دانش آموزان انجام می دهید ، کاری اساسی و مهم است.

ربیعی افزود: شاید قبلا کمتر به بهداشت روان توجه می شد ولی در حال حاضر تمامی جوامعی که در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته اند از اهمیت آن آگاه هستند. اگر روان و روح جسم و تفکر در فرد نباشد می تواند سرکش باشد.در نگاه دینی ما هم جسم و هم روح را با هم دیده اند .

وی تاکید کرد: معلم و استاد و مربی و والدین هم باید به هم به جسم و هم به روح فرزندان توجه داشته باشند ..عدم ارتباط با دانش آموزان و جامعه و بستگان یکی از دلایل عدم توجه در روان و بهداشت روان دانش آموزان است که باعث یاس و ناامیدی و گوشه گیری و مشکلات دیگر خواهد شد و به همین دلیل است که در بحث بهداشت روان فرزندانمان ، خیلی علمی با آن برخورد نکرده ایم .

رفتارهای ارشادی و مدیریت مستبدانه در محیط کاری سازمان یادگیرنده، استرس آوراست

در ادامه " نصرالله کشیری"مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان اظهار کرد: ریشه بسیاری از بیماری های اساسی جسمی ، منشا روانی دارد.

وی با اشاره به شعار مدرسه کارآمد و مدرسه سرآمد گفت : کمک کنید تا این دو شعار را به درستی انجام دهیم .

مدیر آموزش و پرورش گرگان تصریح کرد: کیفیت زندگی کاری علمی و تقریبا جدید است و به دنبال آن است که کارمند راضی و خشنود تربیت کند .ابتدا باید قبل از آن کارمند خوشنود و بعد کارمند یادگیرنده داشته باشد.در کیفیت زندگی به دنبال آن هستیم که کارمند و مشتری راضی و خشنود داشته باشیم.

کشیری بیان کرد: رفتارهای ارشادی و مدیریت مستبدانه در محیط کاری که سازمان یادگیرنده، استرس آور می باشد و ریشه خیلی از بیماری های اساسی جسمی ، منشا روانی دارد.

این مقام مسئول در ادامه گفت : سازمانی قوی است که دیده بانی قوی داشته باشد سه اصل برای داشتن دانش آموز موفق داریم.تربیت خانواده توانا ، معلم توانا و بعد از آن دانش آموز توانا که رسالت انجمن اولیا نقش دیده بان را بین معلم و دانش آموز و خانواده دارد .یعنی مرز ارتباط بین آنها را نظارت و کنترل می کند .

در این مراسم از نفرات برتر  و فعالان در حوزه انجمن اولیا و مربیان و بهداشت روان استان گلستان با اهدا لوح یادبود تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۰۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است