Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون سیاست خارجی در دیدار با رئیس کمیته روابط خارجی مجلس هلند با تأکید بر اینکه برنامه موشکی ایران جنبه دفاعی داشته و هیچ ارتباطی با برجام ندارد، گفت: اجازه نخواهیم داد یک کشور به تنهایی در مورد سرنوشت برجام تصمیم بگیرد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، «ریموند کناپس» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس هلند و هیأت همراه امروز (شنبه) با علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بروجردی در ابتدای این دیدار با اشاره به سابقه 4 قرن روابط دیپلماتیک ایران و هلند، اظهار داشت: در طول 4 قرن گذشته روابط دو کشور فراز و فرودهایی را شاهد بوده ولی اکنون با توجه به روند رو به رشد روابط ایران با کشورهایی اروپایی، می‌توانیم با گفت‌وگوهای سازنده مقامات دو کشور و همکاری با یکدیگر، شاهد شروع فصل نوینی از روابط ایران و هلند باشیم.

وی با ابراز ناخرسندی از تراز پایین مراودات تجاری دو کشور، افزود: در حال حاضر سطح روابط تجاری و اقتصادی فیمابین متناسب با ظرفیت‌های دو کشور نیست در حالی که بعد از برجام و رفع تحریم‌­های گذشته، می‌توانیم به سطح بالاتری از روابط تجاری فیمابین دست یابیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه این دیدار ضمن اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور ایالات متحده در خصوص برجام، تصریح کرد: برجام توافقی میان ایران و آمریکا نیست که به تنهایی در خصوص آن تصمیم‌گیری کند و طرف این توافق 6 کشور به نمایندگی از جامعه جهانی هستند؛ لذا نباید اجازه داد یک کشور به تنهایی در مورد سرنوشت آن تصمیم بگیرد.

وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران در صورت خروج آمریکا از برجام، اقدام متناسب را در چارچوب منافع ملی خود انجام خواهد داد.

بروجردی در پاسخ به سؤالات هیأت هلندی در خصوص برنامه موشکی کشورمان، گفت: برنامه موشکی ایران جنبه دفاعی داشته و هیچ ارتباطی با برجام ندارد.

وی همچنین یادآور شد: کشور ما مانند همه کشورهای دیگر جهان با تهدیدات خارجی مواجه است و با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران مخالف سلاح‌های کشتار جمعی است، داشتن سامانه دفاع موشکی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، لذا جمهوری اسلامی ایران برنامه دفاع موشکی خود را ادامه خواهد داد و این مسئله به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست.

*اجماع جهانی برای حفظ برجام وجود دارد/ برجام کمک فراوانی به توسعه روابط کشورها با ایران خواهد کرد

«ریموند کناپس» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس هلند نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران گفت: این سفر در راستای ارزیابی سطح فعلی روابط دو کشور و بررسی راه‌های توسعه روابط اقتصادی و فرهنگی فیمابین صورت می‌گیرد.

وی افزود: هیأت پارلمانی هلند را در سفر به ایران احزاب مختلف تشکیل می‌دهند و این نشان از علاقه پارلمان و دولت هلند به توسعه روابط دوستانه خود با ایران دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه اکنون علیرغم سخنان ترامپ، اجماع جهانی برای حفظ برجام وجود دارد، گفت: پارلمان هلند به طور مفصل به بحث در خصوص برجام پرداخته و در پایان همه احزاب حمایت خود را از این سند اعلام کردند.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس هلند، اضافه کرد: پارلمان و دولت اکنون به این نتیجه رسیده‌اند این سند کمک فراوانی به ارتقای صلح و امنیت در جهان و توسعه روابط همه کشورها با ایران خواهد کرد.

اعضای هیأت پارلمانی هلند در ادامه این دیدار پرسش‌هایی در خصوص برجام، برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران و آینده همکاری‌های دو کشور مطرح و پاسخ متناسب را دریافت کردند.

گفتنی است در این دیدار دهقانی‌فیروزآبادی، نوریان، رحیمی و ذوالنوری از دیگر اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حضور داشتند که با نمایندگان پارلمان هلند در خصوص نحوه توسعه روابط دو کشور رایزنی و مسائل منطقه و تحولات دو کشور را مورد گفت‌وگو قرار دادند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوستکوعلو: باید خیلی چیزها را اصلاح کنیم؛ تاوان ضعف دفاعی‌مان را پرداختیم

سرمربی اسپرز پذیرفته است که تیمش مقابل آرسنال در فاز دفاعی ضعف داشت.

آنژ پوستکوعلو پس از شکست ۳-۲ تاتنهام مقابل آرسنال در دربی شمال لندن، از عملکرد تیمش در نیمه نخست انتقاد کرد.

طرفداری | به گزارش BBC، دو گل از کریستین رومرو و سون هیونگ مین در نیمه دوم برای جبران شکست ۳-۰ نیمه نخست کافی نبود و تاتنهام با این باخت، در رده پنجم جدول فرصت نزدیک کردن خودش به استون ویلای رده چهارمی را از دست داد. 

پوستکوعلو در مصاحبه پس از بازی، به اسکای گفت:

ما در نیمه اول خیلی راحت به آن‌ها اجازه دادیم که به دروازه ما نزدیک شوند و این در این سطح قابل قبول نیست و ما تاوانش را پس دادیم. نمی‌شد در نیمه دوم به هواداران‌مان کمی امید ندهیم، اما با این حال، بسیار ناامید کننده ظاهر شدیم.

هنوز به اندازه کافی انعطاف پذیر نیستیم؛ مخصوصا در بازی انتقالی یا ضربات ایستگاهی. خیلی راحت به حریف اجازه می‌دهیم که به دروازه ما نزدیک شود. آن‌ها تیم خوبی هستند و اگر شما برای محافظت از دروازه‌‌تان جدیت لازم را نشان ندهید، توسط آن‌ها تنبیه خواهید شد. 

نکات نگران کننده متعددی وجود دارد. اگر بخواهیم فقط یک چیز را درست کنیم، به جایی نمی‌رسیم؛ ما باید خیلی چیزها را اصلاح کنیم. امروز عالی نبود. ما برای ارائه عملکردی بهتر در نیمه دوم، به تنبیه شدن در نیمه اول نیاز داشتیم. گاهی لازم است که درد را حس کنید، تا بفهمید که دفعه بعد باید کارها را طور دیگری انجام بدهید. 

از دست ندهید ????????????????????????

عبدالکریم حسن هم نامش را تغییر داد اعتراض سرمربی چلسی: VAR به فوتبال ضرر زده است آقای الگری سال بعد هم در تیم ما بمان! درگیری صلاح با کلوپ: ساکت شو!

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • حضور رسانه‌های ترکیه در نمایشگاه دستاوردهای نظامی ایران
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • پوستکوعلو: باید خیلی چیزها را اصلاح کنیم؛ تاوان ضعف دفاعی‌مان را پرداختیم
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است