Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@20:18:36 GMT

اظهار نظر چهره های مطرح کشور در مورد فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۸۱۳۷۱

در سال های گذشته مردم کشورمان بخصوص افراد برجسته و سرشناس با پیشرفت تکنولوژی، درگیر فضای مجازی و مخصوصا شبکه های اجتماعی شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران، در دنیای امروز حضور و  فعالیت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به عادت روزانه تبدیل شده است چراکه آینده پیشرفت جوامع بشری به دنیای مجازی گره خورده است و به عنوان یک نیاز در آینده مطرح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال های گذشته مردم کشورمان نیز  با پیشرفت تکنولوژی، درگیر فضای مجازی شده اند. هرچند فعالیت بیشتر ایرانی ها در شبکه های اجتماعی می باشد که هر کدام متعلق به یک کشور ثانی هستند.

تقریبا در دو سال گذشته مردم ایران بیشتر درگیر شبکه های اجتماعی همچون تلگرام، اینستاگرام و واتس آپ شده اند که در ادامه به اظهار نظرهای شخصیت ها در مورد فعالیت شبکه های اجتماعی می پردازیم.

 محمود پاک نیت: صدمات برخی مطلب منتشر شده در فضای مجازی وحشتناک است

محمود پاک نیت بازیگر پیشکسوت کشور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان  با اشاره به انتشار برخی مطالب نادرست در فضای مجازی  اظهار داشت: این روزها برخی از مطالب مننشر شده در فضای مجازی، باعث ایجاد بدبینی در جامعه می شود.
وی ادامه داد:  درکل فضای مجازی برای برهم ریختن جو جامعه ساخته نشده است؛ ولی برخی ها از روی شوخی و تفریح مطالبی رد و بدل می کنند که در سطح جامعه اشاعه پیدا می کند و در نتیجه باعث لطمه خوردن اخلاقی، روحی، روانی می شود.

این بازیگر سینما و تلویزیون با تأکید بر اینکه ایجاد چنین جوی در فضای مجازی آن هم داخل کشور نادرست است، افزود: عزیزانی در جریان این اتفاقات در قالب تهمت ها و شوخی های بی جا قرار می کیرند و پیام های رد و بدل  شده باعث می شود جامعه نسبت به برخی اشخاص بد بین شود و این اتفاق وحشتناکی  محسوب می شود و باید با کسانی که دلیل این لطمه زدن ها هستند برخورد شود.

  فردین معصومی: باید فرهنگ استفاده درست از فضای مجازی را یادبگیریم

فردین معصومی سرمربی تیم ملی کشتی ساحلی کشور در گفتگو  با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان  در مورد فعالیت و حضور در فضای مجازی اظهار داشت: از هر ابزاری می توان هم در جهت مثبت استفاده کرد و هم منفی که فضای مجازی هم از این قاعده مستثنا نیست؛ در وهله اول باید فرهنگ استفاده از ابعاد مختلف یک تکنولوژی را یاد بگیریم، مخصوصا استفاده درست از فضای مجازی.

معصومی  بابیان این موضوع که برخی از حرکات و رفتارها در فضای مجازی به دور از انصاف است، تصریح کرد: بعضا عکس خانوادگی افراد خاصی را منتشر می کنند، سوء استفاده می کنند و یا به عناوین مختلف توهین می کنند و  تا مرز  به هم ریختن زندگی طرف مقابل پیش می روند.

وی ادامه داد: برخی افراد نیز مطالبی را با هدف توهین به برخی از شخصیت های کشور در فضای مجازی منتشر می کنند که  قوه قضاییه باید به طور جد وارد این موارد شود و با گوش مالی افراد توهین کننده، درس عبرتی برای دیگران بدهند.

 

 محمد گلریز: استقاده از فضای مجازی نیاز به یک فرهنگسازی مناسب دارد

محمد گلریز هنرمند موسیقی کشور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در مورد فضای مجازی اظهار داشت: امروزه  فضای مجازی به عنوان یک رسانه قوی آن هم با توسعه فناوری و رصد دقیق مطالب محسوب می شود که امکان دسترسی به هر نوع اطلاعاتی را آسان کرده است.

وی ادامه داد: استقاده از این فضا نیاز به یک فرهنگسازی مناسب دارد که رسانه ملی و رسانه های عمومی می توانند جریان زیربنایی نحوه استفاده درست از فضای مجازی را برای خانواده ها تشریح کنند.

وی گفت: ساخت فیلم ها مستند و کوتاه در رابطه با فضای مجازی، بهترین راه ممکن برای روشن سازی جامعه محسوب می شود که در این امر باید مسئولین یکپارچه عمل کنند.

 محمد گلریز در پایان  با بیان اینکه جلوگیری از دسترسی افراد به مطالب فضای مجازی بسیار سخت و حتی دست نیافتنی است، گفت: انتشار  یک سری اطلاعات و مطالب در فضای مجازی برای امنیت کشور مضر است که باید با برخورد مناسب پاسخ داده شوند. این موارد فضای مجازی را تبدیل به سنگر تهاجمی دشمنان می کند تا بتوانند به راحتی هر اتهامی را  به مسئولان رده بالا کشور بزنند.

 

  ابراهیم اصغری: خانواده مهمترین کنترل کننده فضای مجازی است

ابراهیم اصغری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در مورد فضای مجازی اظهار داشت: فضای مجازی را باید یک رسانه پویا و ملموس به شمار که به خوبی و آسان همگان می توانند به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.

وی با اشاره به بضاعت فضای مجازی و  برخی ویژگی هایی که قابل کنترل نیست، گفت: فضای مجازی همانطور که می تواند غذای فرهنگی و روحی بسیار سالم به جامعه بدهد می تواند محصولات مسموم و مخرب را وارد جسم و روح انسان کند.

تهیه کننده سینما و تلویزیون ادامه داد: خانواده اصلی ترین و مهمترین کنترل کننده ورود کودکان، نوجوانان و جوانان به فضای مجازی محسوب می شود. پدر و مادرها همچنان که  بدنیال محافظت از  جسم فرزندان خود هستند  تا غذای ناسلامی نخورند باید در فضای مجازی نیز این کار را انجام دهند تا محصولات مسموم را به خرد جوانان ما ندهند.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی: راننده متخلف شناسایی و پروند به هیات انضباطی ارسال شد
  • (ویدئو) واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب یک تاکسی
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • رد پای لابی صهیونیستی در هیاهوی دوباره خارج نشینان | توماج، اسم رمز فراموشی فاجعه غزه