Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور گفت: مرحوم حاج‌آقا مصطفی به عنوان امید همه انقلابیون بود و نگاه به ایشان بر این مبنا بود که اگر خدای ناکرده یک روزی امام در میان ما نباشد فردی هست که بتواند این پرچم را بر دوش گیرد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رئیس‌جمهور در همایش بزرگداشت چهلمین سالگرد شهادت آیت‌الله حاج سید مصطفی خمینی که صبح امروز برگزار شد، تصریح کرد: مرحوم حاج آقا مصطفی به عنوان امید همه انقلابیون بود و نگاه به ایشان بر این مبنا بود که اگر خدای ناکرده یک روزی امام در میان ما نباشد فردی هست که بتواند این پرچم را بر دوش گیرد و نهضت را به ثمر و مقصد نهایی برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: از طرف دیگر ایشان به عنوان یک مشاور بزرگ، معاون بزرگ، یار بزرگ در کنار امام بود، تن‌ها ایشان فرزند امام نبود؛ خود جایگاه ویژه‌ای داشت.

رئیس جمهور درمورد شخصیت آیت‌الله مصطفی خمینی اضافه کرد: در انقلاب و نهضت ما هم جایگاه ایشان جایگاه ممتازی بود، در ماجرای روز ۱۵ خرداد در سال ۴۲ که از سحرگاه در سراسر قم ولوله ایجاد شد که امام را دستگیر کردند جمعیت تقریبا موقع طلوع آفتاب از همه جای قم سرازیر شدند به سمت منزل امام.

روحانی در این باره بیان داشت: حاج آقا مصطفی از منزل خارج شد، جمعیت پشت سر ایشان و این جمع وارد صحن حضرت معصومه (س) شدند. عده‌ای از علما، فضلا و مدرسین از جمله مرحوم آیت‌الله مرعشی حضور پیدا کردند، جمعیت در آن سمت روبروی حرم مطهر یعنی قسمت شرقی صحن اجتماع کرده بودند.

وی ادامه داد: حاج آقا مصطفی رفتند بالای منبر نشستند و سخنران‌ها پای منبر ایستاده سخنرانی می‌کردند، چند نفر صحبت کردند و ماجرای شب گذشته را بیان کردند هر لحظه جمعیت زیادتر می‌شد و صحن مالامال جمعیت شد.

روحانی خاطرنشان کرد: کسی نمی‌دانست باید چه کار کند، به کجا بروند، چه اقدامی انجام دهند، وسط این جمعیت عظیم زن‌های پایین شهر قم وارد صحن شدند، زن‌ها شمشیر بدست بودند و عکس امام دستشان بود. فریادشان یا مرگ یا خمینی بود. از درب شمالی صحن و از میدان آ‌ستانه وارد صحن شدند.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: ورود زن‌ها به صحن یک هیجانی را در میان مردم بوجود آورد و اصرار مردم از مرحوم حاج آقا مصطفی این بود که اجازه دهند مردم از صحن خارج شوند. ایشان بالای منبر نگاه می‌کرد در یک لحظه‌ای با دست خود اشاره کرد به سمت درب جنوبی درب قبله و با اشاره این دست جمعیت ریخت بیرون و آ‌مدند به سمت پل و از آنجا وارد خیابان شدند که آن وقت به نام خیابان تهران معروف بود که احتمالا الان به نام خیابان امام است.

وی درمورد شعار جمعیت خارج شده از صحن حرم حضرت معصومه با اشاره حاج آقا مصطفی گفت: شعار این جمعیت یا مرگ یا خمینی بود و جمعیت این شعار را می‌داد و یک مقدار که ما آمدیم نزدیک چهارراه راه‌آهن رسیدیم ماشین‌های ریویی نظامی وارد شدند با چراغ‌های روشن و بوق‌های ممتد و حادثه‌ای که در آنجا پیش آمد عده‌ای از مردم شهید شدند و عده‌ای از زن‌ها به شهادت رسیدند و آن حادثه عظیم و بزرگ را مردم قم آفریدند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معصومه حائری، عروس امام خمینی درگذشت

آفتاب‌‌نیوز :

معصومه حائری فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم است.

او با آیت الله شهید مصطفی خمینی ازدواج کرده و عروس ارشد حضرت امام خمینی (س) است.

به گزارش جماران، خانم معصومه حائری در تاریخ ۱۷ فروردین ماه سال ۱۳۳۳ با حاج آقا مصطفی خمینی ازدواج کرد، وی در ابتدا علاقه‌ای به ازدواج نداشتند، اما با توجه به شرایط آن دوران به توصیه پدرشان و بعد از ملاقات حاج آقا مصطفی به ازدواج با وی رضایت می‌دهند و بعد از گذشت یک سال به عقد او در می‌آیند. 

حاصل ازدواجشان ۴ فرزند بود، دو تن از فرزندانشان در کودکی از دنیا رفته اند و یک پسر به نام حسین و یک دختر به نام مریم دارند.

وی در دوران تبعید حضرت امام (س) و حاج آقا مصطفی در عراق حضور داشتند و همسرشان را همراهی می‌کردند.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • طعنه رسانه فرانسوی به بارسلونا؛ دمونتادا جواب ریمونتادا
  • اصغری: تعویض‌های پرسپولیس جواب نداد/ تمرکزمان روی حذفی نیست
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • علم‌الهدی: می‌خواهید به بهانه پر کردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند از خود برنجانید؟
  • اندیشه‌ امام در عملیات وعده صادق نمود پیدا کرد
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)
  • امید ابراهیمی به ایران برمی‌گردد!
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت
  • معصومه حائری، عروس امام خمینی درگذشت
  • همسر شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت