Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز_ عضو شورای کلانشهر اهواز گفت: آب شرب اهواز، آب سالمی نمی باشد و سیستم فاضلاب نیز در بسیاری از مناطق ، مردم ما را عذابها می دهد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محمدرضا ایزدی در نهمین جلسه شورای شهر اهواز  عنوان کرد: به عنوان نماینده مردم شریف اهواز در شورای اسلامی این کلانشهر وظیفه دارم که در دفاع از حقوق آنان، مشکلاقشان را به گوش مسئولین رسانده و مطالبه گر خواسته های به حق آنان باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
ایزدی با بیان اینکه مردم ما در خوزستان و اهواز پس از انقلاب اسلامی شاهد جنگی نابرابر، و مستقیمی با اسنکبار جهانی بوده اند گفت: استکبار در لباس حزب بعث عراق که بازیچه دست آنان بود هشت سال مقاومت و مبارزه را پشت سر گذاشت و اکنون پس از گذشت ۲۸ سال از دفاع مقدس، امکانات شهری، رفاهی و اجتماعی این مردم در شان و منزلت آنان نمی باشد، علی رغم سرمایه عنظیم موجود در استان متاسفانه مردم شاهد کمبودهای غیر معقول می باشند.  

آب شرب اهواز، آب سالمی نمی باشد
وی وجود معضلاتی همچون بیکاری و آسیب های اجتماعی ناشی از آن و عدم امکانات اجتماعی مطلوب، آب ناسالم و سیستم فاضلاب فرسوده دانست و ادامه داد: اینها همه دست به دست هم داده که مشکلات عدیده ایی را برای مردم ما رقم بزند. عزیزان، آب شرب اهواز، آب سالمی نمی باشد و سیستم فاضلاب نیز در بسیاری از مناطق، مردم ما را عذابها می دهد.
این عضو شورا ادامه می دهد: طی سال جاری ایستگاههای پمپاژ و تابلوهای برق در سیستم آب و فاضلاب سرویس نشده و کیفیت آب از آنچه که می باشد هم پایین تر آمده و خواهد آمد. طبق اظهار یکی از مدیران این شرکت در ۳۰۱ نقطه، تلاقی آب و فاضلاب وجود دارد و اسناد محرمانه موجود نشان میدهد چند محله که فعلا از نام آنها خودداری می کنم آب آشامیدنی آن از آلودگی بالایی برخوردار است.
وی می افزاید: شکایاتی نیز به شعبه ۹ دادگاه قدس ارانه شده است تلاقی آب و فاضلاب در برخی محله ها یعنی ابتلا به انواع بیماریها از جمله بیماری هپاتیت A که تاکنون ۱۳ نفر را به این بیماری مبتلا کرده است و ۱۰ نفر از آنان طی تیر و مرداد ۹۶ مبتلا شده اند.  
ایزدی تصریح کرد: این در حالی است که در قبوض شرکت آب و فاضلاب آیتم هایی همچون هزینه دفع فاضلاب، هزینه آبونمان فاضلاب و هزینه نگهداری آب شرب و مواردی دیگر ذکرشده و از مردم اخذ می شود که مجموع آن بیش از مبلغ مصرف آب است، اما در برابر اخذ این مبالغ، خدمات مطلوبی ارائه نمی گردد.
عضو شورای شهر اهواز گفت: در بخشی از محلات اهواز همچون کوی باهنر، کوی جمهوری اسلامی، کمپلو، کوی رمضان و پالادشهر، کوی بسساحی، گوی مدرس و کوی علوی، هنوز بارندگی نشده اما فاضلاب دفع نمی شوند و به خیابانها سرازیر می شود. در محله هایی از باغ شیخ، کوی مدرسه
کوی سیاحی، جوی های روباز که می بایست آهک باشی می شد هنوز این مهم عملی نشده و از طرفی فاضلاب آن به خیابانها سرازیر و به وسیله ی عابران پیاده و خودروها، آلودگی آن به منازل مسکونی، محل کسب و کار و مساجد منتقل می کنند که از نزدیک شاهد همه این موارد بوده ام و عرق شرم بر پیشانی داشته و جوابی برای آن نداشته ام.
وی اظهار کرد: از مدیران ارشد استان تقاضا دارم یک بار برای همیشه مشکل آب و فاضلاب اهواز را حل کنند، هیچگونه توسعه ای به موازات آن صورت نمی گیرد.

مردم نسبت به مجموعه شهرداری بد بین شدند
ایزدی خطاب به شهردار جدید افزود: در دو ماه گذشته با شروع کار شورا، روزانه شکایات زیادی از طرف مردم شریف اهواز دال بر عدم فساد ستیزی شورا و شهرداری را شاهد هستیم، در برخی از مناطق هشتگانه شهرداری و بخش هایی از سازمانها به گونه ای عمل می شود که این اقدامات خلاف قانون و شرع بوده و موجب شده مردم نسبت به مجموعه شهرداری بد بین شوند هر چند در شهرداری افراد شریف، مسئولیت پذیربسیاری وجود دارند که با همه سختی ها و مشکلات معیشی به خدمت صادقانه خود مشغول هستند.

وی با ابراز اینکه امیدوار است مطالبات مردم جامه عمل پوشانده دست متخلفین از این شهر کوتاه شود، گفت: پارکهای محلات فاقد سرویس بهداشتی می باشد و از آنجایی که در ۲۵ پارک، ورزش صبحگاهی و شامگاهی انجام می شود وجود سرویس های بهداشتی، بسیار ضروری است و انتظار های رود در برنامه کوتاه مدت شهرداری برنامه ریزی و اقدام لازم بعمل آید.  
وی افزود: همچنین شهروندان که تنها محل تفریح و اوقات فراغت خود را می توانند در پارک ها آنهم در ساعات محدود شب سپری کنند از عدم وجود سرویس های بهداشتی کافی و تاریکی فضای پارک ها رنج می برند.  
ایزدی با اشاره به  معضلات بخش حمل و نقل عمومی تصریح کرد: مردم ما با توجه به وسعت شهر و هزینه بالای ایاب و ذهاب با متوسل به این بخش از امکانات شهرداری می شوند. که تعداد ۱۸۰ دستگاه اتوبوس که اکثرا مشکل دار هستند جوابگوی مردم  نیست، حال آنکه باید حدود ۶ برابر دستگاهای موجود، در شهر فعال باشد.

وی درباره پارک بانوان شهروند که طی مراسمی در فردین ماه ۹۵ رسما افتتاح شد، هم اضافه کرد: متاسفانه تاکنون مورد استفاده بانوان قرار نگرفته و پارک بانوان گلستان نیز همراه با نواقصی زیادی که دارد حدود یک سال بعلت مشکل سیستم فاضلاب، تعطیل و سرمایه هایبسیاری از اموال مردم در حال استهلاک می باشند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای گفت: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری های استان اصفهان با تاکید بر ضرورت هماهنگی‌های بین بخشی در شهرداری ها و پلیس راهور اظهار کرد: یکی از چالشش‌های سیستم اجرایی هماهنگی بین بخشی است و در صورتی که یک موضوع بین دو یا چند بخش مشترک باشد، منجر به کاهش سرعت در روند اجرای آن موضوع خواهد شد.

وی با بیان اینکه رینگ چهارم یا حلقه حفاظتی شهر از شهرستان های مختلف اطراف اصفهان عبور می کند و نقش بسیار مهمی در کاهش ترافیک و تصادفات دارد، افزود: قسمت‌هایی از این پروژه عظیم که در محدوده شهرداری این کلان‌شهر است، در حال پیگیری و اجرا است، اما بخش‌های دیگر این پروژه که به شهرداری‌های دیگر مربوط می شود، همچنان پیشرفت جدی نداشته و نیازمند همکاری‌هایی است تا شکل گیرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای تصریح کرد: اطراف اصفهان شهرهایی وجود دارد که به دلیل میزان جمعیت و الگوی سکونت آن‌ها باید به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر متصل شوند.

حق‌شناس ادامه داد: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

وی با اشاره به حمل‌ونقل با شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: یک سری از خطوط حمل‌ونقل اصفهان از قدیم به شهرهای اطراف سرویس‌دهی داشته که به مرور با گسترش و استقلال شهرداری‌ها خاتمه پیدا کرده است، چراکه سرویس‌دهی به شهرها در این حوزه در چارچوب وظایف و امکانات شهرداری نیست، همچنین به‌لحاظ قانونی شورای ترافیک اجازه نمی دهد که اتوبوس‌های درون شهری به عنوان بین شهری تردد داشته باشند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: موضوع کارت بلیت‌ها از دیگر مواردی بود که در شهرداری این کلان‌شهر شکل گرفت و سیستم شهرداری در این راستا ارتقا پیدا کرد که این موضوع شهرداری‌های اطراف اصفهان را نیز ملزم به ارتقای این سیستم کرد.

حق‌شناس اضافه کرد: همین موضوع درباره هماهنگی بار و مسافر شهرداری نیز وجود دارد و شامل وظایف سازمان تاکسیرانی نیز خواهد شد و در بعضی مواقع این سازمان باید مجوزهایی برای تاکسی های سایر شهرداری ها صادر کند.

وی خاطرنشان کرد: وظایف و خدمات مدیریت حمل‌ونقل بار که تا مرز شهر با شهرداری اصفهان خواهد بود، همچنین پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان ازجمله مواردی است که نیازمند هماهنگی‌های بین‌بخشی است.

وی با اشاره به یکپارچگی فناوری و مطالعات حمل‌ونقل و ایمنی گفت: شهرداری اصفهان تلاش کرده است تا در این نمایشگاه تمام شرکت‌هایی که در زمینه‌های فناوری در سطح کشور دارای محصول بوده و محصولات بومی ایجاد کرده است، در کنار هم جمع کند تا در موضوعات مختلفی همچون هوشمندسازی، ثبت تخلف، مدیریت ترافیک و کنترل چراغ های راهنمایی با یکدیگر به تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر بپردازند.

حق‌شناس با اشاره به مباحث دیگری ازجمله لزوم تعیین دقیق مرز خدمات‌دهی در شهر که به قسمت‌های مختلف آن مربوط می شود، گفت: برای مثال مرز اصفهان با شهرداری خمینی شهر در محدوده منطقه ۲ یا میدان استقلال و تعیین مرز آن با منطقه ۹ یا در منطقه ۱۰ با بعضی از شهرستان ها همچون قهجاورستان، منطقه ۱۲ با حوزه بزرگراه معلم، بلوار آزادگان و شهرداری گز، خورزوق و شهرهای شمالی که دارای موضوعات مشترکی است یا منطقه ۱۵ به محدوده هایی که در شرق اصفهان وجود دارد، مرزهای خدمات‌دهی تعیین شده است که در این باره نیز باید هماهنگی هایی صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان که در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است، شرکت‌هایی همچون شرکت مترو، شرکت مهندسی نیک‌اندیش، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار اصفهان، شرکت رستاک، شهرک علمی و تحقیقاتی، شرکت دیده بان، شرکت زرین خودرو، شرکت فراساخت سیکلت، سامانه جامع مدیریت و نظارت هوشمند سرویس مدارس، شرکت مپنا، شرکت صنایع هواپیماسازی و بسیاری دیگر از شرکت‌ای دانش‌بنیان و تولید کننده در حوزه حمل‌ونقل برای معرفی محصولات و تبادل اطلاعات خود حضور به‌هم رساندند.

کد خبر 749356

دیگر خبرها

  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • احداث مسیرهای پل ولایت و پل ششم در مراحل پایانی
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • احتمال وقوع گرد و غبار خارجی در خوزستان از اواخر وقت امروز
  • سیستم روشنایی بوستان ولایت قم تکمیل می‌شود
  • هوای ایلام از عصر امروز بارانی می‌شود