Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر ستاد اربعین شرایط حضور اتباع افغان حاضر در ایران در راهپیمایی امسال اربعین را تشریح کرد.

مجید آقابابائی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت:  همانند سال گذشته در پی توافق با دولت عراق و موافقت آن کشور، اتباع کشور افغانستان که دارای کارت آمایش، کارت هویت، دفترچه پناهندگی و یا دفترچه اقامت صادره معتبر از مراجع قانونی جمهوری اسلامی ایران هستند، می‌توانند به 160 دفتر کفالت و اقامت اتباع خارجی در 14 استان کشور مراجعه و نسبت به ثبت نام برای شرکت در مراسم عظیم راهپیمایی اربعین حسینی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به امکان مراجعه اتباع افغانستان در استان‌های فاقد دفاتر کفالت به دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری‌ها برای پیگیری روند ثبت نام گفت: هزینه‌های ثبت نام اتباع افغانستانی مانند اتباع ایرانی است و برای دفترچه‌های تردد نیز مبلغی توسط دفاتر اخذ خواهد شد و به جز این موارد، اتباع افغانستان هیچ هزینه دیگری برای ثبت نام پرداخت نخواهند کرد.

دبیر ستاد مرکزی اربعین افزود: اتباع کشور افغانستان و اتباع سایر کشور‌ها که دارای گذرنامه‌های معتبر کشور متبوع خود بوده و دارای پروانه اقامت از جمهوری اسلامی ایران هستند، نیز می‌توانند مستقیماً از طریق سامانه سماح یا مراجعه به دفاتر کفالت یا سفارت عراق یا کنسولگری‌های سه گانه و یا دفاتر صدور روادید در 12 شهر ثبت نام کنند.

آقابابائی خاطرنشان کرد: این گذرنامه‌ها نباید دست نویس و باید اصطلاحاً قابل خواندن با ماشین (MRZ) باشند.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور با تأکید بر اینکه تمام اتباع خارجی، صرفاً اجازه خروج و ورود از مرز شلمچه  یا مرز‌های هوایی را خواهند داشت، خاطرنشان کرد: در مورد اتباع کشور‌های دیگر که دارای پروانه اقامت در جمهوری اسلامی ایران نیستند،براساس اعلام دولت عراق، روادید توسط سفارت آن کشور در ایران صادر نخواهد شد و الزاماً باید از سفارت یا کنسولگری‌های عراق در کشور متبوع خود، روادید اربعین را اخذ کنند.

آقابابائی در مورد اتباع کشور‌های ثالث  یا همسایه که در کشور خود روادید اربعین اخذ کرده و قصد دارند از مسیر جمهوری اسلامی ایران و از طریق مرز‌های زمینی و یا هوایی به کشور عراق عزیمت کنند گفت: از طریق وزارت امور خارجه به کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شده است که در خصوص این اتباع، در صورت داشتن روادید اربعین، روادید ورود به کشور و خروج از کشور و مجدداً برگشت از کشور عراق و خروج از  ایران صادر شود.

انتهای پیام/ 

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۶۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در تشریح این خبر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ٦٠٠ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.
وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعاً این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقاً تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (٥٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

کد خبر 6089957 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند