Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش امتداد نیوز از اراک، نشست خبری خبرنگار امتداد نیوز در ساوه با “اسماعیل کریمی” رئیس بنیاد مسکن این شهرستان فرصتی شد تا در این نشست موضوعات مختلف در بخش‌های مختلف این نهاد به بحث و گفت‌و‌گو گذاشته شود.

بررسی عملکرد بنیاد مسکن در ساوه، اقدامات در راستای اجرای برنامه‌ها و طرح‌های توسعه‌ای در روستاها و برخی شهرهای این شهرستان و برنامه‌های اخیر بنیاد مهم‌ترین سرفصل‌های این مصاحبه تفصیلی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح گفت‌و‌گوی خبرنگار امتداد با “اسماعیل کریمی” رئیس بنیاد مسکن ساوه در زیر می‌آید:

امتداد: قدری از فعالیت و مسئولیت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساوه را بیان کنید

کریمی: در ارتباط با  طرح دعاوی اشخاص علیه بنیاد مسکن تا به امروز این نهاد محکومیتی نداشته و بنیاد مسکن در ارتباط با زمین خواری به صورت جدی اقدام و برخورد کرده است و متصرفان در تمامی تصرفات به نتیجه نرسیدند.

امتداد: سال گذشته وضعیت اعتبارات این بنیاد چگونه بود؟

کریمی: اعتبارات ملی یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود که از این رقم ۵۶۷ میلیون تومان آن اختصاص یافت و با اعتبارات داخلی هم ۶۳۷ میلیون تومان پروژه اجرا شد.  

همچنین سال گذشته اعتبار تهیه طرح‌ها ۸۰ میلیون تومان بود که ۳۰ میلیون تومان آن تخصیص یافت و برای امسال هم یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان اعتبار مصوب شده اما این اعتبار تاکنون محقق نشده است.  

تسهیلات روستایی پرداختی به هر شخص ۱۸ میلیون بود که در چهار مرحله با توجه به پیشرفت فیزیکی کار و با نظارت مهندس ناظر برای مقاوم سازی پرداخت می‌شود و افرادی که سنوات گذشته از این تسهیلات استفاده نکرده باشند محدودیتی برای دریافت ندارند.

امتداد: در بحث واگذاری زمین به ویژه در بخش روستایی چه اقداماتی انجام شده است؟

کریمی: در بحث واگذاری زمین، تمامی اراضی ملی که توسط بنیاد مسکن در روستاهای شهرستان تملک شده به افراد واگذار شد و ۲ قطعه زمین هرک دام به مساحت ۲ هزار متر مربع  به صورت رایگان به منظور احداث حسینه و مسجد در روستاهای آسیابک بند و حصار قلیچ واگذار شد و ۶ قطعه زمین به‌صورت رایگان به افراد تحت پوشش بهزیستی که دارای دو معلول در روستاهای باغ شیخ و نورعلی بیگ و ساخت یک باب واحد مسکونی برای یک جانباز در روستای‌کهک نوبران و پرداخت تسهیلات بلاعوض روستایی به ۴ نفر از جمله اقدامات این بنیاد است. 

امتداد: دیگر اقدامات انجام شده توسط بنیاد مسکن در ساوه را تشریح کنید؟

کریمی: زیرسازی‌ و آسفالت معابر روستای بندچای، زیرسازی‌و آسفالت معابر روستای آسیابک‌بند، زیرسازی و آسفالت معابر روستای قشقلاق یوسف‌آباد، زیرسازی معابر روستای احمدآباد، زیرسازی وآسفالت معابر روستای طاهرخاتون، زیرسازی وآسفالت معابر روستای چرمک، زیرسازی وآسفالت معابر روستای یولاق، زیرسازی معابر روستای علی درزی، زیرسازی معابر روستای بالقلو، زیرسازی معابر روستای دروزان و زیرسازی معابر  روستای مسلم آباد از پروژه‌های تعریف شده که با استفاده  از اعتبارات ملی اجرا شده است.

آسفالت‌و زیرسازی معابر روستاهای خلیفه کندی، یاتان، جدول و آسفالت معابر روستایعلی درزی، زیرسازی و آسفالت معابر  روستاهای رضاآباد، نورعلی بیگ، جدول‌ گذاری روستای یولاق،جدول گذاری روستای رازین، تخریب و آوار برداری در روستای کهک، جدول و زیرسازی معابر روستای جوشقان، آسفالت و زیرسازی معابر روستای ستق و آسفالت و زیرسازی معابر روستای مزلقان با استفاده از اعتبارات داخلی انجام  شده ،گفتنی است در اعتبارات دولتی ۷۰ درصد فروش حاصل از اراضی هر روستا در همان روستا هزینه می‌شود.

امتداد: علاوه بر فعالیت‌ها بنیاد مسکن ساوه چه خدمات فنی داشته است؟

کریمی: خدمات فنی شامل تهیه  طرح در  روستاهای بالای ۲۰ خانوار طبق قانون انجام می‌شود و در سال ۹۵ تمامی روستاهای بخش مرکزی و نوبران که بالای ۲۰ خانوار بودند تهیه طرح به طور کامل انجام شده است.

در آمار جدید به این بنیاد ۵ روستای بالای ۲۰ خانوار اعلام شد که در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان در لیست اولویت برای تهیه طرح قرار گرفته که با تامین اعتبارات دولتی نسبت به آن اقدام می‌شود.

خدمات فنی شامل استعلام تقاضای پروانه ساخت و استعلام از اداره برق، خدمات و پاسخگویی به مشترکان و اجرای طرح‌های هادی اعم از زیرسازی، آسفالت، محوطه سازی است در مورد تصرف اراضی تحت بنیاد مسکن حدود ۱۳۰ هکتار از اراضی ملی رفع تصرف شد.

امتداد: به عنوان یک مسئول مهم‌ترین مشکلات در حوزه کاری خود را چه مواردی می‌دانید؟

کریمی: مهم‌ترین موضوع در ساوه که شاید در سطح کشور نادر باشد ساختمان‌سازی در اراضی ملی بود که در هنگام تهیه طرح مورد توجه قرار گرفت و براساس بخش‌نامه ابلاغ و به خود متصرف واگذار و حتی مشمول تخفیف هم شده که  هم مشکل آنها برطرف شود و هم حقوق دولت حفظ شود.

امتداد: در این مدت چه اقدامات در بحث مسکن و صدور سند داشته اید؟

کریمی: تکمیل و تحویل پروژه ۱۴۰ واحدی مسکن مهر ساوه که بنیاد مسکن پیمانکار آن بود و تعیین و تکلیف با قرعه‌کشی و واگذاری  زمین به متقاضیانی که در سنوات گذشته در نوبران به حساب بنیاد مسکن پول واریز کرده بودند هم انجام شد.

همچنین از دیگر اقدامات امسال این بنیاد می‌توان به صدور ۴۵۰ سند روستایی و ۲۶۰ سند شهری در سال گذشته و صدور بالای ۷۰۰ سند روستایی و ۲۵۰ سند شهری اشاره کرد.

امتداد: مهم‌ترین برنامه‌های اجرایی‌تان برای بخش روستایی چه بوده است؟

کریمی: دریافت درخواست ۱۴۸ وام قرض‌الحسنه که ۱۰۰ نفر موفق به جذب اعتبارات شدند و ۴۸ نفر هم در مرحله تشکیل پرونده برای معرفی به بانک هستند،  ۴۷۳ تن قیر رایگان در اختیار روستائیان قرار گرفت و واگذاری زمین روستایی سال گذشته ۱۱۹ قطعه بود و امسال در ۶ ماهه نخست ۱۰۲ قطعه واگذار شده است.

در بحث الحاق به طرح توسط بنیاد مسکن شهرستان قبل از ارسال پرونده به کمیسیون، استعلام از منابع طبیعی و آبخیزداری و جهادکشاورزی این شهرستان انجام شد و در صورت ملی بودن زمین متقاضی رفع تصرف می‌شود زیرا اراضی ملی مربوط به دولت است.

در صورت مستثنیات حدفاصل زمین اعلامی به طرح هادی و مجاورت آن با طرح و عدم معارض و رعایت تمامی حریم‌ها غیراراضی و باغی بودن زمین مورد نظر ملاک عمل است و در کمیسیون اسناد مطرح در صورت موافقت اعضای کمیسیون، به طرح الحاق می‌شود و از درخواست‌های با مساحت ۲۰۰ متر به بالا توسط شخص که حالت زمین خواری معرفی می‌شود خوداری و در صورت نیاز به تامین مسکن اقدام می‌شود.

جذب تسهیلات ارائه شده توسط دولت در غالب مقاوم سازی، ارائه خدمات فنی اعم از تهیه طرح اجرایی، پاسخ استعلامات وارده از جمله صدور و مجوزهای ساخت، طراحی نقشه متقاضیان، پاسخ استعلامات خدمات آب، برق و گاز و حفاظت از صیانت اراضی ملی و دولتی از برنامه‌های بنیاد مسکن ساوه است.  

امتداد: بنیادمسکن ساوه چه اقداماتی در بحث اراضی ملی داشته است؟

کریمی: تفکیک و واگذاری اراضی ملی تحویلی به بنیاد مسکن بنا به تقاضا افراد در روستا، نظارت بر ساخت‌و ساز به منظور مقاوم سازی، صدور اسناد شهری و روستایی، شناسایی اراضی ملی حریم در مجاروت روستا در صورت عدم اراضی ملی داخلی در محدوده طرح هادی بنا به تقاضا افراد و اعلام نیاز و الحاق طرح به آن در مراحل قانونی از وظایف بنیاد مسکن ساوه است.

امتداد: مهم‌ترین نیازها و بایدهای کار در بخش بنیاد مسکن را چه می‌دانید؟

کریمی: لازمه پیشرفت اهداف عالیه نظام و حفاظت اراضی ملی نیازمند مشارکت همگانی است و جدا از همکاری نهادها باور داریم حضور مردم موفقیت نظام را به دنبال دارد و با توجه به وظیفه ذاتی بنیاد مسکن که حفاظت و صیانت از اراضی ملی است از همکاری مردم و نهادهای شهرستان تقدیر و تشکر می‌کنیم.

گفت‌و‌گو از لیلا گراوند

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم  و فناوری آنا، محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در جلسه ستاد شاهد و ایثارگران در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اظهار کرد: درب‌های بنیاد شهید بر روی ارباب رجوع و به ویژه جامعه دانشگاهی باز است و بهترین و مهم‌ترین خدمت در بزرگداشت خانواده بزرگ ایثارگران پیگیری و رفع مشکلات آنان است.

وی بیان کرد: امکانات و توان استان ایلام برای رفع مشکلات ایثارگران محدود است، اما تمام مسئولان استانی در تکریم و رفع مشکلات ایثارگران پای کار هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اضافه کرد در حوزه فرهنگی و پژوهشی باید همکاری‌های دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید عملیاتی تا در روند خدمت‌رسانی و رفع مشکلات ایثارگران تسریع شود.

بیشتر دانشجویان دانشگاه آزاد ایلام از ایثارگران هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام‌ هم گفت: تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت یک وظیفه ملی است و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی برای این مهم با تمام توان در میدان است.

بهروز ناصری عنوان کرد: بیشترین تعداد دانشجوی عضو خانواده بزرگ ایثارگران استان در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و بیشتر دانشجویان ممتاز هستند.

وی یادآور شد: با وجود مشکلات مالی دانشگاه تاکنون هیچ دانشجویی به واسطه عدم پرداخت شهریه از تحصیل بازنمانده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام‌ تبیین کرد: امنیت، پیشرفت و تعالی ایران اسلام مدیون و مرهون شهدا و ایثارگران بوده و خدمت به این بخش از جامعه یک تکلیف اساسی است.

ناصری بیان کرد: مدیران و مجموعه بنیاد شهید ایلام خادم شهدا و ایثارگران هستند و در این راستا تمام ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت مجموعه انقلابی بنیاد شهید قرار می‌گیرد.

در این نشست بر ضرورت انجام طرح‌های پژوهشی توسط دانشگاه و با نظر بنیاد شهید ایلام، انجام اردو‌های مشترک، تجلیل از دانشجویان ممتاز، تکریم خانواده‌های ایثارگران، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه در حوزه مشاوره و آموزش‌های کوتاه مدت تأکید شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • مشارکت قرارگاه خاتم الانبیا در ساخت مسکن ملی در آذربایجان غربی
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • آماده سازی ۵۵ هکتار زمین ملی مسکن در رودبارجنوب
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است