Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-30@06:54:13 GMT

«اردکانیان» در فراکسیون ولایی مجلس چه گفت؟

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۲۳۲۹۶

«اردکانیان» در فراکسیون ولایی مجلس چه گفت؟

به گزارش «نماینده» سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست صبح امروز این فراکسیون با رضا اردکانیان وزیر پیشنهادی نیرو، گفت: در این جلسه اردکانیان به همراه معاونین و مدیران حوزه وزارت نیرو حضور داشتند.

وی با اشاره به عمده مسائلی که از طرف نمایندگان در این جلسه مطرح شد، اظهار داشت: مشکل آب، نحوه مدیریت و  توزیع آب، برنامه‌های اردکانیان در حوزه انتقال آب، توازن و تعادل توزیع آب در بین استان‌ها، پیشنهادات برای افزایش بهره‌وری آب، ابراز نگرانی در آب شرب به ویژه در آب روستایی، ناتوانی برخی مدیران استانی در حوزه‌ آب، سیاست‌های وزیر  درمورد سدسازی و نحوه ادامه آن از جمله مسائلی بود که از سوی نمایندگان مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ورامین در مجلس تصریح کرد: نمایندگان برنامه وزارت نیرو در حوزه فاضلاب  و باز گرداندن آب به چرخه مصرف را از وزیر پیشنهادی نیرو جویا شدند.

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی مجلس تصریح کرد: تولید برق به روش‌های نوین، تضمین خرید برق مراکز بخش خصوصی که  اقدام به سرمایه‌گذاری در حوزه تولید برق نموده‌اند از دیگر محورهای سوال از وزیر پیشنهادی نیرو بود.

سخنگوی فراکسیون ولایی مجلس افزود: در جلسه امروز برخی از نمایندگان  بحث ابهام در تابعیت و دوتابعیتی بودن آقای اردکانیان را نیز سؤال کردند.

نقوی‌حسینی اضافه کرد: در ادامه جلسه اردکانیان وزیر پیشنهادی نیرو گفت که ما در کشور و در اغلب مناطق دنیا کمبود آب داریم، خداوند به اندازه‌ای نعمت خود را به بندگان رسانده و می‌رساند، مشکل در نوع مدیریت آب است. اگرچه باید مدیریت آب را باز تعریف کنیم. اینگونه نیست که فقط وزارت نیرو متولی است و مدیریت آب را بر عهده داشته باشد حتی یک  مصرف‌کننده آب در یک آپارتمان هم در مدیریت آب مشارکت دارد، تغییر اقلیم و آب و هوا نباید ما را غافل از پرداختن به مدیریت آن کند.  

وی گفت: فاضلاب یکی از مباحث مهم و منابع مهم تأمین آب است. اینجانب موفق شدم مجوز تنها مؤسسه تحقیقات قنات را از مجمع عمومی سازمان ملل برای ایران اخذ کنم و معتقدم قنات نقش مهمی در تأمین آب کشور دارد.

سخنگوی فراکسیون ولایی مجلس افزود: اردکانیان معتقد بود ظرفیت سرشار نیروهای انسانی متعهد، متخصص و نخبه در کشور یکی از منابع مهم قابل بهره ولی در مدیریت انرژی است ما باید تقاضا را نیز مدیریت کنیم و در حال حاضر مدیریت تقاضا مهمتر از تولید آب است.

نماینده مردم ورامین در مجلس تصریح کرد:  وزیر پیشنهادی نیرو گفت اینکه مردم کاملا در جریان آب و انرژی هستند خیلی مهم است.

نقوی حسینی اظهار داشت: آقای اردکانیان گفت انتقال آب، حق آبه های مرزی، توزیع عادلانه آب از اهمیت زیادی برخوردار است و برنامه‌هایی برای این موضوعات دارد.

وی ادامه داد: اردکانیان تاکید کرد اینجانب افتخار دارم که نام خود را در عملیاتی سازی موافقتنامه هیرمند ثبت کنم اگر به مدیریت مصرف در حوزه آب کشاورزی و آب شرب نپردازیم مشکلات حل نخواهد شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس  افزود: وزیر پیشنهادی نیرو  معتقد بود استحصال و تولید آب مشکل‌گشا نخواهد بود و باید مدیریت مصرف اصلاح شود.

نماینده مردم ورامین در مجلس تصریح کرد: وزیر پیشنهادی نیرو با تاکید بر لزوم اصلاح ساختار مدیریتی، مشارکت مردم در مدیریت آب را امری مهم خواند.

نقوی‌حسینی گفت: اردکانیان شرق و جنوب شرق کشور را به لحاظ تامین امنیت آب بسیار مهم خواند و گفت تامین آب در این مناطق امنیتی است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس  اضافه کرد: اردکانیان در پایان جلسه از نمایندگان درخواست که در محافل عمومی به طور مکرر جنگ آب، بحران آب و کمبود آب را مطرح نکنند زیرا طرح این موضوعات شرایط آبی کشور را حساس‌تر می‌کند و باید به جای طرح این گونه مسائل به بهره برداری بهینه آب و مشارکت همه مردم در مدیریت آب بپردازیم.

وی اظهار داشت: وزیر پیشنهادی نیرو اعلام کرد بنده از حدود ده سال قبل به دانشگاه صنعتی شریف برگشتم اما از من خواسته شد دفتری در سازمان ملل برای مطالعات آب تاسیس کنم و این کار را با مشورت همه مسئولین کشور انجام دادم در این زمینه توصیه مقام معظم رهبری به اینجانب سرمشق فعالیت‌های بنده بوده و افتخار می‌کنم که در آن چارچوب کار کردم.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: اردکانیان در خصوص شایعه دو تابعیتی بودن خود گفت اینجانب در طول تحصیل، تحصیلات تکمیلی و همکاری در موسسه آب سازمان ملل فقط و فقط تابعیت ایران را داشته و دارم و خواهم داشت و تابعیت هیچ کشوری را نپذیرفته و نخواهم پذیرفت.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد

به گزارش خبرگزارش خبرآنلاین، غلامرضا نوری‌قزلجه، رئیس فراکسیون مستقلین مجلس یازدهم تعداد اعضای فراکسیون مستقلین مجلس آینده را پیش از مرحله دوم انتخابات ۸۰ نفر اعلام می‌کند و در عین حال تاکید دارد که این عدد احتمالا با برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر افزایش می‌یابد.

او در گفت وگو با روزنامه دنیای اقتصاد به سوالاتی در این زمینه پاسخ داده است، بخش هایی از مصاحبه را می خوانید:

فراکسیون مستقلین، اعتدالیون و اصلاح‌طلبان چند عضو خواهد داشت و تا کنون چه جلساتی را برگزار کرده‌اید؟

با توجه به اینکه تکلیف ۲۴۵‌ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس دوازدهم در مرحله اول انتخابات مشخص شده و بر اساس گرایش‌های سیاسی و حضوری که نامزدها در انتخابات مجلس دوازدهم داشتند، مجموع نمایندگانی که به صورت مستقل در انتخابات حضور پیدا کردند و نامزد شدند و آنهایی که مورد حمایت احزاب معتدل و برخی از احزاب اصلاح‌طلب فعال بودند، در این مرحله حدود ۸۰ نفر می‌شود و ما امیدواریم که با برگزاری مرحله دوم انتخابات در حوزه‌های باقیمانده این عدد نزدیک به ۱۰۰ نفر برسد.

یعنی این ۱۰۰ نفر مجموعه‌ای از مستقلین، اعتدالیون و اصلاح‌طلبان مجلس دوازدهم خواهند بود؟

تعدادی از این منتخبین در گروه‌های مستقلین، تعدادی در گروه‌های معتدل و تعدادی هم مستقل هستند و سابقه بعضی از آنها به اصولگرایی یا اعتدالی هم می‌خورد، اما در مجموع این تعداد از عزیزان بنا دارند که در قالب فراکسیون مستقلین قرار گیرند؛ البته نمی‌توانیم نام این فراکسیون را به صورت دقیق بگوییم و نام این فراکسیون در مجلس آینده بستگی به نظر جمع دارد.

شما در فراکسیون مستقلین به حضور سه گروه اشاره کردید، آیا مشخص است که این سه گروه چه سهم و تعدادی دارند و کدام گروه بر سایر گروه‌ها سنگینی می‌کند؟

تعداد مستقلین بیشتر از سایر گروه‌ها است. یعنی آنهایی که خودشان اعلام کردند که به صورت مستقل در انتخابات حضور پیدا کردند و نزدیک به ۷۰ تا ۸۰ درصد این افراد به صورت مستقل در انتخابات حضور پیدا کردند. بعضا مورد حمایت احزاب با سلیقه‌های مختلف سیاسی هم قرار گرفتند، اما خودشان اعلام کردند که به صورت مستقل در انتخابات حضور پیدا کردند.

چه اولویت‌هایی از سوی فراکسیونی که در مجلس آینده تشکیل خواهید داد، مدنظرتان است و فکر می‌کنید که باید در مجلس دوازدهم چه چیزهایی در اولویت قرار گیرد؟

طبیعتا اولویت ما برگرفته از نظرات مردم خواهد بود که به صورت عملیاتی و در ایام انتخابات این گفت‌وگوهای رودررو با مردم صورت گرفته است. اگر بخواهیم برآیند این درخواست‌ها را دسته‌بندی کنیم، مهم‌ترین آن مباحث اقتصادی و معیشتی مردم است. طبیعتا منتخبان و نمایندگان دوره دوازدهم به خصوص نمایندگانی که عضو این فراکسیون هستند که با مشی مستقلی و با اتکا به آرای مردم رای آوردند و اعتماد مردم را کسب کردند، حتما به دنبال حل مشکلات اساسی و مهم کشور خواهند بود. به همین دلیل هم امروز اقتصاد و مسائل معیشتی از اولویت‌دارترین مواردی است که حتما باید در این مجلس پیگیری شود.

راهبرد فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم، چه خواهد بود و چه اقداماتی را می‌خواهید انجام دهید تا از اقدامات رادیکالی جلوگیری شود؟ یعنی برای خنثی‌سازی اقدامات رادیکالی که در مجلس یازدهم شاهد آن بودیم و در مجلس دوازدهم نیز شاهد آن خواهیم بود چه راهبردی دارید؟

ما از تعداد اعضای فراکسیون مستقلین ابراز خوشحالی می‌کنیم چون از یک عدد خیلی پایین مجلس یازدهم به عدد ۸۰ تا ۱۰۰ مجلس دوازدهم گذر می‌کنیم. در حالی‌که ما هنوز اکثریت مطلق را در مجلس نداریم که بگوییم هر تصمیمی و هر رایی را که اراده کنیم می‌توانیم بگیریم. شاید خیلی از کسانی‌که می‌توانستند در مجلس در این فراکسیون قرار بگیرند، به دلایل مختلف در فرآیند انتخابات که از مراحل تایید صلاحیت‌ها شروع می‌شد تا رای‌گیری، باز ماندند و ما آن عدد را نداریم که بگوییم هر تصمیمی را که بخواهیم عملیاتی خواهیم کرد. بنابراین حتما ما باید با سایر فراکسیون‌ها تعامل کنیم. چون فراکسیونی که در تفکر مقابل است باز هم اکثریت را دارد البته فعلا آنها به دلیل یکسری اختلافات سیاسی که دارند و موضوعاتی که برای انتخابات هیات رئیسه مجلس است، دچار تشتت‌آرا هستند و منسجم و در یک فراکسیون نیستند با این حال شاید بتوانند دور هم جمع شوند چون از یک مشرب سیاسی می‌آیند و می‌توانند اکثریت را شکل دهند و شاید در این شرایط بتوانند جلوی خیلی از طرح‌های مدنظر ما را بگیرند یا اجازه ندهند که به نتیجه برسد و آرای مخالف ما را داشته باشند

تاکنون چه جلساتی با اعضای فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم برگزار کردید؟

با دوستانی که رای آوردند چه آنهایی که در مجلس هستند، چه آنهایی که نمایندگان ادوار بودند و رای آوردند و چه آنهایی که نمایندگان جدید هستند که برای نخستین بار رای می‌آورند، گفت‌وگوهایی داشتیم و نشست‌هایی را برگزار کردیم. برخی در شهرستان هستند و به صورت تلفنی ارتباط گرفتیم و برخی به تهران می‌آیند و زیارتشان می‌کنیم و هماهنگی‌های اولیه را برای شکل‌گیری یک فراکسیون منسجم انجام می‌دهیم.

با توجه به اینکه فراکسیون مستقلین احتمالا تا ۱۰۰ نفر افزایش پیدا می‌کند، چه نقش و تصمیمی برای انتخابات هیات رئیسه متناسب با این ظرفیت جدید خواهید داشت؛ چون گفته می‌شود رایزنی‌ها برای ریاست مجلس آینده شروع شده است، می‌خواهم بدانم موضع فراکسیون شما برای انتخابات هیات رئیسه مجلس چیست؟

ما نسبت به عددی که داریم هم در انتخابات هیات رئیسه مجلس اثر خواهیم گذاشت و به همان اندازه در آن انتخابات نیز حضور خواهیم داشت. البته ما حتما حرف نامزدهای مطرح شده برای ریاست مجلس و دیدگاه‌هایشان را خواهیم شنید و با هر دیدگاهی که احساس کنیم به دیدگاه ما نزدیک‌تر است، تعامل خواهیم کرد.

نباید فراموش کنیم که در کشور ما رئیس مجلس مانند سایر کشورها فقط به عنوان سخنگو نیست، بلکه به عنوان رئیس قوه در یکسری مجامع مهم حضور دارد و گاهی در آنجا تصمیمات مهمی هم می‌گیرد. بنابراین به دلیل اختیارات زیادی که رئیس مجلس دارد، دیدگاه این فرد مهم است و باید دید راجع به مسائل کلی و مهم کشور چه دیدگاهی دارد و کدام‌یک از نامزدهای موجود دیدگاهشان و نظراتشان به دیدگاه‌ها و نظرات ما نزدیک‌تر است و بهتر می‌توانیم با آنها کار کنیم و این موارد حتما در اینکه چه کسی را ما برای ریاست کمک کنیم، دخیل خواهد بود.

البته این منتفی نیست که از مجموعه ما نامزدی برای ریاست مجلس داشته باشیم و این احتمال چه برای ریاست مجلس و چه برای پست‌های دیگر وجود دارد. به همین دلیل من این موضوع را نفی نمی‌کنم ولی حتی اگر ما نامزدی برای ریاست مجلس داشته باشیم، حتما باید تعاملی با سایر فراکسیون‌های مجلس شکل بگیرد.

۲۷۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901191

دیگر خبرها

  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • ‌بری: طرح پیشنهادی فرانسه را دریافت نکرده‌ایم/ نبرد ما تا توقف جنگ در غزه ادامه می‌یابد
  • بلینکن: پیشنهادی «سخاوتمندانه» به حماس داده شده است
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد