Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز؛ پس از روی کار آمدن دوباره حسن روحانی در انتخابات 29 اردیبهشت امسال، بسیاری از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها به رئیس جمهور نامه  نوشتند و از وی خواستند، در انتخاب وزیر پیشنهادی علوم، تغییر در روند چهار ساله را در نظر بگیرد. به باور بسیاری از تشکل های دانشجویی، روند چهار سال گذشته این وزارتخانه منفعلانه و ناکارآمد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 روحانی نیز مطابق خواسته جامعه دانشگاهی در صدد تغییر وزیر علوم برآمد و قرار شد، علی خاکی صدیق سکان وزارت علوم را به دست بگیرد؛ اما در روز معرفی وزرا به مجلس، گزینه وزارت علوم به چشم نمی خورد. گفته می شد، خاکی صدیق یک شب پیش از معرفی وزرا به مجلس، از قبول مسئولیت وزارت علوم منصرف شده بود.

بنابراین، دولت تصمیم گرفت تا زمان معرفی گزینه نهایی برای وزارت علوم سرپرست تعیین کند. در روزهای گذشته اما برخی خبرها حاکی از نهایی شدن گزینه وزارت علوم بود. این گزینه کسی جز منصور غلامی، رئیس دانشگاه همدان نیست. بعد از مطرح شدن نام غلامی هم دانشگاهیان دست به قلم شدند و بیانیه نوشتند.

اما این بار نه اساتید دانشگاه که دانشجویان نظر خود را نسبت به او اعلام کردند. نظر دانشگاهیان همچنین بر خلاف دفعات گذشته، نه در حمایت از وزیر بلکه در اعتراض و تقاضای تجدیدنظر در مورد گزینه بود.

بنا بر این گزارش، بیش از پانصد فعال نشریات دانشجویی کشور، در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور، نوشتند: قول دادید در مبارزات انتخاباتی، راه فرجی‌دانا ادامه می‌یابد. این نامه بدون آنکه نامی از منصور غلامی بیاورد، از گزینه‌های اخیر و شنیده شده وزارت علوم انتقاد می‌کند و ادامه می‌دهد: ما دانشجویان اما همچنان به عهدی که با ما بسته بودید، امیدوار بودیم تا اینکه خبر منتفی شدن بعضی گزینه‌های حداقلی مدنظر برای وزارت علوم و رایزنی با چهره‌هایی که با انفعال و یا حتی همراهی خود با برخی نهادهای بیرون از دانشگاه، نقشی اساسی در عقب‌گرد نظام دانشگاهی در سال‌های اخیر داشته اند، از سوی برخی منابع رسمی به گوش رسید.

اما این انتقادات تنها مربوط به جامعه دانشگاهی نمی شود و برخی نمایندگان مجلس و اعضای فراکسیون امید نسبت به انتخاب غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم انتقاداتی دارند و بر این باورند، افراد بهتر از غلامی در بدنه وزارت علوم وجود داشت و روحانی می توانست گزینه بهتری معرفی نماید.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت وگو با تابناک اظهار داشت: در مورد وزرایی که از سوی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شده، به ویژه در مورد وزیر علوم، نظر جامعه دانشگاهی بیش از هر چیز دیگری برای ما مهم است.

نایب رئیس فراکسیون مستقلان ولایی گفت: هم اکنون معدل جامعه دانشگاهی برای منصور غلامی خوب نیست و وی در فرصتی که دارد، باید نظر این افراد را جلب و بر نقاط ضعف خود تمرکز و جاهایی که مشکل دارد، اصلاح کند، در غیر این صورت بعید است از مجلس رأی بیاورد.

این نماینده مجلس گفت: در جلسه فراکسیون نیز ما این موارد را به وی خواهیم گفت. او باید پاسخ دهد، چرا جامعه دانشگاهی کشور نسبت به معرفی وی گارد شدید دارد و دلیل این اعتراضات چیست.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه ضعف وزیر پیشنهادی علوم کجاست، گفت: جامعه دانشگاهی اعتقاد دارد که وی حامی سیاست های دولت نیست و صحبت هایی شده که وی وابستگی زیادی به جناح های سیاسی اصولگرا دارد تا اصلاح طلب، از سویی نیز برخی تشکل ها بر این باورند که وی در دوره ریاست خود بر دانشگاه، بسیاری از تشکل ها را در دانشگاه سرکوب کرده است.

این نماینده مجلس گفت: گزینه های بهتر بسیاری بوده که می توانست رئیس جمهور از بین آنها یکی را انتخاب و به مجلس معرفی کند؛ اما به احتمال زیاد، دولت معذوراتی داشته که نتوانسته است، فرد دیگری را برای این پست معرفی کند.

این نماینده مجلس ادامه داد: متأسفانه دولت باید برای معرفی وزرای خود رضایت تمام مراکز قدرت را جلب نماید؛ بنابراین فشار بسیاری روی دولت برای معرفی این وزیر به مجلس وجود داشت. مجالس مختلفی از جمله مجلس خبرگان و جاهای دیگری از این دست و حتی برخی از مراجع بر روی انتخاب این وزیر به احتمال زیاد اعمال نظرهایی کرده اند، ولی واقعا انتظار ما این بود که حداقل برای این وزارت خانه یک وزیر زن معرفی می شد، کشور همسایه ما امارات متهده عربی 9 وزیر زن معرفی کرده و این واقعا برای ما نمایندگان مجلس سنگین است. چطور ممکن است، ما یک وزیر زن در کابینه نداشته باشیم، ولی یک زن ایرانی در امارات وزیر علوم می شود؟!

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال

جلسه کمیته فنی فدراسیون بسکتبال برای معرفی گزینه‌های احتمالی برای سرمربیگری تیم ملی آقایان ایران برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون بسکتبال، جلسه کمیته فنی جهت معرفی گزینه‌های احتمالی برای سرمربیگری تیم ملی ایران با حضور جواد داوری رئیس فدراسیون، محسن معزی‌فر دبیر کل، عنایت‌الله آتشی، علی توفیق، محسن شاه‌علی، فرزاد کوهیان (به صورت آنلاین) و سعید تابش‌نیا برگزار شد و 5 ساعت به طول انجامید.

سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا| شکست سنگین شهرداری گرگان در بیروت

سعید تابش‌نیا سخنگو کمیته فنی درباره این جلسه گفت: در این جلسه 4 گزینه ایرانی و 5 گزینه خارجی معرفی و مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت دو مربی خارجی و دو مربی ایرانی جهت مذاکره انتخاب شدند. 

مارکو راموندینیو 43 ساله از ایتالیا و رادووان تریفونوویچ 54 ساله از اسلوانی دو گزینه خارجی هستند. اسامی دو مربی ایرانی به دلیل حساسیت لیگ برتر بسکتبال ایران پس از پایان این مسابقات اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • وزیر علوم: پلیس آمریکا آزادی را در برخورد با دانشجویان معترض لگدمال کرد
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • جامعه دانشگاهی در برابر جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند
  • جامعه دانشگاهی در مقابل جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • خبر خوش وزیر علوم برای نخبگان