Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@19:11:03 GMT

شرط موفقیت صنعت بهره‌مندی از دانش است

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۳۲۰۵۴

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، برات قبادیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، در چهاردهمین همایش ملی ساخت و تولید ایران که امروز، سه شنبه دوم آبان‌ماه در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد، گفت: در حال حاضر ارتباط صنعت با دانشگاه بسیار ضعیف است و زمانی این ارتباط تقویت خواهد شد که در هر دو احساس نیاز منافع متقابل ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یکی از دلایل عدم ارتباط این دو نهاد فراهم نبودن زیرساخت‌هاست برای اینکه این ارتباط به صورت سیستماتیک، نهادینه و پایدار شود وزارت صنعت با وزارت علوم در سال 93 سه تفاهم نامه امضا کرد.
قبادیان با بیان اینکه به نظر بنده تفاهم نامه در تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مهم نیست، گفت: مهم اجرای مفاد این تفاهم نامه است مهم این است که ما در عمل شاهد این ارتباط و سود حاصل از این ارتباط باشیم. در دولت عزم جدی وجود دارد که این ارتباط محقق و سه تفاهم نامه کاملاً اجرایی شود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت بیان کرد: از محورهای اصلی سه تفاهم نامه فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت با عنوان «فرصت مطالعاتی صنعتی» است. طبق عادت مرسوم اساتید برای فرصت مطالعاتی به خارج از کشور می‌رفتند ولی این کار در واقعیت هیچ مشکل فنی، صنعتی و معدنی ما را برطرف نمی‌کرد به همین جهت در تفاهم نامه‌ به این موضوع توجه و بر یک هدف مشترک تأکید شد.
وی در ادامه گفت: منظور از هدف مشترک و دو طرفه این است که استاد دانشگاه در زمینه‌های واقعی و عملی در عرصه صنعت قرار بگیرند تا علاوه بر انتقال یافته‌های خود به صنعت یکی از مشکلات و گره‌های این بخش را حل کنند.مدت فرصت مطالعاتی صنعتی یک تا دو سال قابل تمدید است خوشبختانه در دولت جدید این فرصت مطالعاتی در حال اجرا می‌باشد.
قبادیان ادامه داد: بخش دیگری از این تفاهم نامه به پروژه‌های مورد نیاز صنعت در قالب کار تحقیقاتی پسادکتری اختصاص دارد به طوری که واحدهای صنعتی تاکنون  130 عنوان پروژه مورد نیاز را در قالب طرح تحقیقاتی به وزارت صنعت ارائه داده و وزارت صنعت نیز به وزارت علوم ارجاع داده و خوشبختانه از این تعداد 30 مورد در سه ماه گذشته اجرایی شده است.
وی افزود: عمدتاً دانشجویان کارشناسی مباحث تئوریک و نظری را در دانشگاه می‌آموزند سرفصل‌های درسی کارآموزی مقطع کاردانی و کارشناسی نیز که برای حضور دانشجو در بخش صنعت دیده شده است حساب شده نیست، برای رفع این نواقص سامانه ملی کارآموزی در سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی ایران ایجاد شد که بر اساس نیازهای واحدهای صنعتی و اولویت‌ها از بین دانشجویان کارآموز جذب می‌کند این سامانه از مردادماه عملیاتی شده و تاکنون 50 هزار دانشجو به واحدهای صنعتی اعزام کرده است.
قبادیان در پایان بیان کرد: متأسفانه ارتباطی بین دو مرکز مهم و استراتژیک پارک‌های علم و فن آوری که زیرمجموعه وزارت علم و فن آوری است و شهرک‌های صنعتی که زیر مجموعه وزارت صنعت است وجود ندارد بدون شک شرکت‌هایی می‌توانند موفق باشند که از علم و فناوری در تولید محصولات استفاده کنند که این امر با تعامل این دو مرکز محقق می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان