Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان با بیان اینکه چشم اندازی جهانی باید برای نمایشگاه تعریف شود، گفت: حمل و نقل، بازاریابی، رزرواسیون هتل، قیمت‌های مناسب، خدمات حرفه‌ای و غیره از جمله شاخصه‌های نمایشگاه جهانی است.

به گزارش قدس آنلاین، علی یارمحمدیان امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان اظهار داشت: اصفهان مهد خلاقیت در جهان بوده و تاریخ نویسان در گذشته اصفهان را برترین شهر جهان می‌نامیدند و از آن به عنوان بلاد کبیر یاد می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول تاریخ نیز این رویکرد وجود داشته اما در حال حاضر این گونه نیست و در بیشتر حوزه‌ها گوی و میدان را واگذار کرده‌ایم.

وی با اشاره به صحبت شهردار اصفهان پیرامون اینکه که اصفهان پنجره‌های شکسته زیادی دارد، گفت: به نظر می‌رسد یکی از این پنجره‌های شکسته اصفهان شرکت نمایشگاه‌ها است که باید با افتتاح پروژه جدید این شکستگی ترمیم شود.

مدیرعامل جدید شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تصریح کرد: نمایشگاه نه تنها در منطقه جایگاهی ندارد بلکه در کشور هم از استان‌های هم تراز عقب تر است؛ چنانچه بخواهیم در مسیر توسعه قدم برداریم باید زودتر پروژه محل جدید نمایشگاه اصفهان تکمیل شود.

وی در ادامه گفت: تکمیل نشدن این پروژه، از دست دادن منافع در بخش توریسم و کارآفرینی، اشتغال و به عبارت کلی خسارت‌های فراوانی را به همراه دارد.

یارمحمدیان تصریح کرد: چشم انداز جهانی بودن باید برای نمایشگاه تعریف شود؛ در نمایشگاه‌ مطلوب غرفه داران در سطح جهانی ارتقا می‌یابند و مراجعه کنندگان نیز حس این را دارند که به بازار مستقیم ورود کرده‌اند؛ حمل و نقل، بازاریابی، رزرواسیون هتل، قیمت‌های مناسب، خدمات حرفه‌ای و غیره از جمله شاخصه‌های نمایشگاه جهانی است.

وی در پایان گفت: امنیت ملی در گرو اقتصادی پویا و اقتصاد پویا در گرو اشتغال و کارآفرینی است و این خود در گرو نمایشگاه است، اگر می‌خواهیم حضور توریست‌ها را افزایش دهیم نمایشگاهی با استانداردهای بین‌المللی نیاز است.

طراحی و اجرای ساختمان جدید نمایشگاه‌های اصفهان کاملاً تخصصی است

سید جمال‌الدین صمصام شریعت امروز در آیین تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان، اظهار داشت: امروز روز تکریم مدیری است که حدود ۱۴ سال مدیریت نمایشگاه‌ها را برعهده داشته و آنچه که لازم بوده را محقق کرده است.

وی پیرامون سهامداران این شرکت، خاطرنشان کرد: شهرداری اصفهان و اتاق بازرگانی استان ‌اصفهان سهام‌داران عمده شرکت نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان هستند و سایر سهام‌داران مقدار کوچکی سهام دارند.

رئیس هیئت مدیره شرکت نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان پیرامون پروژه ساختمان جدید نمایشگاه، گفت: سالن اصلی نمایشگاه جدید در مرحله سفت کاری بوده و طراحی و ساخت آن به صورت تخصصی صورت گرفته؛ پروژه در مساحت ۴۰ هکتار در حال احداث است و در شأن شهر تاریخی اصفهان خواهد بود که البته با خرید زمین مجاور توسعه نیز پیدا می‌کند.

وی پیرامون ویژگی‌های ساختمان جدید گفت: طراحی و اجرای ساختمان جدید کاملاً تخصصی است و از نظر سبک معماری، طرحی مناسب با شهر تاریخی اصفهان است که ان‌شاالله در سطح کشور بین نمایشگاه‌ها نیز شاخص باشد.

صمصام شریعت پیرامون بدهی‌های این شرکت، گفت: پیشرفت پروژه‌ها به گونه‌ای بوده است که بدهی‌های چندانی نداریم؛ ما حدوداً ۷.۵میلیارد تومان وام و ۹ میلیارد صورت وضعیت و در مجموع ۱۶ میلیارد است که مبلغ قابل پرداختی است.

وی پیرامون نحوه پرداخت بدهی‌ها، گفت: با افزایش سرمایه توسط شهرداری و فعالیت‌های جدی هیئت‌مدیره جدید در راستای تعامل با شرکت‌های خارجی و ایجاد حساب‌های بین المللی به دنبال رفع این بدهی‌ها هستیم.

بدهی ۱۷ میلیاردی شرکت بدهی کمی نیست

در ادامه قدرت‌الله نوروزی شهردار اصفهان، اظهار داشت: در دنیا و اکثر کشورها نمایشگاه تاثیر فراوانی دارد؛ در همین راستا می‌توان گفت اصفهان سرتاسرش نمایشگاه است، از چهارباغ گرفته تا سی وسه پل و میدان امام‌خمینی (ره) نمایشگاهی است که هنر اصفهان را به منصه ظهور می‌کشد.

وی افزود: نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان پلی بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان است، انتظاراراتی که از این نمایشگاه می‌رود بیش از این است که انجام شد، نمایشگاه ‌بین المللی اصفهان باید با یک نگاه دقیق مورد بررسی قرار بگیرد؛ این انتظار می‌رود که اصفهان بتواند پس از چندین استان به شرایط ویژه‌ای مثل تهران شیراز و تبریز تبدیل شود.

شهردار اصفهان پیرامون پروژه جدید نمایشگاه اصفهان، گفت: باید زودتر از این‌ها این پروژه به بهره برداری می‌رسید اما هنوز راه زیادی دارد، بنده امیدوارم با حضور مدیرعامل جدید شاهد افتتاح هرچه زودتر نمایشگاه‌ اصفهان در روشن دشت باشیم.

وی در ادامه گفت: به طور یقین افتتاح ساختمان جدید زمینه تعامل بیشتر با سایر شهرها و برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در عرصه‌های مختلف فراهم می‌کند و با این امر زمینه برای صادرات آسان فراهم خواهد شد.

نوروزی خاطرنشان کرد: همانطور که قبلاً نیز گفته‌ام اولویت نخست ما بحث گردشگری است و شرکت نمایشگاه‌ها از بخش‌هایی است که نقش مهمی در این حوزه دارد؛ برای تعامل با کشورهای از فرصت‌های موجود مثل خواهرخواندگی با شهرهای مختلف می‌توان استفاده کرد.

وی پیرامون بدهی‌های مطرح شده توسط مدیر سابق شرکت نمایشگاه، گفت: بدهی ۱۷ میلیاردی برای شرکت نمایشگاه‌ها کم نیست، البته گفته شد که بخشی از آن وام بوده که حساب آن را باید جدا کرد؛ امیدوارم مدیرعامل جدید ادامه دهنده راه گذشته باشد و بتواند بهتر از قبل شرکت نمایشگاه‌ها را توسعه دهد.

شهردار اصفهان در پایان با انتقاد از مسئولیت دراز مدت، گفت: از زحمات آقای محققیان تشکر می‌کنم اما بنده بر این باور هستم که مسئولیت یک مدیر باید یک الی دو دوره باشد و تمام توانمندی‌های شخص در این مدت عرضه می‌شود و مسئولیت بیشتراز آن نه به صلاح نه شخص و نه استان و نه شرکت است.

برگزاری ۴۷ عنوان نمایشگاهی در محل فعلی نمایشگاه‌های اصفهان

در ادامه رسول محققیان مدیرعامل سابق شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان اظهار داشت: ۱۷۰ ماه پیش بنده برنامه‌های خود را برای تصدی این مسئولیت ارائه کردم و دوستان عزیز شنیدار صحبت‌های بنده بودند؛ در آن برنامه ۳ چشم‌انداز کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت تعیین شده بود و اکنون بسیار خوشحالم این چشم‌اندازها تحقق یافته است.

وی پیرامون اقدامات انجام شده در طول این ۱۴ سال، گفت: در ابتدای سال ۸۳ سالن شیخ بهایی و در  سال ۸۶ سالن میرداماد ایجاد شد تا کل فضای موجود در پل شهرستان در اختیار غرفه داران و مردم قرار گیرد؛ در ادامه پس از سال‌ها و کش و قوس‌های فراوان و رفع چالش‌های و موانعی که بر سر راه داشتیم، سال ۹۴ کلنگ ساختمان جدید با حضور محمدجواد ظریف وزیر خارجه به زمین زده شد تا آرزوی دیرینه ما محقق شود.

مدیرعامل سابق شرکت نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان تصریح کرد: شرکت نمایشگاه‌های اصفهان متعلق به یک فرد یا یک استان نیست؛ این شرکت درآمدزایی برای کشور و منطقه دارد؛ براساس چشم اندازی که در سال ۹۰ ترسیم شد این شرکت نه تنها در کشور جزو سه شرکت اول است بلکه در سطح بین‌الملل نیز بازارهای هدف مشخصی را تعیین کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: این شرکت ارتباطات فراوانی با شرکت‌های بین المللی و اتحادیه بین‌المللی نمایشگاه‌های بین المللی داشته است و طی آن قراردادهای همکاری بسیاری با آنها امضا شده است؛ ایجاد دفتر در ناحیه شنگن در کشور اسلواکی یکی از افتخارات این نمایشگاه بوده است.

محققیان خطاب به یارمحمدیان مدیرعامل جدید این شرکت ضمن تشبیه نمایشگاه به لوکوموتیو، گفت: هدایت نمایشگاه فعلی و تکمیل پروژه سنگین نمایشگاه دو لوکوموتیوی است که شما باید آنها را به نحو احسن هدایت کنید.

وی تصریح کرد: شرکت برمبنای مدیریت و اقتصاد پویا پیشرفت شایانی داشته است و در این امر کاملا فراجناحی و برپایه اقتصاد مستثنی از سیاست عمل کرده‌ایم؛ در این نمایشگاه با تعامل با مسئولان استانی، اقتصاد صنعتی استان در شرایط سخت تحریم تحول بسیاری داشته است.

مدیرعامل سابق شرکت نمایشگاه‌های بین المللی اصفهان خاطرنشان کرد: سال گذشته علاوه بر برگزاری ۴۷ عنوان نمایشگاهی در محل فعلی نمایشگاه‌های اصفهان، در ۱۱ پاویون در خارج از کشور نیز مشارکت داشتیم.

وی پیرامون افزایش سرمایه نمایشگاه، گفت: سرمایه ثبتی از ۱۰۰ میلیون تومان در سال ۸۲ طی ۱۰ سال به ۷.۵ میلیارد تومان ارتقا یافت؛ سه سال قبل قرار شد که مرداد ۹۶ سرمایه شرکت به ۳۵ میلیارد برسد که اگر تأمین می‌شد، ساختمان جدید کامل شده بود و امروز در آنجا صحبت می‌کردیم.

محققیان در پایان گفت: با شرکت‌هایی از انگلستان، فرانسه و آلمان در حال انعقاد قرارداد همکاری هستیم؛ ۸ هزار متر مربع مساحت نمایشگاهی در حال حاضر داریم و در صورتی که به ساختمان جدید برویم به ۳۰ هزار مترمربع افزایش می‌یابد که نیاز به مدیریت دقیق دارد.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۴۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است

رونمایی از ۲۰ فرایند و محصول زنجیره ارزش راهبردی با حضور وزیر کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور، استانداران استان‌های فارس، خوزستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کردستان، در دستور کار قرار گرفت. 

در این رویداد که با شعار "فارس پیشرو در مدیریت هوشمند زنجیره‌های ارزش راهبردی" و با محوریت دانش، تولید و توسعه برگزار می‌شود از ۲۰ فرایند و محصول زنجیره ارزش راهبردی رونمایی و ۹ تفاهم نامه در حوزه زنجیره ارزش فولاد منعقد شد. 

علاوه بر این ۱۰ تفاهم‌نامه نیز در حوزه زنجیره ارزش بخش کشاورزی به امضای مدیران مربوطه رسید که عمدتا زمینه‌های صنایع تبدیلی، شیلات و باغبانی را شامل می‌شد. نکته حائز اهمیت در خصوص برخی از این تفاهم نامه‌ها این بود که با استان‌های هرمزگان و بوشهر به صورت بین استانی به امضا رسیدند.

احمد وحیدی، وزیر کشور در ابتدای این مراسم با اشاره به اینکه در دو سال اخیر موضوع ارائه توانمندی‌های استان‌های مختلف از طریق استانداری‌ها در حال پیگیری است، اظهارداشت: خوشبختانه روند رو به رشدی در تعریف و شناسایی زنجیره‌های ارزش راذشاهد بودیم.

او با تاکید براینکه استان فارس از جمله استان‌هایی است که اقدامات خوبی در زمینه شناسایی و تعریف زنجیره‌های ارزش داشته، تصریح کرد: به عنوان نمونه می‌توان به ظرفیت‌های این استان در زمینه زنجیره‌های ارزش گیاهان دارویی و فولاد اشاره کرد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه گذاری در استان فارس تعریف شده است، ابرازداشت: سرمایه گذاران می‌توانند با مراجعه به متولیان این حوزه در استان فارس، اطلاعات لازم برای انجام سرمایه‌گذاری را کسب کنند.

وحیدی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های خوبی در زمینه زنجیره‌های ارزش در استان فارس، گفت: خوشبختانه همه استان در زمینه مدیریت زنجیره ارزش راهبردی اقدامات مناسبی داشتند و حرکنت‌های خوبی را در این مسیر انجام می‌دهند.

محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس نمایشگاه را فرصتی مناسب و بسیار ارزشمند برای به معرض دید رساندن تلاش‌ها و توانمندی‌های صادراتی استان فارس توصیف کرد و گفت: در طی دو روز نخست برگزاری نمایشگاه، ۶۴ مذاکره با هیات‌های تجاری در غرفه توانمندی‌های استان فارس انجام شده که در نتیجه آن ۱۸ تفاهم نامه با هیات‌های خارجی به امضا رسید.

او با اشاره به اینکه ۱۵ تفاهم نامه نیز با سرمایه‌گذاران و شرکت‌های داخلی به سرانجام رسیده است، ابرازداشت: امیدواریم این تفاهم نامه‌ها در آینده نزدیک به مرحله عقد قرارداد برسد و بتوان در مورد ارزش ریالی یا ارزی این تفاهم نامه‌ها اظهار نظر دقیق تری کرد.

استاندار فارس با اشاره به اینکه این استان پهناور از ظرفیت‌های بالا و قابل توجهی برخوردار است، ابرازداشت: با این حال با محصولات فولاد و گیاهان دارویی تصمیم به حضور در نمایشگاه گرفتیم.

ایمانیه در عین حال براین موضوع تاکید کرد که با تلاش‌های صورت گرفته، در زمینه زنجیره ارزش گندم، زنجیره ارزش حلزون (آرایشی و بهداشتی) و زنجیره ارزش افزوده گردشگری و صنابع دستی نیز حضور جدی در نمایشگاه داشته باشد.

او از تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در استان فارس خبر داد و گفت: زنجیره‌های ارزش می‌توانند زمینه صادرات هرچه بیشتر این گونه محصولات و افزایش تولید داخلی را فراهم کنند.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع رونمایی از سامانه هوشمند بازاریابی اشاره و خاطرنشان کرد: این سامانه به صورت هوشمند بازاریابی صادرات محصولات استان فارس را انجام می‌دهد؛ هر چند مذاکراتی هم برای ارایه خدمات بیشتر با اتاق‌های بازرگانی دیگر استان‌ها انجام خواهد شد تا صادرات به کشور‌های دیگر مخصوصاً کشور‌های همسایه افزایش یابد.

ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به اینکه ارزیابی تان از نمایشگاه و ظرفیت‌های ارایه شده استان فارس در آن چه بوده است؛ گفت: واقعیت این است که فارس استانی سرشار از نعمات و توانمندی‌هاست و طبیعتاً در عرصه‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، صنعت، معدن، پزشکی، علمی و... حرف‌های زیادی برای گفتن دارد؛ از همین رو به اعتقاد من اگر به جای یک غرفه در نمایشگاه همه فضا را هم دراختیار استان فارس قرار دهند باز هم حرف برای گفتن داریم.

او با اشاره به اینکه غرفه استان فارس یکی از شلوغ‌ترین و پر رفت و آمدترین غرفه‌های نمایشگاه به لحاظ حضور هیات‌های تجاری داخلی و خارجی بوده؛ ابرازداشت: تاکید من براین است که در پایان نمایشگاه تفاهم نامه‌ها و قرار‌های اولیه با سرمایه‌گذاران و صنعتگران دنبال شود.

استاندار فارس با تاکید براینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید همه توان خود را برای همکاری با سرمایه گذاران و رفع مشکلات آنها برای سرمایه گذاری به کار گیرند؛ تصریح کرد: موانع و بروکراسی‌های اداری باید از پیش پای سرمایه گذاران برداشته شود.

ایمانیه در ادامه سرمایه گذاران را نیز مخاطب قرار داد و گفت: دفتر کار من به روی سرمایه گذاران باز است و چنانچه با مشکلی مواجه شوند این تعهد را می‌دهم که ظرف ۲۴ ساعت ضمن برگزاری جلسه با مدیر مربوطه، پیگیر رفع مشکلات آنها باشم.

استاندار فارس در پایان از انعقاد تفاهم نامه ۵۰۰ میلیون دلاری با پارک صنایع پتروشیمی خواجه نصیر خبر داد و گفت: براساس این تفاهم نامه مقرر شد تا سقف ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در مناطق محروم با هدف تولید محصولات دارویی و محصولات سلامت محور مشترک با پتروشیمی انجام شود.

به گفته او، هدف دیگر این تفاهم نامه توسعه مناطق محروم استان فارس است که از طریق ایجاد واحد‌های پتروشیمی محقق خواهد شد.

خاطرنشان می‌شود طرف اول این تفاهم نامه قرارگاه جهادی سرمایه گذاری کوثر و طرف دوم پارک صنایع پتروشیمی خواجه نصیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/بازدید بیش از ۳۰۰۰۰۰ نفر از نمایشگاه در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • نگارخانۀ صفوی میزبان پوسترهای روسی
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل